4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
29.9.12 11:16

No kde jsme? Máme od včerejška doma manžela, takže ho nenecháme ani minutu vydechnout… hlavně teda prťata ho valchují, chudáka… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
30.9.12 08:21

@strouhalka e Ahoj. Tak já včera neměla pak vůbec čas. Dali jsme se do uklízení půdy. Co tady bydlíme, budou to 3 roky, tak věci tam byly tak, jak se tam hodili. No tak jsem to vzala i po krabicích a třídím oblečení. :pankac: Jo a vařit dnes nemusím, manža udělal večer guláš. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
30.9.12 08:22

@Regina Hero Jen mu dejte. Ať ví, že vás má. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
30.9.12 09:36

@DaniB tak ja nasi pudu nechci ani videt tak je tolik kramu :pocitac: ale o to se stara nastesti Jelen.ja taky vcerauklizela ale jen tak nornalne sobotne, dneska jsem po dlouhe dobe udelala snodani do postele, teda me a Verunce tak si tady pochutnavam.Spis vychutnavam pohodli.Deti starsi jeste hrni a Jelen sel s psama mame dva. A dneska nevim co budu varit bud rizky a nebo jatra na cibulce s hranolkama. U nas dneska prsi tak se mi nic nechce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.10.12 14:04

Tak já většinou vařim jen o víkendu, přez týden vaří manžel, ale to až teď co máme Matýska. Je to mimčo co skoro vůbec nespí a vyžaduje si pořád pozornost, aspoň že nechce pořád chovat. U nás bylo včera hezky tak sme si na zahradě večer opejkali buřty. Dneska jdu s klukem na fotbal, tak doufám že nezmokneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
2.10.12 15:57

Ahoj holčičky. Tak půdu mám hotovou, a pro změnu teď furt peru a žehlím :zed: Do zblbnutí. Holky, odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.10.12 18:17

My jsme z Olomouce…
Jinak jsem uchozená jak pes… ráno jsem si dala s kočárkem okružní cestu po městě kolem Moravy a Bystřičky se zastávkou v Kauflandu a teď jsem šla s prtětem pro Gabču do školky a pak jsme šly do parku nasbírat kaštany (park je hned u školky) a pak jsme si jen tak zašly do botanické zahrady, prošly jsme botanickou a rozárium, zašly tam na hřiště a pak zase zpátky a už jsem docela ráda, že sedím ;) Jdu si dát kafčo… myslím, že si ho zasloužím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
2.10.12 20:06

@DaniB ja jsem bydlim v Uk Belfast. Jinak jsem prozila 32 let v Brne.
No a ja byla dneska na kontrole s malym tak uz ma 2260 kg tak parada pekne roste. Jinak tady mam navstevu syny od jelena tak jsem dneska delala bramborovej salat a kureci rizky. Jinak me poboliva v krku a pali na pruduskach ale nejak se to nezhorsuje tak snad to bude dobry. Dneska jsem z toho vareni a dokrora (skoro 3 hodky)taky pekne unavena pak dat vsem veceri a uklidit kuchyn a mam dost.Chce se mi spat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
3.10.12 13:24

Ahoj holčičky. To mě štve, že jste tak daleko a nemůžem se někde sejít.
Já jsem Slovenka, v ČR jsem přes 14 let, 13 jako vdaná. Mimochodem @strouhalka e asi 40 km od Brna. A u vahy prcka, jsi si jistá, že to je 2260 kg? Nebo 2260 g? Jo, a ještě, proč je tvůj chlap Jelen? Je to příjmení, přezdívka, nebo nadávka? :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
3.10.12 17:07

No ja jsem koza malej ma vazne jen 2260g. :mrgreen: Diky za upozorneni. No muj chlap se jmemuje Jelinek prijmenim a ja se o nem jako na verejnosti bavim jako o Jelenovi :lol: a v soukromi mu rikam milu je to zkratka pro milacka a on mi taky rika milu :) Me se hrozne libi jak mu rikam Jelen. Holky mate doma nejakej zverinec? My mame dva psy a jednoho leguana ale rikame mu krokodyl :roll: teda ja jsem mu tak zacala rikat :oops: Touzim po kocce ale to az casem az bude mimco starsia aspon tri roky. Dneska poprve hackuju male cepicku a delam ji po treti je jednochucha ale neco bud se krouti a nebo je velka nemuzu prijit na ten spravnej rozmer ale chi ji dodelat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.10.12 22:18

Tak já bydlím kousek od Karlových Varů. Doma máme dva psy.Teda jednoho na zahradě a druhého doma. Pája má rybičky a holka-Veronika má dvě myšky. Já sem taky chtěla kočičku, ale zjistili mi silnou alergii, takže nemůžu. Chvilku sme jí měli a málem sem skončila v nemocnici, vůbec sem to netušila o té alergii. A co baští ten tvůj krokodýl? Mě se leguáni líbí, chodim se na ně koukat. Máme tady takovou mini zoo, tak v rámci procházky s dětma chodíme krmit třeba kozy a nebo si jdeme sáhnout na hada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.10.12 22:23

My máme psa a andulku… teda tu si pořídil syn se svou přítelkyní… já ho momentálně chodím „venčit“ - syn s přítelkyní jsou na dovolené v Itálii a tak se starám i o toho jejich ptáka… takže ho musím nechat jednou denně proletět, aby nezapomněl lítat, když je jen v malé kleci… no bezva zábava pro holky… to je vždy nejzajímavější program dne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
4.10.12 08:04

Dobré ránko. My žádné zvíře nepěstujeme, kromě dětí :P Děti by i chtěli, ale tatínek je proti. A navíc bydlíme u tchýně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.10.12 21:58

@DaniB Oni ty děti občas vydaj za stádo zvířat :lol: .Tak u nás tchýně nefunguje, nemluví s náma, ani se nezeptala jak se jmenuje její nejmladší vnouče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
4.10.12 22:02

@Bodlinka 09 To je možná lepší, než s ní bydlet pod jednou střechou :P Tá moje je neuvěřitelná. Ani se to nedá popsat. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny