4děti a více........
- Otevřená skupina
Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (43)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No kde jsme? Máme od včerejška doma manžela, takže ho nenecháme ani minutu vydechnout… hlavně teda prťata ho valchují, chudáka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e Ahoj. Tak já včera neměla pak vůbec čas. Dali jsme se do uklízení půdy. Co tady bydlíme, budou to 3 roky, tak věci tam byly tak, jak se tam hodili. No tak jsem to vzala i po krabicích a třídím oblečení.
Jo a vařit dnes nemusím, manža udělal večer guláš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DaniB tak ja nasi pudu nechci ani videt tak je tolik kramu
ale o to se stara nastesti Jelen.ja taky vcerauklizela ale jen tak nornalne sobotne, dneska jsem po dlouhe dobe udelala snodani do postele, teda me a Verunce tak si tady pochutnavam.Spis vychutnavam pohodli.Deti starsi jeste hrni a Jelen sel s psama mame dva. A dneska nevim co budu varit bud rizky a nebo jatra na cibulce s hranolkama. U nas dneska prsi tak se mi nic nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já většinou vařim jen o víkendu, přez týden vaří manžel, ale to až teď co máme Matýska. Je to mimčo co skoro vůbec nespí a vyžaduje si pořád pozornost, aspoň že nechce pořád chovat. U nás bylo včera hezky tak sme si na zahradě večer opejkali buřty. Dneska jdu s klukem na fotbal, tak doufám že nezmokneme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holčičky. Tak půdu mám hotovou, a pro změnu teď furt peru a žehlím
Do zblbnutí. Holky, odkud jste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme z Olomouce…
Jinak jsem uchozená jak pes… ráno jsem si dala s kočárkem okružní cestu po městě kolem Moravy a Bystřičky se zastávkou v Kauflandu a teď jsem šla s prtětem pro Gabču do školky a pak jsme šly do parku nasbírat kaštany (park je hned u školky) a pak jsme si jen tak zašly do botanické zahrady, prošly jsme botanickou a rozárium, zašly tam na hřiště a pak zase zpátky a už jsem docela ráda, že sedím
Jdu si dát kafčo… myslím, že si ho zasloužím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DaniB ja jsem bydlim v Uk Belfast. Jinak jsem prozila 32 let v Brne.
No a ja byla dneska na kontrole s malym tak uz ma 2260 kg tak parada pekne roste. Jinak tady mam navstevu syny od jelena tak jsem dneska delala bramborovej salat a kureci rizky. Jinak me poboliva v krku a pali na pruduskach ale nejak se to nezhorsuje tak snad to bude dobry. Dneska jsem z toho vareni a dokrora (skoro 3 hodky)taky pekne unavena pak dat vsem veceri a uklidit kuchyn a mam dost.Chce se mi spat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holčičky. To mě štve, že jste tak daleko a nemůžem se někde sejít.
Já jsem Slovenka, v ČR jsem přes 14 let, 13 jako vdaná. Mimochodem @strouhalka e asi 40 km od Brna. A u vahy prcka, jsi si jistá, že to je 2260 kg? Nebo 2260 g? Jo, a ještě, proč je tvůj chlap Jelen? Je to příjmení, přezdívka, nebo nadávka?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja jsem koza malej ma vazne jen 2260g.
Diky za upozorneni. No muj chlap se jmemuje Jelinek prijmenim a ja se o nem jako na verejnosti bavim jako o Jelenovi
a v soukromi mu rikam milu je to zkratka pro milacka a on mi taky rika milu
Me se hrozne libi jak mu rikam Jelen. Holky mate doma nejakej zverinec? My mame dva psy a jednoho leguana ale rikame mu krokodyl
teda ja jsem mu tak zacala rikat
Touzim po kocce ale to az casem az bude mimco starsia aspon tri roky. Dneska poprve hackuju male cepicku a delam ji po treti je jednochucha ale neco bud se krouti a nebo je velka nemuzu prijit na ten spravnej rozmer ale chi ji dodelat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já bydlím kousek od Karlových Varů. Doma máme dva psy.Teda jednoho na zahradě a druhého doma. Pája má rybičky a holka-Veronika má dvě myšky. Já sem taky chtěla kočičku, ale zjistili mi silnou alergii, takže nemůžu. Chvilku sme jí měli a málem sem skončila v nemocnici, vůbec sem to netušila o té alergii. A co baští ten tvůj krokodýl? Mě se leguáni líbí, chodim se na ně koukat. Máme tady takovou mini zoo, tak v rámci procházky s dětma chodíme krmit třeba kozy a nebo si jdeme sáhnout na hada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme psa a andulku… teda tu si pořídil syn se svou přítelkyní… já ho momentálně chodím „venčit“ - syn s přítelkyní jsou na dovolené v Itálii a tak se starám i o toho jejich ptáka… takže ho musím nechat jednou denně proletět, aby nezapomněl lítat, když je jen v malé kleci… no bezva zábava pro holky… to je vždy nejzajímavější program dne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ránko. My žádné zvíře nepěstujeme, kromě dětí
Děti by i chtěli, ale tatínek je proti. A navíc bydlíme u tchýně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DaniB Oni ty děti občas vydaj za stádo zvířat
.Tak u nás tchýně nefunguje, nemluví s náma, ani se nezeptala jak se jmenuje její nejmladší vnouče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 To je možná lepší, než s ní bydlet pod jednou střechou
Tá moje je neuvěřitelná. Ani se to nedá popsat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zlatka36 , 6.8.20 06:01
- Dulisek3 , 11.2.20 10:44
- 7nebe , 29.1.20 11:12
- katerinai , 16.1.20 18:30
- silenytata , 26.8.19 15:42
- Lonynka , 22.8.19 16:44
- syncmaster , 16.6.19 00:38
- terkom83 , 15.5.19 08:33
- saxa , 7.4.19 22:54
- modravlocka , 12.3.19 12:20
- Zandula , 1.3.19 20:23
- Papaja32 , 28.1.19 18:00
- teh , 18.1.19 09:11
- Trinitty , 17.12.18 18:07
- KacenkaK , 18.11.18 13:54
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Vážně chci a potřebuji milenku Valmez,...
- 3.10.26 01:56
- Jiří _111
- 2
Mame dluhy o kterych jsem nevedela
- 3.10.26 00:11
- HornyHippo
- 6
Může sportovní podprsenka nahradit kojící?
- 2.10.26 23:51
- Michelle_M
- 9
Nurofen při neštovicích
- 2.10.26 21:58
- JancaS84
- 3
Scan & go
- 3.10.26 00:58
- Heduš Homolková
- 13
Vysazení prosulpinu
- 2.10.26 20:27
- KačKač02
- 1
Je tu prosím mezi námi OČNÍ LÉKAŘ?
- 3.10.26 01:25
- Černá Madonna
- 3
Jak si rozmyslet, že chci dítě?
- 2.10.26 20:27
- admin
- 50
Krvácení co 2 dny v 1. trimestru
- 3.10.26 00:47
- Heduš Homolková
- 16
Bulimie - jak na to?
- 2.10.26 22:06
- carola
- 15
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 3.10.26 01:59
- jege
- 135948
Vážně chci a potřebuji milenku Valmez,...
- 3.10.26 01:56
- Jiří _111
- 2
Je tu prosím mezi námi OČNÍ LÉKAŘ?
- 3.10.26 01:25
- Černá Madonna
- 3
První dítě - očekávaní a obavy
- 3.10.26 01:13
- carola
- 59
Přijímačky na střední školu, doučování,...
- 3.10.26 01:02
- carola
- 91
Scan & go
- 3.10.26 00:58
- Heduš Homolková
- 13
Krvácení co 2 dny v 1. trimestru
- 3.10.26 00:47
- Heduš Homolková
- 16
Změní se to? Zvláštní první sex