4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
429
31.5.12 08:47

Dobré ránko. Jak pak se dnes máte? Já se dnes normálně vyspala, proti včerejšku :palec: No a musím jít něco dělat, jelikož jsem byla včera k nepoužití. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
31.5.12 09:35

Ahojky Dani ja jsem v noci :poblion: protoze jsem si vecer dala teplou buchtu a hraskek jsem dlabala i s luskem.Takze to slo v noci ven. :zed: Takevej chytrej tehu napad jsem mela.Ale i presto jsem se dobre vyspala.Dneska vubec nevim co budu delat .Venku prsi a nic se mi nechce.Akorat obed udelam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
31.5.12 10:17

@strouhalka e U nás je hezky, už mi visí prádlo.To s těma chutěma moc nepřeháněj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
31.5.12 11:13

@DaniB no teda ty si sikulka ja se valim v posteli a ctu si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
18.6.12 15:45

Ahoj. Můžu se přidat? Je mi 38 a mám 4děti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.12 16:39

@Bodlinka 09 Ahoj Bodlinko :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
18.6.12 19:28

Ahoj Bodlinko, me je 35 let a 4 kus prave cekame :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
18.6.12 21:06

Ahoj. Tak to je hezký. Já sem chtěla vždycky 3děti, ale to čtvrté bylo buď a nebo, ale vůbec sem se tomu nebránila. I když dvě mám z předešlého manželství. Naštěstí fungujeme jako kdyby můj manžel byl otcem všech, takže je to paráda. No jasně že puberta přihrála nějaké ty problémy, ale to je určitě všude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.12 21:21

@Bodlinka 09 Tak to je podobně jak u nás… první dvě mám z prvního manželství, třetí jsme chtěli a čtvrté jsme si říkali, že buď vyjde nebo ne, ale nebudeme to nějak hrotit… přece jen mi bylo v tu dobu už 39… no a zadařilo se hned další měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.12 21:22

A dnes teda skoro nestíhám, jen jsem na chvíli nakoukla, protože mám rozdělány tři objednávky a musím to co nejdřív dodělat, ať to mám z krku, ale už toho korálkování dnes bylo dost, od rána ve volných chvílích nic jiného nedělám, tak jsem si naordinovala kousek e-mimina… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
18.6.12 21:35

@Regina Hero No my byli na dovolené 10dnů a tam sme se shodli že to tedy zkusíme a hned se zadařilo. Mám syna 16let, dceru 14let, syna 4roky a nejmladšího syna 2a půl měsíce. Taky sem měla trochu obavy když sem čekala prcka v 38letech. No bylo to trochu náročný ale výsledek to nejkrásnější co nás mohlo potkat. Každé to dítko je takový malý, velký zázrak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
18.6.12 22:49

@Bodlinka 09 tak ja mam 16 a skoro 13 let z prvniho manzelstvi a pak treti s pritelem, holka ma 2.6 roku, ale pan ing. me nechal s tehotnou a ted cekam 5 mesic mimco s chlapem co dela te male tatu a stara se i o prvni deti, ale jako kamarad. Takze vesely. Kdybych zustala s ex manzelem tak urco zadny dalsi deti nemam, mozna omylem ale ne planovane. Stridani partneru jaksi vic zarucuje mnozeni deti kdyz tak nad tim uvazuju. Ale na druhoou stranu ta smecka deti je skvela a jsem na sebe hrda. :kytka: @Regina Hero tak ty mas s koralkovani a ji takovy zamestnani na doma koukam tak to je super zavidim sikovnym rucickam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.12 22:52

Jo, baví mě to a skvěle se u toho relaxuje… akorát mám pocit, že mám strašně málo času a chtěla bych toho udělat ještě daleko víc, ale není kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
18.6.12 22:53

A mas nejaky fotecky nekde jen bych koukla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.12 22:55

Něco mám na facebooku Pavla Mádrová, něco na www.bluejane1.rajce.idnes.cz - tam teda spíš ty starší věci, začátečnické… na FB ty nejnovější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny