4děti a více........
- Otevřená skupina
Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (43)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Regina Hero krasny moc krasny. A nic jako od zacatecnika mi neprislo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.facebook.com/media/set/?…
Tady jsou ty nejnovější…
Příspěvek upraven 19.06.12 v 00:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt moc krasny musi to byt celkem nakladnej konicek si myslim u nas v Uk jsou nektery koralky co jsem videla dost drahy. Ale hlavne ze te to bavi ja ti zavidim ze neco takovyho umis a jeste i prodat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když sem s exmanželem měla první dítko tak to šlo, ale když se nám narodila holka tak to byl konec. Začal že chtěl kluka a že holky jsou jen genetický odpad a takové keci, ani do porodnice se nepřišel podívat. Ve dvou letech holky sem to ukončila a byla raději sama. To nebyl rodinný život, ale šikana. No a jako třešinka na dortu bylo že si nakonec našel chlapa. Teď jsem spokojená a v pohodě a doufám že nám to tak i vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Moc hezké. Moje mamka taky dělala něco podobného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e píše:
Fakt moc krasny musi to byt celkem nakladnej konicek si myslim u nas v Uk jsou nektery koralky co jsem videla dost drahy. Ale hlavne ze te to bavi ja ti zavidim ze neco takovyho umis a jeste i prodat.
Nákladný koníček to není, pokud nepočítám i čas… to je pak hodně nákladný…
Záleží, co člověk dělá, jsou korálky za pár kaček a korálky i hodně drahé… třeba ručně vinuté skleněné perly… co kus, to originál, takže tam už to je o něčem jiném… to jsou třeba ty na tom fialovém náhrdelníku…
Ale v UK jsou myslím korálkové obchody dost časté a ceny jsou prý tak stejné jako u nás… a vychází u vás časopis Beadwork s návody, takže to vám trochu závidím… u nás tady nic moc, jsem odkázaná spíš na internet, ale lépe se to vždy dělá z časopisu… aspoň mě to víc vyhovuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 píše:
@Regina Hero Moc hezké. Moje mamka taky dělala něco podobného.
Díky.
A maminka už to nedělá? Přesedlala na jiný koníček?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne ne nedělá. Občas dělá takové ty panáčky s vnoučatama. Už na to nějak nemá trpělivost a taky čas, stará se o svou maminku, mojí babi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 A tebe do toho nezatáhla? Naše Gabča ve dvou a půl letech dostala do ruky první šňůrku a velké korálky a už navlékala, když jsem navlékala i já… a teď se mnou dělala vážky a krásně jí to šlo… vůbec jsem netušila, jak velké dítě zvládne navléct malé korálky a rokajl na lanko, ale zvládla to suprově… takže na ní budu zkoušet, co je schopná udělat a případně co by zvládly ostatní školkové děti a v prosinci uděláme ve školce kurz na andělíčky a vánoční hvězdičky maminkám s dětmi a bude to… a tak nějak doufám, že se aspoň jedna z těch dvou dá v mých stopách a bude korálkovat taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Mě spíše bavilo na to koukat. Je to opravdu hezké. Držim palečky aby se ti to v té školce povedlo. My zase s mužem na vánoce děláme ze sádry různe postavičky a děti si to pak nabarví jak chtěj. Ty starší takhle dělali dárky pro své kamarády. Já sem zase dělala odlitky zvířecích stop a taky sme je barvily, ale to děláme jen pro sebe doma když je ošklivé počasí a aby sme seděli celá rodina u stolu a dělali něco společného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 Odlitky zvířecích stop? To je dobrý, jak jsi to dělala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 Tak s tim tvym exmanzelem je to teda mazec. Ale moje kamaradka se vdala taky nevedomky za homosexuala a zjistila to pred porodem. Po roce msnzelstvi se rozvedla a zustali kamaradi s tim ze on to teda zaprel ze to neni pravda a priznal se snad az za tri roky po rozvodu. No asi se takove veci stavaji ![]()
@Regina Hero teda ja musim rict ze verim ze takhle male deti zvladnou ledasco. Moje dvou a pul leta dcera umi vysroubovat sroubek ona vi jak se pouziva snad vsechno naradi. Krizovej sroubovak patri tam a ne jinam a atd. Umi rezat rucni pilkou drevo. Dokonce otevre detskou branku s pojistkou, detske pasy v aute a i okno s detskou pojistkou se ji povede obcas otevrit. je to na budku
Takze deti zrucne mohou byt i v tomto veku ale myslim si pokud jsou k tomu vedeny. nase Verus totiz od malilinka stavi s tatkou lode a podobene veci ze dreva. ze zacatku jsem umirala strachem ze si ublizi kdyz dostala na hrani suflik s hrebikama
ale casem jsem to vzdala a dala se na modleni aby to prezila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky trapi me takova vec. Jak to doma mate vy s chlapem. On odejde do prace v devet a vraci se o pul sedme vecer. Pohraje s malou zepta se co a jak a zapadne k telce a delani mmodelu lodi ted zas dela hodiny ty bimbaci a furt neco. ja jsem nahore v pokoji na internetu a nebo koukam na film. Proste se oddelime a pak prijde v jednu v noci spat. ja vim ze bych tam mohla smrdet s nim ale ja nesnasim kdyz na nej mluvim a on kouka na telku a nebo na tu svoji praci a ja citim ze se na me tolik nesoustredi. Rika mi tak si taky neco nejdi. ja teda obcas pletu. ale to si kazdej jako neco najdeme a bavit se vubec nebudeme? A rano do tech deviti sedi vetsinou taky u tech hodin co ted dela. tak ja nevim mam si na to zvyknout? Pripadam si pak sama. Mam tu zname ale zadnou kamaradku s kterou si muzu promluvit podle sveho. Takze je to nekdy tezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak můj manžel v pondělí ráno odjede do práce a v pátek odpoledne se vrátí… voláme si většinou každý večer tak asi hodinu, probereme všechno možné, co se za ten den událo, co plánujeme a já pak sednu k emiminu nebo k těm mým korálkům… kolikrát si říkám, že spolu namluvíme denně víc, než kdyby byl doma… ale teda mě nevadí, když se třeba dívá na televizi, nebo kdyby něco dělal… pokud by něco dělal, tak bych si dělala svoje korálky, upravovala fotky nebo tak něco, on nejspíš taky, nebo by něco dělal do práce nebo pracoval s fotkama a nebo hledal, kam pojedeme, nebo bychom se dívali na něco spolu… tak to u nás vypadá, když je doma… nebo nejčastěji něco plánujeme - co uděláme (pořád ještě rekonstruujeme byt a doděláváme ho), kam pojedeme, co je potřeba nakoupit, zařídit, kam vyrazíme na výlet… nebo si otevřeme víno, ale to spíš jen sem tam… no, většinou o víkendu dorazíme odněkud až večer a pak je to spíš takové odpočinkové… to pak jen dáme nějaký díl Top Gearu nebo když Tom stáhne nějaký zajímavý film a odpadneme… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vidis ty mam komunikaci po telefonu. A hodku to je parada naprosto uspokojujici. my driv sledovali vecer ulici pekne pokurovali ale od te doby co nekourim a nesleduju ulici. Tak jsme vecer kazdej sam a me je to lito. Ale prece kvuli tomu nezacnu kourit ze jo
Mozna je to i tim tehotenstvim ze jsem precitlivela.
ty brdo ale ty si vlasne na 4 deti sama celej tyden a jeste zvladas koralky no mas muj obdiv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zlatka36 , 6.8.20 06:01
- Dulisek3 , 11.2.20 10:44
- 7nebe , 29.1.20 11:12
- katerinai , 16.1.20 18:30
- silenytata , 26.8.19 15:42
- Lonynka , 22.8.19 16:44
- syncmaster , 16.6.19 00:38
- terkom83 , 15.5.19 08:33
- saxa , 7.4.19 22:54
- modravlocka , 12.3.19 12:20
- Zandula , 1.3.19 20:23
- Papaja32 , 28.1.19 18:00
- teh , 18.1.19 09:11
- Trinitty , 17.12.18 18:07
- KacenkaK , 18.11.18 13:54
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Mate ted nekdo covid?
- 18.9.26 23:07
- Janča_6
- 2
Hodnocení prospěchu a chování v 1. třídě...
- 18.9.26 23:27
- jege
- 20
Žádost o doplacení zbývajícího RP po...
- 18.9.26 21:49
- Chiruna25
- 3
Varování: Zkušenost s klinikou PRONATAL...
- 18.9.26 20:39
- Anonymní
- 1
Konec rodičovskeho příspěvku, do kdy se...
- 18.9.26 19:53
- JancaS84
- 3
Pomohl utrogestan na špinění před ms...
- 18.9.26 18:38
- Jenesis
- 1
Ovulace po ztrátě těhotenství
- 18.9.26 19:55
- ALIPELI
- 4
Stydlín a introvert poprvé ve školce
- 18.9.26 20:35
- andiedvorakova
- 9
Po klíštěti se rozjel ekzém
- 18.9.26 17:42
- keson558
- 5
Jako single platil za sex
- 18.9.26 22:50
- 884135
- 27
Nové příspěvky
Kornelije - šetření 2020
- 18.9.26 23:39
- Havlova
- 114516
Jako single platil za sex
- 18.9.26 23:38
- jege
- 28
Mate ted nekdo covid?
- 18.9.26 23:35
- Chiruna25
- 3
Hodnocení prospěchu a chování v 1. třídě...
- 18.9.26 23:27
- jege
- 20
Píšete učitelům do bakalářů i večer?
- 18.9.26 23:15
- LadyTommy
- 46
Svědění těla bez vyrážky
- 18.9.26 23:05
- ninava
- 17
Anketa - vousy u muže
- 18.9.26 22:57
- jege
- 49
Meriofert a vzduchové bubliny
- 18.9.26 22:48
- bonsaj493
- 5
Výběrové řízení u firmy Brilas – moje...
- 18.9.26 22:45
- HornyHippo
- 16
Učitelka ZŠ - můžu odejít v pololetí?
- 18.9.26 22:39
- Anonymní
- 28