4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8579
27.12.12 17:33

@Gituš tak to potom jo..nekdo na ty ceske jmena dba jako je frantisek. jozifek atd to ja zas nemusim.ale kazdeho vec vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
27.12.12 17:34

@dominikavojta Mě tyhle české lezou krkem, Jozef, Antonín atd. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
27.12.12 18:41

@Gituš presne no,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
27.12.12 19:14

@dominikavojta Ale na druhou stranu, některým lidem lezou na nervy Sebastiánci, Benjamínci, Maximové, nebo třeba Ezechielové - do tohodle jména jsem se naprosto zamilovala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
27.12.12 19:52

@Gituš me se libi jmeno sebastian a tobias ale to me doma neproslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.12.12 17:53
@strouhalka e píše:
@Bodlinka 09 to je jen fotka udelala jsem si na jednech strankach ted ani nevim jak se jmenuji, poradila mi dcera Eliska. Priznam se ze o takove variante plinkek jsem nevedela ja davala pred 16 lety asi dva mesice ctverce a ruzne jsem je klukovi sukovala a pak jsem zjistila ze existuji nejaky papirovky tak jsem na ne presla.Ale jak jsem ted zjistila kolik let se to rozklada tak jsem zkusila tohle a jsem nadsena a lituju ze jsem to nevyuzila pri Verunce.Te predposledni. kdyz je davam malymu tak si lebedim jak je to mekoucke a heboucke. A ta blba papirovka tvrda.Ted si rikam to je jako mit v kuse vlozku dva roky. Tezkej opruz. :mrgreen:

Já si to taky říkám, připadá mi to jako mít tu vložku v kuse, Fuj fuj. Muž teď nechal udělat s Matějem kalendář na zkoušku, taky přez net, je hezkej. Včera dostal kluk na ulici pěstí od ožralého, má zlomené kůstky, vypadá jak Avatar, chudinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.12.12 17:56

@dominikavojta Ahoj. :kytka: Já mám 3kluky a jednu holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
28.12.12 17:58

@Bodlinka 09 Bodlus to si delas srandu s tim klukem 8o :cert: ja ti reknu to aby se porad clovek bal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.12.12 18:03

@strouhalka e No to jsou ty utiskovaný spoluobčané. Takže na pohotovost, policii a v pondělí na vyšetření co dál. Doufám že mu to bude dobře srůstat aby nemusel na operaci. Teď to má celé oteklé takže to neni vidět, ale už se mu dělá i monokl a otejká mu to až do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
28.12.12 19:10
@Bodlinka 09 píše:
@dominikavojta Ahoj. :kytka: Já mám 3kluky a jednu holku.

ahojky, jak mas stare deti? kolik synovi je jak mu to udelal ten ozrala? ted fakt aby se clovek bal vsude uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
28.12.12 19:34

Ahoj holky, potřebuju se vypsat, nebo mi hrábne :zed: :zed:

Dvojčata maj druhej den angínu, skoro nespěj a když už, tak rozházeně, vstávaj v půl pátý ráno a včera usly v půl dvanáctý. Je to hrozný, když jim nemůžu pomoci. Maj horečku, rýmu, kašel, berou antibiotika, ježíš, nesnášim zimu. Starší děti držím z dosahu dvojčat - ty jsem přestěhovala do jejich pokoje a nesměj odtamtud vylézt. Už to vidím, zase budu mít dneska noční, achjo. Máme hroznou spotřebu UM a to jsem je to chtěla od ledna pomalu odnaučovat :zed: Jsou ukňouraný, uplakaný, nic nechtěj dělat :( Achjo :( Jsem z toho vyčerpaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
28.12.12 19:58

@Gituš tak to je mi lito, muj vojta ma nestovice a 4dny vysoke horecky, usnul poradne az kolem pul4 rano az, ted ho horecky presli a je unudenej a to je des..proc nedavas uz plnotucne mleko? ja ho davala uz od roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.12.12 19:59

@dominikavojta Klukovi je 16,toho napadl ten ožrala ve městě, holce je 14 a pak mám kluka 5 let a poslednímu je 8měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
28.12.12 20:04

@Bodlinka09 nesnasim chlast! a doufam ze ten ozrala stoho lehce nevyvazne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.12.12 20:05

@Gituš Tak to znám, jak jeden začne tak to nemá konce, to tě lituju. Já mám teď to poslední dítko nespavce, usne třeba kolem 12hod. v noci a ráno ve 4je vyspinkanej.To je taky na palici. Spí jedině v kočárku a to za pochodu. Abych si trochu odpočala tak sem si dala madraci vedle postele a spim s nim.On totiž nesnáší postýlku, takže sem jí zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny