4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
8.4.11 08:58
peggy.sl píše:
Lamiia píše:
Martina71 píše:
Nejstatrší je Petula a kluci Jakub a Filip.A Tvoje holčičky?? Já ted vůbec nevím jaké dáme jméno ,líbí se mi Adam a Laura ,ale příteli nee :-(
starší je Anička a mladší Barunka… nad klukem teď uvažujem, teda spíš já uvažuju nad Jonášem, mladej se mi na to netváří, chtěla sem Matyáše ale ten už v rodině přibyl bez našeho přičinění..Jinak Adámek je můj dlouholetej favorit ale je tam to, kdy by měl chuděra svátek no… Laura je taky hezounká… tak snad ti to projde.. s těma chlapama to je děs..oni nejsou vůbec kreativní :lol: :lol:
To máte holky pravdu s chlapama je to těžký.
Já jsem si vydupala Johanku a Jasmínku, taky mu dlouho trvalo než si zvyknul… :-D

jééé Jasmínka, to je taky krásný jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
8.4.11 09:00

já uvažovala nad Samantou, Sofii, Viktorií, Sarah a už si nevzpomenu co ještě a nakonec jsem se stáhla a dala jsem uplně normální jména protože panáčkovy se prostě nelíbí nic co by mohlo mít kus originality.. Jenže tohle bylo před pěti lety…teď je Sofii a Viktorek všude habaděj, takže to třeba až tak zlý nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina71
8.4.11 09:32

Jonáš se mi taky hodně líbí a Matyáš taky ,ale u holky fakt jinak nevím …Chlapy jsou fakt děs asi si myslí ,že bude vše podle nich :mrgreen: snad ho přemluvim

• Citovat
  • Upravit
Martina71
8.4.11 12:06

Tak jsem volala na výsledky hcg stoupá ve čtvrtek jdu na ultrazvuk tak snad bude vše v pořádku… :-D

• Citovat
  • Upravit
533
8.4.11 20:14

jo podle nich :lol: to nevim.. můj nejdražší, nejmilovanější Fanoušek (můj skoromuž) kdyby aspoň s něčim přišel, jakože podal nějakej návrh.. to nééééé ale samozřejmě na všechny moje návrhy ofrňoval nos.. tzn. já vybírala, lámala si hlavu, celejch 9 měs. jak blb, přišla s pár jmény vždy za ním, on u pc, vyslechl si to a jen zavrčel..tak já papírek zmuchlala a šla hledat další… ale stejně ho miluju.. ale občas mi to jeho myšlení, spíš nemyšlení leze ušima :think: :mrgreen: :lol: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina71
9.4.11 16:47

No to ten můj taky ted přišel s tím ,že se kluk bude jmenovat František a holka Silva ,tak se jmenovala jeho bývalá tak tím mě celkem dostal ,to mě fakt naštval ,jinak já dostala super angínku dali mi na pohotovosti rovamycin nevíte zda se nemůže mimi něco stát?? :cry:

• Citovat
  • Upravit
Mil77
11.4.11 13:17

Ahoj.Tak my jsme nakonec zůstali u počtu dětí 3 :-(.Matěj má 10,Markétka 9 a nejmladší Amálie Ella 2,5roku.Tak třeba jména budou inspirací.Amálka je opravdu Amálka-jen je černovlasá :-),ale tulivá.Když na ni zavoláme Amálko,lidi se otáčejí nad jménem a pak nad tím jak rozumbraduje :-).Posílám fotečku a všem Vám tady přeji hodně radostí s dětičkama a pomoc od ostatních členů rodiny :-).Míla

• Citovat
  • Upravit
Martina71
11.4.11 15:03

Mil 77 ,krásná Holčička

• Citovat
  • Upravit
533
11.4.11 16:44

jinak tohle sou moje buchty.. se chci taky pochlubit no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
11.4.11 16:46

Baruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
11.4.11 16:48

a to je ta moje velká buchta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
11.4.11 16:50

a takhle sem jim vymalovala pokojík.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina71
11.4.11 17:22

Krásný holčičky i pokojíček jsi šikulka :-D

• Citovat
  • Upravit
Liduska lili
7.6.11 17:53

Ahoj snad mě odsud nevyhodite, já mám sice jednu holčičku ale plánujeme 3-4 děti. Maše rodiny jsou většinou početnějši. Nám se libi děti a myslím, že je i uživíme, manžel jsi našel dobrou práci. Moje maminka je z 10 děti a manželová maminka ze 4 děti. Naši otcové jsou ze 2 děti. Jména už máme taky vybrané Máme Aničku a ty dálší jména jsou Vít, Vojtišek a Amálie. Uvidíme co se nám narodi přiště. Zatim ahoj Lili

• Citovat
  • Upravit
23
6.9.11 10:54

Ahojky,já mám také čtyři děti 16,14,8 a tři měsíce a k tomu jsem vyvdala ještě dvě 16 a 19 kteří bydlí s námi,takže frmol,co budu povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny