4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

250
22.3.11 18:09

4děti a více........

Ahoj holky,jestli chcete přijdte za mnou na popvídání,ahooooj!!!!!! :palec: :potlesk: :-) :lol: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
22.3.11 19:33

Jsem tady… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
22.3.11 20:13

Já taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
22.3.11 21:48
peggy.sl píše:

Ahoj,tak si představte co se tu děje je mi s toho ouzko,jestli jste četli mou diskusi páté miminko ano či ne?je mi z ní ouzko,ach jo že já radši nemlčím že,vítám vás u mě moc mě těší že jste za mnou došli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.3.11 06:00
iriska11 píše:
peggy.sl píše:
Ahoj,tak si představte co se tu děje je mi s toho ouzko,jestli jste četli mou diskusi páté miminko ano či ne?je mi z ní ouzko,ach jo že já radši nemlčím že,vítám vás u mě moc mě těší že jste za mnou došli.

Irisko, to myslíš, jak tě odsoudily že budeš mít páté dítě?
Já jsem včera usnula v půl deváté, dvojčata zázrakem usnuly v osm, tak jsem toho využila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
23.3.11 08:22

Tak já taky padla kolem 9,většinou to v 8 vypínám a jdu se věnovat manžílkovi a zapínám až u snídaně :-) ,ale nechápu teda,jak vy s více malými dětmi zvládnete ještě počítač :nevim: ,já mám docela klid,děcka jsou velké až na Zdendu-7měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.3.11 08:41

Já už mám taky celkem velké holky, 15 a 9 a ted ty osmi měsíční dvojky… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
23.3.11 12:25

Ahojki holky,to jo ty si myslím že mě odsoudili,protože to oni nechápou že mám tolik dětí,ale jinak je to záhul ,ale taky moc nestíhám tu být,ale včera jsem nemohla spát,měsíc mi svítil přímo do oblyčeje,a ten můj 3letý kluk byl vzhůru do 4,myslela sem že si snad dal něco omamnýho,normálně se smál na celé kolo jako když ho někdo lehtá,fakt to byla krásná noc. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.3.11 17:06
iriska11 píše:
Ahojki holky,to jo ty si myslím že mě odsoudili,protože to oni nechápou že mám tolik dětí,ale jinak je to záhul ,ale taky moc nestíhám tu být,ale včera jsem nemohla spát,měsíc mi svítil přímo do oblyčeje,a ten můj 3letý kluk byl vzhůru do 4,myslela sem že si snad dal něco omamnýho,normálně se smál na celé kolo jako když ho někdo lehtá,fakt to byla krásná noc. :palec: :lol:

Nám zase rostou zuby, taky vrůšo… Johanka chodí spát okolo půlnoci a potom každou půl hodinu kňučí… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
23.3.11 20:41

Chudinka malá ,to jsme snad už prodělali,i když Šimonkovy vylezly zatím jen 6zubů,a je mu rok,dnes ho píchaly a má 8kilo v roce a 72cm to jsme ale veliký.Ty naše dětičky to jsou broučci.naše. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.3.11 21:40

My naštěstí neočkujeme, tak máme o starost mín… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
23.3.11 21:52
peggy.sl píše:
My naštěstí neočkujeme, tak máme o starost mín… :-D

to je pravda to jsme si mohli taky vybrat,no holt se moc bojíme,a co inak jak se dnes máte holky? :andel: Já jsem dnes jak blbá,pořád přemýšlím o tom r.p. jak to udělali že mi to snížili,no to už asi nevykoumám tak že je to fuk,asi tady steky rozbiju pc jak mě to zlobí :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: jo holt to je můj úděl,ách jo. :lol: :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
24.3.11 07:02

Dneska teda byla noc jako vyšitá! Od deseti jsem měla v posteli jednu houkačku a od tří druhou… :lol:
Ať žijou zuby!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.3.11 12:24

Ahoj tak to je hustý :lol:
Tak si se nenudila,ti nevím čím to je čoeče že ty děti nespí,u nás to samý,ten 3letý je jako když je den a to je noc :-( :nevim: A já pak vypadsám jak po flámu,tybrdo kdy totok skončí. :twisted: Jo asi pudu ven a pořádně ho protáhnu a utahám chlapa jednoho. :zed: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.3.11 14:43

Ahoooj holky jak se máte??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů