4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
11.12.12 21:11

@Bodlinka 09 reknu ti nekdy je to fakt na palici s detickama.
Bodlinko kolik te v cechach stoji ty kalhotky co ma malej na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.12.12 21:14

@strouhalka e Muž je kupoval přez net a jedny vyšli na 150kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
11.12.12 21:17

@Bodlinka 09 ja je kupuju i za 60 ale za 150 koupim taky plus vkladacka k tomu.Tak me to napadlo.Ja kupuju na ebay z ciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.12.12 21:44

@strouhalka e To je taky s vkládačkou. Jinak se tady pohybuje cena kolem 300kč, ale to mi přijde zbytečné vyhazovat tolik peněz, když službu to udělá tu samou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
12.12.12 09:36

Presne tak to je super ze si to taky muzete poridit levneji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.12.12 17:13

My takhle kupovali i výcvikový obojek přez ebay z číny a vyšel na zlomek ceny co se tady pohybuje po obchodech.My máme tu Akitu a to je tvrdohlavý pes a tohle je super pomocník na výcvik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
12.12.12 20:25

No my tam bereme taky co se da.ja mela v cechach huskyho, teda krizenyho ale magor desnej :mrgreen: uz je starej pan, maji ho nasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.12.12 18:12

Naši hafani

Ona je jen tvrdohlavá, ale to k tý rase patří. Teď už celkem poslouchá, ale nechtěla chodit do kotce a nahánět jí po zahradě nás deptalo a stejně ona dost dlouho vyhrávala. :lol: Teď jí řeknu a jde. A co malej je hodný? Mě Matěj pořád nechce spát. Pája zlobí pořád stejně, holka celkem v klidu a ten nejstarší ten mi dává teď kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
20.12.12 12:14

@Bodlinka 09 To je ale velkej bafan a fesak. Holky ja porad nemam nic na vanoce cekame do posledni chvile jak budou nebo nebudou penize.jo a chtela jsem ti podekovat ze to ze si mi psala ze ty kapsovy kalotky pouzivas od narozeni. V tech skupinach to holky nedoporucovaly a dost to komplikovaly a ja to chtela vzat. Nechtela jsem do toho dat majlant a delat z toho vedu.TO se mi diky tobe podarilo a ja od narozeni latkuju s kalhotkama a vkladackama a jde nam to skvele papirovky mam na noc a vzdycky me stve ze mu ji davam. Protoze jinak je jak v bavlnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.12.12 15:27

@strouhalka e Jé tak to sem moc ráda že ti moje zkušenosti pomohli a hlavně že si to taky zvládla a jsi spokojená. Já bych taky nejraději nedávala tu jednorázovku vůbec, ale malej je takovej nespavec že ho nechci otravovat přebalováním a je to pro mě na tu noc pohodlnější. Já už na vánoce něco mám a bude jim to muset stačit. Vánoce přeci nejsou jen o dárkách. Teď jak se ty vánoce blíží tak myslím na tátu, první vánoce bez něj, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
23.12.12 11:12

@Bodlinka 09 popravde bez tve zkusenosti ze to jde i jednoduse bych to fakt vzdala.Tak my jsme vcera vse nakoupili a zapomneli na melyho tak jel Jelen neco vybrat.No a jsme uplne svorc. Jinak holky preji vam pekne svatky, hodne lasky, stesti a zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.12.12 17:56

@strouhalka e Já to vlastně dělala jako téměř před těmi 17 roky s tim prvním. To byli kalhoty Sandry, nevim jestli je znáš, taky se dávala ta plena dovnitř. Myslim si že je snad ještě dělaj. Tohle je stejné, ale už lepší materiál a lépe to sedí, takže vlastně nic nového akorát je to o dost vylepšené. Pamatuju si jak všichni okolo používali jednorázovky a na mě koukali jak na exota. 8o Ta fotka to je kalendář? Hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.12.12 18:01

Jinak já se taky přidám: Všem vám přeji hezké prožití svátků vánočních. Pevné nervy a pak jen a jen samou radost, hodně štěstí, zdraví a lásky v tom Novém roce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
23.12.12 20:07

@Bodlinka 09 to je jen fotka udelala jsem si na jednech strankach ted ani nevim jak se jmenuji, poradila mi dcera Eliska. Priznam se ze o takove variante plinkek jsem nevedela ja davala pred 16 lety asi dva mesice ctverce a ruzne jsem je klukovi sukovala a pak jsem zjistila ze existuji nejaky papirovky tak jsem na ne presla.Ale jak jsem ted zjistila kolik let se to rozklada tak jsem zkusila tohle a jsem nadsena a lituju ze jsem to nevyuzila pri Verunce.Te predposledni. kdyz je davam malymu tak si lebedim jak je to mekoucke a heboucke. A ta blba papirovka tvrda.Ted si rikam to je jako mit v kuse vlozku dva roky. Tezkej opruz. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
26.12.12 21:01

Ahojky, me je 32let a mam 4deti,4kluky…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny