4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
28.1.13 20:06

@Gituš Já to mám v pohodě i s tim pětiletým. Tak to občas asi musí být na palici chytat každé to dítko jinde, úplně si umím představit ten jejich úprk mezi regály. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
28.1.13 22:19

@Bodlinka 09 Už se strašně moc těším, až těm ďáblíkům bude pět :twisted: :cert: :mrgreen: To aspoň už budou větší a budou se líp chytat :mrgreen:.

Ba ne, do tý doby je vytrénuju, že se budou divit. :lol: Musím je co nejvíc osamostatnit, než se narodí mimčo. Takže konec UM, bez kočárku, bez plen, samostatné obléknutí, svléknutí, jezení bez pomoci a hlavně bez mega bordelu okolo nich, jo to bude ještě fuška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.2.13 20:22

@Gituš Jé to taky mívám občas tyhle představy o samostatnosti dětí, jak plno věcí zvládnou beze mě. :D Pája chodí do školky od tří let a tam je to v pohodě, ale doma to je děs. Ale ono je to teď i tim že máme Matěje a on vidí že ho oblékám a svlékám a teď to po mě chce taky.Tak čekám až ho to přejde i když mu pořád říkám že on je už větší a že to umí sám, ale moc to nepomáhá. To by spíš raději oblékal Matěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
2.2.13 00:22

@Bodlinka 09

U dvou starších se mi to podařilo, nevidím důvod, proč by se mi to nepovedlo i u těchhle ďáblíků… :think: :mrgreen: :mrgreen:

Prostě to bude muset jít :D 2 „mimina“ a jedno opravdický mimino nedám :D Takže se holt budou muset holky trochu snažit, ale už to vidím, minimálně bude návrat k flašce a UM :D Na další věci už radši ani nechci pomyslet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
2.2.13 16:26

Ahojda holciny, doufam, ze se mohu pridat??Radi bychom s manzelem,4 mimco, ale jak tu rikate lidi jsou zly, a uz ted kejvaj ze jsme blazni se trema.Taky jsem nejdovre nechtela, ale rekla bych ze me to tahne ted nejvice.Ted jeste musim na operaci orl, a pak bychom se chtely snazit. Nemame buhvi jake platy, ale ani deti nestradaji, nemyslim ze by to melo byt v dovolenych, a znackovych hadrech. Spousta lidi si proste svuj standart nechce odeprit, a proto maji jedno max.dve deti. a ostatni soudi! jinak jsem janca kousek od rakovnika papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
2.2.13 18:46

@janape ahoj. Já jsem Dani, nejsem moderátor, ale klidně se přidej. Vítam tě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
2.2.13 19:00
@DaniB píše:
@janape ahoj. Já jsem Dani, nejsem moderátor, ale klidně se přidej. Vítam tě :kytka:

dekuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
3.2.13 11:39

@janape ahoj Jani ja tu zacinala taky se trema detma a uz mam tri mesice 4 kousek.Tak verim ze se podari i vam.Lidi v cechach tohle opravdu nechapou.Ja prijela do cr na dovolenou s detma a mela jsem uz brisko a prodavacka v Bille mi rekla,,je vy mate deti a to vas tatinek zivy? Krava :pocitac:,normalne jsem byla v soku ze jsem ji ani nezvladla poslat do prdele. Jinak ja ziji v Uk tady je normalni mit vice deti. Takze jsem v klidu.Ani ja neverim ze je to o penezich a taky neverim ze deti maji mit vse. O co by pak usilovaly? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
3.2.13 11:41

Jinak moderatorka tady uz nemoderuje co jsem si vsimla. :nevim: takze te berem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.2.13 12:48

@janape ahoj… vítám tě tady…
Mrzí mě, že máš takové špatné zkušenosti… já jsem zatím nenarazila na jedinou negativní poznámku, teda kromě kamarádky, co měla téměř zároveň se mnou na stará kolena třetí dítě, tak ta to naše čtvrté nemohla pochopit… ale soudila hlavně podle sebe, protože ona měla a má s manželem docela problematický vztah a já bych v její situaci taky nechtěla ještě další prtě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
3.2.13 13:37

@Regina Hero ahoj.Tak to budeš asi jedna z mála, protože já zažila hrozné reakce u třetího. A u Kris jsem si hned na začátku vyslechla od „kamarádky“ dost nechutnou kritiku. :pocitac: Ale jelikož jsem měla dost potíže, tak jsem seděla spíš doma a lidi nepotkávala. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.2.13 17:12

@janape Ahoj.Vítám tě tady. :kytka: My taky nemáme bůhví jaký příjem, ale děti maj co potřebují a na dovolenou sme si taky vyjeli.Ono je to složitější až tehdy když si děti najdou nějakého chytrého kamaráda, mluvím z vlastní zkušenosti. Jinak se nám daří vše zvládat v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.2.13 17:17

@Regina Hero Nebydlíš někde kde maj rodiny více dětí? Mě nejvíc rozčiluje otázka tipu a proč máte tolik dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
3.2.13 18:09

@janape Ahoj, taky Tě tu vítám. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.2.13 20:48

@Bodlinka 09 bydlíme v Olomouci… neřekla bych, že je tu větší množství vícedětných rodin… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny