4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
3.6.14 10:41

Ahoj holky, koukám že všichni mají hodně práce.?
Hlásím že Adélka je už na světě. Musela jsem jít rodit dřív, takže ani teď mi to nevyšlo. Rodila jsem čtyři dny, hladová, nevyspalá, takže jsem si to užila. Ale hlavně že je Adélka v pořádku, zatím je fakt zlatíčko. V porodnici mi tak trochu pokazili kojení, tak s tím ještě bojujeme, ale je to už lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.6.14 10:51

Tak to gratuluju k maly, preju hodne zdravicka :kytka: Je nadherna :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.6.14 10:58

@zuzik8 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.6.14 19:42

@Bodlinka 09 no Bodlus gratuluji, krasna holcicka :kytka: s tim porodem te obdivuju muselo to byt strasny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.6.14 23:16

@strouhalka e Děkuji. No kdybych rodila takhle první, tak bych si asi dost rozmýšlela jestli bych do toho sla znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
26.7.14 22:33

Ahoj holky, jak si užíváte slunicka? Já jsem momentálně v jednom kole, ale jak to jde tak jsme venku. Adélka roste jako z vody a jak přibírá, no už se pronese. Máta si ji chodí porad prohlížet. Hladí ji a je na ní hodný, docela jsem mela strach jestli nebude moc žárlit. Pája už půjde do školy. Hrozny jak to utíká. Zkusim přidat foto, moc mi to z toho tabletu nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny