4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
30.10.11 19:43

ahoj holky, připojuji s k vám, mám 4 děti ( 7let, 3 roky a dvojčata 21 měsíců) Dávají mi teda pořádně zabrat :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.11.11 12:28

Ahoj předem se omlouvám že vám sem vstupuji ale nechci zakládat diskuzi kde by odepisovali maminky které jsou v tomhle negativní.měla bych na vás pár otázek. Jsem maminku dvou kluku (4roky-2roky)a toužím po třetím dítku a v budoucnu i čtvrtém. Hrozně moc by mě zajímalo jak to doma zvládáte finančně(kolik manželé vydělávají)kolik je vám roku,mám totiž takové výčitky že mi je teprve 27 a chci třetí dítko.A jestli si dovolíte kupovat věci nové,jestli dětem dopřejete atd.Moc děkuji za odpovědi Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.11.11 14:12

Ahoj taky bych se rada pridala podle poctu deti meho partnera tri kusy plnolete v Cr a moje kusy tri 15 let 12 let a 2 roky.Zijeme v Uk.A premyslime o spolecnem sedmem kousku. :lol: Ale jeste uvidime.Mam strach abych to zvladla a netriskala se pak do hlavy. :zed: Ale obcas me to velmi laka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.11.11 15:42
lukymaty píše:
Ahoj předem se omlouvám že vám sem vstupuji ale nechci zakládat diskuzi kde by odepisovali maminky které jsou v tomhle negativní.měla bych na vás pár otázek. Jsem maminku dvou kluku (4roky-2roky)a toužím po třetím dítku a v budoucnu i čtvrtém. Hrozně moc by mě zajímalo jak to doma zvládáte finančně(kolik manželé vydělávají)kolik je vám roku,mám totiž takové výčitky že mi je teprve 27 a chci třetí dítko.A jestli si dovolíte kupovat věci nové,jestli dětem dopřejete atd.Moc děkuji za odpovědi Monika

Ahojky,
mně je 35, mám čtyři děti vlastní plus má manžel dceru z předchozího manželství. Moje holky jsou 15, 10 a 15 měsíců. manžel vydělává okolo 70 tisíc měsíčně, a vychází nám to jen tak tak… :mrgreen:
Oblečení velkým holkám kupuji nové a značkové, mimina mají většinou z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.11.11 16:14

PEGGY:Děkuji za odpověd :wink: Teda samé holky,a už i velké pomocnice.70tis.tak to sedá zvládnou nádherně to mít tak s dalšími dětmi neváhám.Ale to zdaleka nemáme jenže ta touha je mocná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.11.11 16:22
lukymaty píše:
PEGGY:Děkuji za odpověd :wink: Teda samé holky,a už i velké pomocnice.70tis.tak to sedá zvládnou nádherně to mít tak s dalšími dětmi neváhám.Ale to zdaleka nemáme jenže ta touha je mocná :-(

Ono ani tolik peněz nejde do dětí, jako do jídla a bydlení, nafty, telefonů a takových těch provozních věcí. Určitě by se dalo ušetřit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.11.11 19:52
peggy.sl píše:
lukymaty píše:
PEGGY:Děkuji za odpověd :wink: Teda samé holky,a už i velké pomocnice.70tis.tak to sedá zvládnou nádherně to mít tak s dalšími dětmi neváhám.Ale to zdaleka nemáme jenže ta touha je mocná :-(
Ono ani tolik peněz nejde do dětí, jako do jídla a bydlení, nafty, telefonů a takových těch provozních věcí. Určitě by se dalo ušetřit. :-D

Ja se snazim udelat ze setreni penez zalibu teda alespon na strave.Proste mam na tyden urcene penize a do tech se musim vejit a kdyz jeste nejakou libru usetrim tak se pak pred chlapem chvastam jak jsem dobra :-P nekdy se povede jindy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.11.11 19:54
pet-be píše:
ahoj holky, připojuji s k vám, mám 4 děti ( 7let, 3 roky a dvojčata 21 měsíců) Dávají mi teda pořádně zabrat :zed: :-D

Tak ja mit dve male deti a k tomu dvojcata tak se asi picnu :zed: tobe se sklanim s uctou ze to zvladas a jeste zijes :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
9.11.11 17:07

Tak dneska bych malou klido pido uskrtila mam pocuranej celej barak a neobeslo se to i bez kakani :roll: .Vsechno naschval ,protoze kdyz to neudrzi tak to poznam :lol: ach jo tak dneska mam opravdu nervy v kyblu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
23.11.11 11:37

Ahoj maminy. Já mám děti 3, 12,10 a 6 let. Před třemi lety jsem o dítě přišla. No a letos v červenci jsem neplánovaně otěhotněla a na duben čekáme holčičku. To je to skvělé.No a to horší je to, že manža nevyděláva 70 táců, vlastně ani půlku ne. Máme dluhy asi jako každý, nejstarší syn hraje hokej a k tomu bydlíme u tchýně a bez auta. Dětem koupím úplně nové oblečení tak 2-3 krát do roka. Jinak navštěvuji mimibazar. Ale jsem ten člověk, který říká, že nemusíme mít všechno a máme být rádi za to , co máme. Vždy může být hůř. Musíme být rádi za to, že máme střechu nad hlavou, co jest a hlavně, že jsou děti zdravé. Nebo ne? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.11.11 12:40

Ahoj,jmenuji se Jana je mi 35 let a jsem maminkou čtyř dětí 16,11,8,a5let a v únoru očekávám příchod pátého miminka.Moc ráda se podělím o svoje zkušenosti a zážitky s života mámy tolika dětí a moc mě těší,že v tom nejsem sama,jelikož si někdy podle reakcí lidí připadám jako vzácný exemplář v Zoo 8o u kterého lidi stojí a nechápou,jak se může někdo rozhodnout mít tak velkou rodinnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.11.11 13:02
Janca151 píše:
Ahoj,jmenuji se Jana je mi 35 let a jsem maminkou čtyř dětí 16,11,8,a5let a v únoru očekávám příchod pátého miminka.Moc ráda se podělím o svoje zkušenosti a zážitky s života mámy tolika dětí a moc mě těší,že v tom nejsem sama,jelikož si někdy podle reakcí lidí připadám jako vzácný exemplář v Zoo 8o u kterého lidi stojí a nechápou,jak se může někdo rozhodnout mít tak velkou rodinnu..

Tos napsala krásně!! Přesně jako zvířátko v Zoo si taky někdy připadám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
29.11.11 18:02

Na mě se jako na blázna koukaly už u 3 dítěte. A právě ti co se na mě koukaly skrz prsty si pak taky pořídili 3. Pokrytci. A jelikož to už odmítam poslouchat, tak jsem moc nemluvila o 4. I tak to dopadlo špatně. No a teď čekám dubňátko a zase blbé kecy. Snažím se jich nevšímat, ale i tak si někdy připadám nepatřičně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
29.11.11 18:36
DaniB píše:
Na mě se jako na blázna koukaly už u 3 dítěte. A právě ti co se na mě koukaly skrz prsty si pak taky pořídili 3. Pokrytci. A jelikož to už odmítam poslouchat, tak jsem moc nemluvila o 4. I tak to dopadlo špatně. No a teď čekám dubňátko a zase blbé kecy. Snažím se jich nevšímat, ale i tak si někdy připadám nepatřičně.

Dani proto jsem rada ze jsem se rozhodla mit 4 dite v Uk tady na me nikdo blbe koukat nebude jsou tu bezne velke rodiny az 6 deti je normalka.No ale az pojedu domu do Brna tak si to stejne vyzeru s tim pocitam.Tada ja jsem teprva ve fazi snazeni o kousek cislo 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
29.11.11 18:54

Tak to přeji, ať se to brzy povede. Manža před pár lety dělal v Irsku. Řikal, jak je tam normální mít hodně dětí. Prostě se to tam bere v poho. Jen tady jsme za exoty. Jednu dobu tam manža chtěl vzít i nás, no pak si to rozmyslel.
Jo v Brně to možná až tak řešit nebudou. Já bydlím kousek od Brna, taková děsná drbárna, a tady se všechno strašně prožívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny