4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3364
9.1.13 17:43

Tak to dcera se synem taky pomáhají. Zatím to dělají ještě více méně s radostí a nadšením, ale už to vidím za pár let :D Oba dva baví vaření, takže mi často asistují a také občas hlídají holky, když potřebuji nutně na chvíli do města :)
Je výhoda mít starší i mladší děti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
10.1.13 12:30

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? teda pokud nejte moc rozjeté a nechcete dalšího vetřelce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.1.13 12:35
@Iva39 píše:
Ahoj holky, mohu se k vám přidat? teda pokud nejte moc rozjeté a nechcete dalšího vetřelce

JÁ JSEM TU TAKÉ NOVÁČEK A HOLKY MĚ PŘIVÍTALI..URČITĚ VEZMOU DO PARTY I TEBE…A ZA SEBE TĚ MOOOOC VÍTÁM… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
10.1.13 12:38
@SKYTULE píše:
JÁ JSEM TU TAKÉ NOVÁČEK A HOLKY MĚ PŘIVÍTALI..URČITĚ VEZMOU DO PARTY I TEBE…A ZA SEBE TĚ MOOOOC VÍTÁM… ;)

děkuji, zkoušela jsem vás dočíst abych byla v obraze, jinak já jsem Iva
mám syna 22 let, dceru 21, syna 15 a syna 13.5 roku a nyní 2 měsíce starou cácorku, kormě dcery, která již 2 roky bylí někde jinde, tak kluky a malou mám doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.1.13 14:36
@Iva39 píše:
děkuji, zkoušela jsem vás dočíst abych byla v obraze, jinak já jsem Iva
mám syna 22 let, dceru 21, syna 15 a syna 13.5 roku a nyní 2 měsíce starou cácorku, kormě dcery, která již 2 roky bylí někde jinde, tak kluky a malou mám doma :D

JŮŮŮ TAK TO UŽ MÁŠ TAKY VELKÉ DĚTIČKY… A TÉMĚŘ NOVOROZEŇÁTKO..TO JE KRÁSNÉ…JO PŘIJDE MI ŽE KLUCI SE VŽDYCKY DOMA DRŽÍ VÍC..HOLD MAMINKA JE MAMINKA… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
10.1.13 15:09

@SKYTULE no tak ty menší ještě doma být musí, ale ten 22 letý má pro sebe předělanou 35 m velikou garáž, má tam koupelnu, kuchyň a obývák, taková malá garsonka naproti našemu domu ale stejně si nosí nádobí k nám do myčky, věci na praní, chodí na jídlo atd. garsonka je mu dobrá, když si chce dělat mejden a prohlásil, že se od nás ještě minimálně 5 let nehne a malá je zlatíčko vymodlené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
10.1.13 15:14

@Iva39 ahoj Ivi ja myslim ze se klidne muzes pridat stejne je nas tu dva a pul i s cestou.Tak mimca mame skoro stejne stare muj ma 7 tydnu. A nestarsi 16 skoro 17 let. Vitam te.Mas tu nejvetsi pocet deti :palec: Holky ja se dnes vratila s ockovani a prohlidky a mame selest na srdci teda asi prekladac mi to prelozil jako dira v srdci ale podle toho jak mi tvrdili ze to nic neni tak usuzuji ze je to selest.No a ja jsem z toho hotova i kdyz vim ze to nic neni. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.1.13 15:40
@strouhalka e píše:
@Iva39 ahoj Ivi ja myslim ze se klidne muzes pridat stejne je nas tu dva a pul i s cestou.Tak mimca mame skoro stejne stare muj ma 7 tydnu. A nestarsi 16 skoro 17 let. Vitam te.Mas tu nejvetsi pocet deti :palec: Holky ja se dnes vratila s ockovani a prohlidky a mame selest na srdci teda asi prekladac mi to prelozil jako dira v srdci ale podle toho jak mi tvrdili ze to nic neni tak usuzuji ze je to selest.No a ja jsem z toho hotova i kdyz vim ze to nic neni. 8o

A NEPOSLALI VÁS NA KARDIOLOGII!!! KDYŽ JSEM ČEKALA PRVNÍHO PRCKA TENKRÁT NA VELKÉM ULT. VIDĚLI NĚJAKOU SRAŽENINKU U SRDÍČKA S TIM ŽE TO MÁ 5 PROCENT MIMINEK ALE ŽE BY TO NEMĚLO NIC ZNAMENAT..KDYŽ MALÉMU BYLI 4 ŠEL NA OPERACI S TŘÍSELNOU KÝLOU TAK JSEM SI VYŽÁDALA VYŠETŘENÍ SRDÍČKA PRO JISTOTU..VŠE MĚL V POŘÁDKU ALE JEDNOU ZA ČAS HO PŘEKONTROLUJÍ…ASPOŇ BUDU KLIDNÁ..TAK ZAJDI TAKY I KDYŽ TO NIC NENÍ BUDEŠ KLIDNĚJŠÍ… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
10.1.13 16:55

@strouhalka e to nic nebude, můj nestarší jí měl taky, narodil se o 6 týdnů dřív a kontrolovali ho asi do 6 let a u malé se to paní doktorce zdálo v porodnici a pak už nikomu, příští kontrolu tam nemusí být vůbec nic slyšet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.1.13 17:41

@Iva39 Ahoj.Tak tě tady taky vítám :kytka: Teda tolik dětiček, to když někde řekneš kolik jich máš tak to asi na tebe divně koukaj? Na mě jo, až si někdy připadám jako bych provedla něco špatného. A to moje bývalá spolužačka má dětí šest a když takhle občas kecáme tak se tomu musíme smát, hlavně jak jsou lidi občas zbytečně moc starostliví. Já sem chtěla vždy víc dětí, ale u toho čtvrtého končim a pevně doufám že nepřijde nějaká zbloudilá kulka :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.1.13 17:49

@strouhalka e Třeba to je jen ta růstová šelest. Kluci jí taky měli a tak kolem toho 5-6roku to už bylo v pořádku. Ono je to slyšet jen v sedě nebo v leže teď fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
10.1.13 20:11

@Iva39 taky tě tady vítám :mavam:
@strouhalka e to bude v poho. U Kris to vypadalo na šelest už na kardiu v těhu. A je to v ok :palec: Tak si nedělej nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
10.1.13 22:23

@Bodlinka 09 já mám 4 děti se svým zesnulým manželem a Natynku mám s novým přítelem a to ještě uvažuji, že pořídíme jedno mimi, aby si Natynka měla s kým hrát a přítel se dočkal po 3 dceři ještě kluka, kterého jsme již čekali, ale bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.1.13 22:57
@Iva39 píše:
@Bodlinka 09 já mám 4 děti se svým zesnulým manželem a Natynku mám s novým přítelem a to ještě uvažuji, že pořídíme jedno mimi, aby si Natynka měla s kým hrát a přítel se dočkal po 3 dceři ještě kluka, kterého jsme již čekali, ale bohužel

to mě mrzí…:( ale určitě do dalšího jděte kort když ty ostatní dětičky už jsou takhle větší…je to prostě krásný ty velký rodiny…být na to finance pořídím si 4hned a 5té za těch 8 let…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
10.1.13 22:59
@Iva39 píše:
@SKYTULE no tak ty menší ještě doma být musí, ale ten 22 letý má pro sebe předělanou 35 m velikou garáž, má tam koupelnu, kuchyň a obývák, taková malá garsonka naproti našemu domu ale stejně si nosí nádobí k nám do myčky, věci na praní, chodí na jídlo atd. garsonka je mu dobrá, když si chce dělat mejden a prohlásil, že se od nás ještě minimálně 5 let nehne a malá je zlatíčko vymodlené

tak to má synek super vymyšlené…to by se mi taky líbilo..prostě ideál takhle pro mla´docha… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny