4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
5.11.12 22:48

http://www.kudlanka.cz/index.php?…

Tak tohle bylo naše dnešní ráno… jako vymalované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.11.12 11:24

Holky hlasim ze jsem porad v celku je to neuveritelne uz jsem otevrena na 2 prsty, delali ni v utery Hamiltona a vcera mi zacala poradne odchazet hlenova zatka obcas mam i silne bolesti ale vlastne se porad nic nedeje.Asi me klepne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.12 16:58

@strouhalka e Tak asi už jen ten sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.11.12 17:10

@DaniB pry se nema po odchodu hlenove zatky kvuli infekci tak fakt nevim ale mozna to dneska risknu rano mel Jelen chut :P ale to uz byla mala vzhuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.12 17:15

My u prvnního úplně normálně. A za pár hodin jsem jela :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.11.12 17:24

No tak se budeme muset asi donutit at to je za mnou mam strach ze kluk bude moc velkej.UZ ted ma 3400g tak za tyden mi to chtejivyvolat tak to uz bude mit 4 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.12 17:43

Nooooo, tak 4 kg bych asi neporodila. A proč donutit? Já to měla v těhu snad nejčastějc, teda až na to poslední :mrgreen: A taky u toho byly nejlepší ordasmy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.11.12 17:51

@DaniB tak to mi nic vubec nesexujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.12 18:05

@strouhalka e Proč? Nesedí vám to v těhu, nebo břicho moc zavazí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.11.12 21:06

Tak v prvni rade nam to nesedi a druhe Jelen je trochu vic vybaven tak ma strach aby mi neco neudelal.Jsem zvedava po porodu jak to s nama bude trochu se mi asi snizila deloha tretim porodu a tak jsme museli hledat polohy. A ted? :? abych to vubec prezila. jeste ze uz je na to starej jak rika a neni pro nej sex priorita. Proboha nechapu proc jsem se smala za mlada chlapum co meli malyho, co bych dnes za to dala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.11.12 21:13

@strouhalka e S malým Kašparem nezahraješ vždy velké divadlo :P Ale opatrně by to u vás předse šlo, né že bych chtěla radit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.11.12 22:42

@strouhalka e Tak čtu že pořád nic? No Matěj by měl taky 4kg kdyby byl v termínu a ta jeho váha mi stačila. :lol: My taky ke konci nesexovali, nešlo to.Ale je fakt že dokud to šlo tak sem v těhotenství pořád muže lákala do pelíšku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.11.12 22:49

Porodit se dá i pětikilové mimčo… ;)
Já jsem jako těhotná měla chutě pořád…

@strouhalka e tak držím palce, ať se miminku zachce ven v nějakou rozumnou dobu… zátka nezátka, asi bych tomu dopomohla… i když my jsme zkoušeli Pavlínku vyhnat, ale stejně to nepomohlo… ale neboj, jednou se ven dostat musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
9.11.12 12:02

Holky diky.ak jsem jsem dneska rano naridila Jelenovi sex sice remcal ale nakonec ze teda jo.Ja mu totiz rikam ze po nem nechci zadny vykony ale jen sperma tak se smal.No nakone mi rekl ze ji mam tak velkou ze se ve me asi stratil tak nekoply by jste ho? :mrgreen: tak jsem zvedava jestli to k necemu bude. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
12.11.12 08:37

@strouhalka e Ahoj. Tak co mamko, jak to s tebou a Georgikem vypadá? Už rodíte? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny