4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Martina71
7.4.11 15:38

Dobrý den, mohu se přidatJe mi 39 let a čekám páté dítko.Mám dceru 18, kluky 13 a 9 a holčičku 4,5 roku jsem cca v 6 týdnu ,ale mám hrozněj strach ,jak to dopadne přeci jenom už nejsem nejmladší… :-(

• Citovat
  • Upravit
533
7.4.11 18:58
Martina71 píše:
Dobrý den, mohu se přidatJe mi 39 let a čekám páté dítko.Mám dceru 18, kluky 13 a 9 a holčičku 4,5 roku jsem cca v 6 týdnu ,ale mám hrozněj strach ,jak to dopadne přeci jenom už nejsem nejmladší… :-(

no to je nádhera, se ti povedli pěkně postupně… Plánovali si tak velkou rodinu, nebo ti je naděluje osud?… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina71
7.4.11 19:27

No ani moc neplánovali ,ale jsem ráda ,že je mám :lol: .Ta 18 letá už mne moc nepotřebuje a i mi dost pomáhá a kluci jsou pořád někde ,hrají fotbal ,a malá půjde v září do školky tak budu mít na malé klídek hlavně ,aby bylo vše v poho už mi s toho hrabe jak na to pořád myslím ,že se něco stane..

• Citovat
  • Upravit
533
7.4.11 20:02
Martina71 píše:
No ani moc neplánovali ,ale jsem ráda ,že je mám :lol: .Ta 18 letá už mne moc nepotřebuje a i mi dost pomáhá a kluci jsou pořád někde ,hrají fotbal ,a malá půjde v září do školky tak budu mít na malé klídek hlavně ,aby bylo vše v poho už mi s toho hrabe jak na to pořád myslím ,že se něco stane..

já si myslím, že pod těch 40cet to ještě není tak hrozný… znám i starší maminy se zdravýma dětma… hlavně se nestresuj, bys už mohla vědět, že to škodí nejvíc.. ;) to bude dobrý, uvidíš..tvé tělo ví co dělá když to dělá už počtvrté a pokud jsou v pořádku ti 4 tak toto bude na 99% taky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina71
7.4.11 20:07

Dík moocinky za podporu ,jak staré máš Ty dětičky,?

• Citovat
  • Upravit
533
7.4.11 22:13
Martina71 píše:

jedný v květnu budou 4 roky? Druhý v září 2 ;) a teď zkoumáme jestli čekáme další…ale asi ne.. taky bych chtěla hodně dětí, těch pět je krásnej počet ale zatím jsme v bytě a do toho už další dítko přivádět nechci.. sháníme baráček a až seženem tak na to začnem makat… chtěla bych konečně chlapečka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
7.4.11 23:29
Lamiia píše:
Martina71 píše:
jedný v květnu budou 4 roky? Druhý v září 2 ;) a teď zkoumáme jestli čekáme další…ale asi ne.. taky bych chtěla hodně dětí, těch pět je krásnej počet ale zatím jsme v bytě a do toho už další dítko přivádět nechci.. sháníme baráček a až seženem tak na to začnem makat… chtěla bych konečně chlapečka… :lol:

Ahoj holky no já mám 4kluky jo tady zakladatelka…
Já bych zas moc ráda holčičku ale nevím mám do toho pátého dítka jít co vy na to,ted určo né tak do 7let ale určo dřív jak za 3roky né ale já bych tak tu holku chtěla já mám 1rok-3roky-8let-10let je mi 28let.Gratuluji k těhulkování tááák ti závidím.Ted musím držet dietu jelikož jsem po šimonkovy nehorázně nabrala a musím 30kilo dát dolu tak že to určo těch 5let mám co dělat.jinak vítejte mezi námi!!!!… :dance: :pankac: :potlesk: :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina71
8.4.11 07:15

Děkuji za milé přivítání ,4 klučíky to je hezké ,já bych do pátého šla pokud se na to cítíš tak proč ne a Ty jsi ještě mladoučká ,co mám říkat já 40 na krku.Jen doufám ,že bude vše v pořádku mám děsnej strach ,fakt mi s toho už hrabe snad až bude 12 týdnu budu trochu klidnější ,Já jsem ted doma do práce nechodím ,jelikož nám malou nevzali loni u zápisu do školky,takže jde až letos v září ,tak jsem na ni zvědavá.Tu velkou mám taky doma jde na operaci s kolenem ,tak aspon mi trošku pomůže i když s kecama ,ale to asi všichni jsou tak hustý v jejím věku,tak přeji všem krásné ránko a pěkný snad slunnečný den :-) Přidávám fotku nejmladší, :srdce: Terinky.

• Citovat
  • Upravit
Martina71
8.4.11 07:24

2 holčičky to je super ,tak snad se brzy zadaří chlapeček :pankac: my bydlíme v paneláku ve 3 plus jedna tak jsem zvědavá jek se poskládáme ,taky bychom něco chtěli koupit nějaký baráček ,ale tak do roka až našetříme nějaké korunky ,tak musíme nějak vydržet ,zatím je to v poho ,ale až bude malé nevím ani se tak nebojím o místo ,ale o to ,že kluci nezavřou pusu, pořád se dohadují ,tak asi mimi moc klidu mít nebude :-(

• Citovat
  • Upravit
533
8.4.11 07:43
Martina71 píše:
2 holčičky to je super ,tak snad se brzy zadaří chlapeček :pankac: my bydlíme v paneláku ve 3 plus jedna tak jsem zvědavá jek se poskládáme ,taky bychom něco chtěli koupit nějaký baráček ,ale tak do roka až našetříme nějaké korunky ,tak musíme nějak vydržet ,zatím je to v poho ,ale až bude malé nevím ani se tak nebojím o místo ,ale o to ,že kluci nezavřou pusu, pořád se dohadují ,tak asi mimi moc klidu mít nebude :-(

tak testy jsou týden po ms sněhobílý, loučím se s těhu :/
To musí bejt supr mít doma už tak velkou ženskou..
My máme taky 3+1 a příjde mi to pro nás už celkem malinký..možná jen zbytečně plašim..ale i tak v domku to bude pro velkou rodinu určitě lepší… Jinak mě je dnes 23, věřim, že do 28 a ba co pak do těch 39 let jich budu mít určitě sedm :lol: jedna babička měla 13 dětí a druhá těch 7. Poslední rodila ta první ve 52 letech.. moje geny mají spoustu času na blbiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina71
8.4.11 07:48

Tak přeji vše nejlepší k narozeninám :kytka: .Třeba ještě těhu budeš mě říkal doktor ,že tam měl paní která byla v 9 tt a měla test negativní .mně jich vyšlo pozitivních snad 10 jsem tomu pořád nemohla uvěřit ,akorád mám strach co na to lidi ,koukaj na mě už ted jak na exota ,že mám tolik dětí ,tady na malém městě je to děs ,sice tu bydlím už 19 let ,ale pořád si na to jak se lidi pomlouvají a závidí jeden druhému nějak nemůžu zvyknout nesnáším to :twisted: .Jo jina k velkou slečnu mít doma je sice pěkné ,ale někdy je s prominutím na pěst :-D .Ale pomůže mi to joo tob bych kecala kdybych řekla ,že nee miluju děsně Terinku pořád se objímají Terinka je děsněj mazel sice ji bude v červenci 5 ,ale vypadá tak na 3 ,je to náš prcek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
533
8.4.11 08:03
Martina71 píše:
Tak přeji vše nejlepší k narozeninám :kytka: .Třeba ještě těhu budeš mě říkal doktor ,že tam měl paní která byla v 9 tt a měla test negativní .mně jich vyšlo pozitivních snad 10 jsem tomu pořád nemohla uvěřit ,akorád mám strach co na to lidi ,koukaj na mě už ted jak na exota ,že mám tolik dětí ,tady na malém městě je to děs ,sice tu bydlím už 19 let ,ale pořád si na to jak se lidi pomlouvají a závidí jeden druhému nějak nemůžu zvyknout nesnáším to :twisted: .Jo jina k velkou slečnu mít doma je sice pěkné ,ale někdy je s prominutím na pěst :-D .Ale pomůže mi to joo tob bych kecala kdybych řekla ,že nee miluju děsně Terinku pořád se objímají Terinka je děsněj mazel sice ji bude v červenci 5 ,ale vypadá tak na 3 ,je to náš prcek :mrgreen:

na lidi se vys*r ;) na mě koukali jak na exota uz pri druhým těhu, protože sem mládě a nemohli pochopit proč mam druhý dítko v 21… že nejdřív nebuduju kariééééru :DDD a jaká mají ostatní dítka jména?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina71
8.4.11 08:10

Nejstatrší je Petula a kluci Jakub a Filip.A Tvoje holčičky?? Já ted vůbec nevím jaké dáme jméno ,líbí se mi Adam a Laura ,ale příteli nee :-(

• Citovat
  • Upravit
533
8.4.11 08:47
Martina71 píše:
Nejstatrší je Petula a kluci Jakub a Filip.A Tvoje holčičky?? Já ted vůbec nevím jaké dáme jméno ,líbí se mi Adam a Laura ,ale příteli nee :-(

starší je Anička a mladší Barunka… nad klukem teď uvažujem, teda spíš já uvažuju nad Jonášem, mladej se mi na to netváří, chtěla sem Matyáše ale ten už v rodině přibyl bez našeho přičinění..Jinak Adámek je můj dlouholetej favorit ale je tam to, kdy by měl chuděra svátek no… Laura je taky hezounká… tak snad ti to projde.. s těma chlapama to je děs..oni nejsou vůbec kreativní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.4.11 08:51
Lamiia píše:
Martina71 píše:
Nejstatrší je Petula a kluci Jakub a Filip.A Tvoje holčičky?? Já ted vůbec nevím jaké dáme jméno ,líbí se mi Adam a Laura ,ale příteli nee :-(
starší je Anička a mladší Barunka… nad klukem teď uvažujem, teda spíš já uvažuju nad Jonášem, mladej se mi na to netváří, chtěla sem Matyáše ale ten už v rodině přibyl bez našeho přičinění..Jinak Adámek je můj dlouholetej favorit ale je tam to, kdy by měl chuděra svátek no… Laura je taky hezounká… tak snad ti to projde.. s těma chlapama to je děs..oni nejsou vůbec kreativní :lol: :lol:

To máte holky pravdu s chlapama je to těžký.
Já jsem si vydupala Johanku a Jasmínku, taky mu dlouho trvalo než si zvyknul… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny