4děti a více........
- Otevřená skupina
Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (43)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky tak jak to jde? Malej je porad lepsi a lepsi takze pohodicka ani zadna velka honka.Tak mi psala ted sestrenice ze se rozvadi, damy po tretii. Chudak mala je 38 let zadny detsko.Co to jen s tema vztahama dneska je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pája se starším bráchou.Ten se nechtěl fotit
Ahoj. Teď mi vyšla chvilka času. Já toho mám teď nad hlavu. Matěj se asi rozhodl toho co nejvíc stihnout než mu bude 8měsíců nebo co?
Leze po čtyřech jak drak, začal se stavět kde to jde a chodí kolem postele. Takže ho pořád chytám aby ty boule byli co nejmenší.
Už na nás začal volat tak táta je z toho celej na měko když volá táta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 jaky mas kluky fesaky, ja vam reknu stejne je super mit tolik deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e Děkuju. A jak u vás probíhají přípravy na vánoce? Já nějak nestíhám nic. Teď je Matěj nastydlí tak je to ještě o to horší. Ale ještě budu časem ráda vzpomínat jak na mě prcek pořád vysel. Zítra jdeme na osmi měsíční kontrolu, tak sem zvědavá která doktorka tam bude.Tu jednu bych nejraději někam vystřelila, má vždy takové blbé keci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 ahojky Bodlus
prosim te my a vanoce to bude sranda zatim nedelam nic a asi toho ani moc neudelam, jelen bude delat cukrovi jako kazdej rok ale buhvi kdy nema moc cas. darek nemam ani jeden mame moc placeni tak cekam na co zbydou penize a podle toho se rozsoupnu
Ale detskam jsem to oznamila dopredu ze vanoce budou skromne a oni ze v pohode takze jsem docela v klidu. Jinak je blby ze je malej nemocnej ty maly deti to je za trest.Ty nechodis k jedne doktorce? Ja mela celej zivot jednu jako detsko aspon co si ji pamutuju a jeste moje detska mela taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No dříve tam byla jen jedna, ale pak jí začala vypomáhat taková čarodějnice a už tam zůstala. A tak nevim kdy tam zrovna bude. A sranda je že jí nemusí skoro žádné dítě
.Ty starší k ní nejdou, řekli to sestřičce. Já taky nemám na vánoce nic, já říkám že nejdůležitější je se najíst a mít střechu nad hlavou, ale ten nejstarší teď má prima kamaráda tak to nebere. Dělali sme ze sádry postavičky, ještě je namalovat, to budou dělat děti jako dárky a já dělám obrázky na skleničky. Teď řešim bývalou kamarádku holky. Pořád jí pronásleduje a obtěžuje. Holka je už z toho hotová. Chová se jako odkopnutý milenec. Hrůza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tak vy si tak vytvarite darky to je pekny no tohle ja neumim a tak bych chtela.Me mluv me zase holka ze chce na jinou skolu a jeste na placenou
ze tady ma problemy atd.No des. Taky jsem to musela resit. Jinak ty mas taky holku Vercu ze? ja taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo.Taky mám Verču. Až se mi jí povede vyfotit tak jí tady taky zvěčnim. Znáš to jak moc rádi se ty starší fotí a když už náhodou se mi to povede tak ječí že vypadá děsně. Koupila sem holce jinou sim kartu aby jí ta holka nemohla volat ani psát, tak to snad pomůže. Já mám teď Matěje na klíně, přisátého na prsu, tak můžu trochu na počítač, ale blbě se mi píše, pořád mi tam něco připisuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já jsem se tak těšila, jak v klidu napeču, nazdobím, nachystám… a skutek utek… po nocích dělám šperky do jednoho obchodu (minerály a polodrahokamy) - je to teda můj relax, bez toho bych asi už nefungovala, ale přes den neudělám naprosto nic… prtě se naučilo vylézt na židli, přisunout si židli kamkoliv, k něčemu vyššímu, takže vyleze na stůl, na linku, na skříňky, na peřináč a podobně… a já ji pořád musím hlídat, odněkud sundávat, brát jí věci, pro které si vyleze a už se bojím zavřít se na záchodě, aby někam mezitím nevylezla… snad ji to za pár dní přejde, ale zatím je to masakr… kdyby uměla slézt, tak bych měla o polovinu práce méně, ale zatím neumí a taky nahoře dělá takové věci, že někdy ji chytám i ze židlí… no, prostě legrace… už jsem z toho docela unavená… nemůžu ani na chvíli vypnout… to jsem s těmi třemi předchozími dětmi zatím nezažila… tohle bude fakt pěkné čertovo kvítko… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Tak to je dobrý.
Já taky přemýšlim jak fungovat s Matějem a zatim vůbec nic nestíhám. Říkala sem že asi dostane přilbu a chrániče. Jo a na záchodě se nezavírám když jsem sama doma, Mates mě musí pořád vidět, tak aspoň mi zatim neodleze z dohledu,
Ale teď bude samá boule jak začíná chodit kolem všeho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ja zase resim Vercu, bud je hodna ze kouka na telku a nebo ulobo kdyz zrovna kojim, prebaluju proste nemam cas a ja jecim jak silena aby trochu poslechla a pak je mi to lito. pritom nezarli jen vyuziva toho ze zrovna nemuzu a nejvim me stve u kojeni jak porad jeci to bych ji zabila.PAk rvu ja a malej ma soky.Chudak.Ale ty naschvaly dela i kdyz telefonuju, proste jen vyuziva situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele to mě občas dělá naschváli Pája. Nejhorší je když jdu uspat Matěje. Když už mi náhodou usíná tak přijde ke dveřím a začne na mě křičet že zrovna něco potřebuje, to bych v tu chvíli ho nejraději někam zavřela. Oni ty dětičky žárlí, ale pokud si neubližují tak to jde. A když telefonuju tak pořád křičí už telefonuješ dlouho. Všechny dokrmy co dostane Matěj tak je musí ochutnat.Ale teď už si s ním může trochu hrát, tak je to lepší a nejvíc ho baví když dělá blbosti a Matěj se tomu směje, to jsou pak k sežrání.
Jo u doktorky dobrý. Říkala že je jako roční dítě, tak sem zvědavá jestli to bude takhle hnát dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak to zvladas psychycky kdyz ti malej dela naschval? Ja teda vubec ne mozna proto ze je George jeste tak malej a navic ja jsem porad v sestinedeli ale nevim mam z toho hlavu v pejru
a pak bych si nejradeji nakopala prdel fakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Regi ty si s tim koralkovanim stejne dobra ja nechapu jak to davas ja nejit vecer spat tak asi zdechnu a ty jeste valis koralky
Kolik naspis denne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e Tak občas jsou ty naschváli na palici a musím se držet abych nekřičela nebo nevystartovala, protože Matěj tak málo spí a když ho pak ještě schválně budí tak vím že už doma neudělám vůbec nic. A pak si připadám jako neschopný blb.Tak tohle ještě tak nějak vždycky rozdejchám, ale na co nemám nervy je oblékání. Oblékání Matěje je taková bojovka, co začal lézt a chodit, takže jsem spocená a utahaná ještě dřív než vyrazíme a Pája celou tu dobu sedí s připraveným oblečením na zemi a na sobě akorát trenky a volá pojď mě obléknout. A do školky chodí od tří let takže obléknout se umí sám a to se pak neudržim a začnu nadávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zlatka36 , 6.8.20 06:01
- Dulisek3 , 11.2.20 10:44
- 7nebe , 29.1.20 11:12
- katerinai , 16.1.20 18:30
- silenytata , 26.8.19 15:42
- Lonynka , 22.8.19 16:44
- syncmaster , 16.6.19 00:38
- terkom83 , 15.5.19 08:33
- saxa , 7.4.19 22:54
- modravlocka , 12.3.19 12:20
- Zandula , 1.3.19 20:23
- Papaja32 , 28.1.19 18:00
- teh , 18.1.19 09:11
- Trinitty , 17.12.18 18:07
- KacenkaK , 18.11.18 13:54
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Nipt
- 8.10.26 12:20
- Anonymní
- 1
Kam dát dítě do školy?
- 8.10.26 12:10
- j.a.n.i1
- 11
Nepravidelná menstruace při užívání...
- 8.10.26 09:22
- JancaS84
- 2
Proč to nevychází?
- 8.10.26 11:04
- ka2ka
- 8
Tchýně - vadilo by vám to
- 8.10.26 12:15
- j.a.n.i1
- 65
Špunt do dřezu
- 8.10.26 11:56
- M_Vladim
- 7
Jak u vás vypadá tachykardie?
- 8.10.26 09:34
- Doctus
- 6
Chodili byste do takové ambulance pediatra?
- 8.10.26 11:55
- Maggdallena
- 84
Státní podpora v mateřství
- 8.10.26 12:00
- arinecka
- 17
Mám právo na to být na RD unavená?
- 8.10.26 11:56
- PaníBrambůrková
- 25
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 8.10.26 12:42
- M_Vladim
- 137354
Mám právo na to být na RD unavená?
- 8.10.26 12:40
- arinecka
- 26
Moje levná cesta
- 8.10.26 12:40
- Havlova
- 10404
Záleží Vám na tom, jestli má muž dostatek...
- 8.10.26 12:39
- Roxy ivka
- 51
Jak u vás vypadá tachykardie?
- 8.10.26 12:39
- vindaloo
- 7
Pro křesťanky – jak často chodíte na mši...
- 8.10.26 12:36
- 884135
- 248
Dcera nás přistihla
- 8.10.26 12:34
- M_Vladim
- 56
Vtipné nadávky
- 8.10.26 12:31
- Lucy75
- 42
Laserové ošetření hemoroidů metodou...