4děti a více........
- Otevřená skupina
Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (43)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to dcera se synem taky pomáhají. Zatím to dělají ještě více méně s radostí a nadšením, ale už to vidím za pár let
Oba dva baví vaření, takže mi často asistují a také občas hlídají holky, když potřebuji nutně na chvíli do města ![]()
Je výhoda mít starší i mladší děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mohu se k vám přidat? teda pokud nejte moc rozjeté a nechcete dalšího vetřelce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iva39 píše:
Ahoj holky, mohu se k vám přidat? teda pokud nejte moc rozjeté a nechcete dalšího vetřelce
JÁ JSEM TU TAKÉ NOVÁČEK A HOLKY MĚ PŘIVÍTALI..URČITĚ VEZMOU DO PARTY I TEBE…A ZA SEBE TĚ MOOOOC VÍTÁM… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SKYTULE píše:
JÁ JSEM TU TAKÉ NOVÁČEK A HOLKY MĚ PŘIVÍTALI..URČITĚ VEZMOU DO PARTY I TEBE…A ZA SEBE TĚ MOOOOC VÍTÁM…
děkuji, zkoušela jsem vás dočíst abych byla v obraze, jinak já jsem Iva
mám syna 22 let, dceru 21, syna 15 a syna 13.5 roku a nyní 2 měsíce starou cácorku, kormě dcery, která již 2 roky bylí někde jinde, tak kluky a malou mám doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iva39 píše:
děkuji, zkoušela jsem vás dočíst abych byla v obraze, jinak já jsem Iva
mám syna 22 let, dceru 21, syna 15 a syna 13.5 roku a nyní 2 měsíce starou cácorku, kormě dcery, která již 2 roky bylí někde jinde, tak kluky a malou mám doma
JŮŮŮ TAK TO UŽ MÁŠ TAKY VELKÉ DĚTIČKY… A TÉMĚŘ NOVOROZEŇÁTKO..TO JE KRÁSNÉ…JO PŘIJDE MI ŽE KLUCI SE VŽDYCKY DOMA DRŽÍ VÍC..HOLD MAMINKA JE MAMINKA… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SKYTULE no tak ty menší ještě doma být musí, ale ten 22 letý má pro sebe předělanou 35 m velikou garáž, má tam koupelnu, kuchyň a obývák, taková malá garsonka naproti našemu domu ale stejně si nosí nádobí k nám do myčky, věci na praní, chodí na jídlo atd. garsonka je mu dobrá, když si chce dělat mejden a prohlásil, že se od nás ještě minimálně 5 let nehne a malá je zlatíčko vymodlené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iva39 ahoj Ivi ja myslim ze se klidne muzes pridat stejne je nas tu dva a pul i s cestou.Tak mimca mame skoro stejne stare muj ma 7 tydnu. A nestarsi 16 skoro 17 let. Vitam te.Mas tu nejvetsi pocet deti
Holky ja se dnes vratila s ockovani a prohlidky a mame selest na srdci teda asi prekladac mi to prelozil jako dira v srdci ale podle toho jak mi tvrdili ze to nic neni tak usuzuji ze je to selest.No a ja jsem z toho hotova i kdyz vim ze to nic neni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e píše:
@Iva39 ahoj Ivi ja myslim ze se klidne muzes pridat stejne je nas tu dva a pul i s cestou.Tak mimca mame skoro stejne stare muj ma 7 tydnu. A nestarsi 16 skoro 17 let. Vitam te.Mas tu nejvetsi pocet detiHolky ja se dnes vratila s ockovani a prohlidky a mame selest na srdci teda asi prekladac mi to prelozil jako dira v srdci ale podle toho jak mi tvrdili ze to nic neni tak usuzuji ze je to selest.No a ja jsem z toho hotova i kdyz vim ze to nic neni.
A NEPOSLALI VÁS NA KARDIOLOGII!!! KDYŽ JSEM ČEKALA PRVNÍHO PRCKA TENKRÁT NA VELKÉM ULT. VIDĚLI NĚJAKOU SRAŽENINKU U SRDÍČKA S TIM ŽE TO MÁ 5 PROCENT MIMINEK ALE ŽE BY TO NEMĚLO NIC ZNAMENAT..KDYŽ MALÉMU BYLI 4 ŠEL NA OPERACI S TŘÍSELNOU KÝLOU TAK JSEM SI VYŽÁDALA VYŠETŘENÍ SRDÍČKA PRO JISTOTU..VŠE MĚL V POŘÁDKU ALE JEDNOU ZA ČAS HO PŘEKONTROLUJÍ…ASPOŇ BUDU KLIDNÁ..TAK ZAJDI TAKY I KDYŽ TO NIC NENÍ BUDEŠ KLIDNĚJŠÍ… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e to nic nebude, můj nestarší jí měl taky, narodil se o 6 týdnů dřív a kontrolovali ho asi do 6 let a u malé se to paní doktorce zdálo v porodnici a pak už nikomu, příští kontrolu tam nemusí být vůbec nic slyšet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iva39 Ahoj.Tak tě tady taky vítám
Teda tolik dětiček, to když někde řekneš kolik jich máš tak to asi na tebe divně koukaj? Na mě jo, až si někdy připadám jako bych provedla něco špatného. A to moje bývalá spolužačka má dětí šest a když takhle občas kecáme tak se tomu musíme smát, hlavně jak jsou lidi občas zbytečně moc starostliví. Já sem chtěla vždy víc dětí, ale u toho čtvrtého končim a pevně doufám že nepřijde nějaká zbloudilá kulka
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e Třeba to je jen ta růstová šelest. Kluci jí taky měli a tak kolem toho 5-6roku to už bylo v pořádku. Ono je to slyšet jen v sedě nebo v leže teď fakt nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iva39 taky tě tady vítám ![]()
@strouhalka e to bude v poho. U Kris to vypadalo na šelest už na kardiu v těhu. A je to v ok
Tak si nedělej nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 já mám 4 děti se svým zesnulým manželem a Natynku mám s novým přítelem a to ještě uvažuji, že pořídíme jedno mimi, aby si Natynka měla s kým hrát a přítel se dočkal po 3 dceři ještě kluka, kterého jsme již čekali, ale bohužel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iva39 píše:
@Bodlinka 09 já mám 4 děti se svým zesnulým manželem a Natynku mám s novým přítelem a to ještě uvažuji, že pořídíme jedno mimi, aby si Natynka měla s kým hrát a přítel se dočkal po 3 dceři ještě kluka, kterého jsme již čekali, ale bohužel
to mě mrzí…:( ale určitě do dalšího jděte kort když ty ostatní dětičky už jsou takhle větší…je to prostě krásný ty velký rodiny…být na to finance pořídím si 4hned a 5té za těch 8 let…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iva39 píše:
@SKYTULE no tak ty menší ještě doma být musí, ale ten 22 letý má pro sebe předělanou 35 m velikou garáž, má tam koupelnu, kuchyň a obývák, taková malá garsonka naproti našemu domu ale stejně si nosí nádobí k nám do myčky, věci na praní, chodí na jídlo atd. garsonka je mu dobrá, když si chce dělat mejden a prohlásil, že se od nás ještě minimálně 5 let nehne a malá je zlatíčko vymodlené
tak to má synek super vymyšlené…to by se mi taky líbilo..prostě ideál takhle pro mla´docha… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zlatka36 , 6.8.20 06:01
- Dulisek3 , 11.2.20 10:44
- 7nebe , 29.1.20 11:12
- katerinai , 16.1.20 18:30
- silenytata , 26.8.19 15:42
- Lonynka , 22.8.19 16:44
- syncmaster , 16.6.19 00:38
- terkom83 , 15.5.19 08:33
- saxa , 7.4.19 22:54
- modravlocka , 12.3.19 12:20
- Zandula , 1.3.19 20:23
- Papaja32 , 28.1.19 18:00
- teh , 18.1.19 09:11
- Trinitty , 17.12.18 18:07
- KacenkaK , 18.11.18 13:54
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Prodej knih Restorio
- 13.9.26 14:47
- Anonymní
- 1
Učitelka ZŠ - můžu odejít v pololetí?
- 13.9.26 15:53
- Svistice
- 14
Parkování - odlet Bratislava
- 13.9.26 14:36
- Vlasta0123
- 1
Hemeroidy pohotovost
- 13.9.26 15:50
- Pjúdoo
- 3
Na rok do práce?
- 13.9.26 15:12
- Eliška
- 11
Jaká je nejlepší poleva na skořicové šneky?
- 13.9.26 14:54
- TaLucie
- 4
Špatný vztah s tchyní
- 13.9.26 16:12
- Monchichik
- 39
Už to neni jako dřív, vše je jiné
- 13.9.26 16:02
- arinecka
- 19
Snížené libido u muže - při těhotenství