4děti a více........
- Otevřená skupina
Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (43)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Regina Hero tak to ja mam to samy asi, protoze jak mi sestra kontroluje delohu tak tu mam ok.Ale bohuzel na tomhle mim problemu se s ni nedomluvim.Taky nemuzu zvednout nohu o chuzi nemluvim me vadi i dlouhe sezeni.Tak snad to taky prejde prece jenom jsem 5 dni po porodu. A diky to si me uklidnila ze to nekdy prejde
@Bodlinka 09 no a ja nemusim ani vozit ani houpat jen polozim a malej spi snad hned. Aspon zatim
A to spani tvyho malyho to je mazec to musi byt na budku a jak to delate v noci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e Dala sem si na zem velkou madraci a spim s prckem na zemi.Na posteli s nim nespim protože jak sem nevyspalá a unavená tak mám strach že někdy usnu na chvíli tvrdě, tak aby nespadl. Už začal lézt a teď si začíná stoupat, tak nemá čas na spaní. No a ke všemu chce být pořád jen u mě, takže dát ho někomu doma nemám šanci, tak napár minut, když přijdou domu, to i natahuje ručičky. Ani krmit se nechce nechat od nikoho jinýho, je to děs, ale ono ho to přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holka tak to si v poradnym zaprahu.Ja teda kdyz malej rve a nemuzu ho treba uklidnit a nebo potrebuju neco udelat tak ho proste dam do postylky a rychle to sfounu a jeho neham rvat.Vic me stresuje kdyz ho chovam a on rve tak radeji at si rve v postylce a ja aspon neco udelam. S tim spanim a nemela si od miminka ve svoji posteli? To bych nedala takovej cirkus kolem spani fakt te odbivuju si machr
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou ti dva nejmladší Pája a Matěj
Zkouška čepic před zimou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e Právě že ne.On spal v postýlce a přez noc i těch 7hodin a teď prostě konečná, je to na palici. Nechala sem ho i řvát, ale ten nejstarší si myslel že mu ubližuju nebo co a párkrát ho vzal a teď to prostě nejde ho nechat.On se začne vztekat až se dusí a nebo blinká. Teď co začal lézt po čtyřech tak když něco dělám tak kolem mě leze a chvilku to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je mazec @Bodlinka 09.A tak zkus treba homeopata to prece neni normalni s tim spankem
Jo a prosim porad mi jak to delas s tema plinkama kdyz jde spat pres den nebo jdete ven a ma je dyl? Ja mam teda i ty bambusovy vlozky a porad zkousim varianty co a jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím jak sajou ty bambusový? Ale to poznáš kolik máš dát právě podle toho jaké pleny máš a jak sajou.Na doma dávám jednu silnější a druhou slabou.Na ven dávám dvě silnější a jednu slabou.Taky sem skusila ušít si pár vkládaček z ručníku, toho savého a to je na ven taky super. Jednou sem to tady někde četla tak sem to zkusila. Když byl menší a dávala sem jednu navrch a druhou dovnitř, tak mi i občas ta uvnitř zůstala suchá a měnila sem jen tu vrchní. Na to spaní sem se ptala a může to prý být i tim že teď vyrostl rychle a těma novýma zážitkama co se naučil. No a pak to budou zuby a když budu mít trochu štěstí tak se příští rok v létě vyspim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e píše:
Holky mi jsme teda skupina o trech zenach sranda fakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty bambusky jsou super.No tak ja to delam tak ty zezacatku. Jednu dovnitr a jednu navrh.Uz cura vic tak zkousim i dve kdyz jde spat pres den. Dneska me pri kojeni paradne posral a to jsem ho mela prebalenyho
A mas pravdu ze zatim mi vetsinou zustane ta v kalhotkach i s kalhotkama sucha.
@Regina Hero Skoda ze ten kompl nam to nepredcita to bys u toho mohla delat vsehno a o nic by jsme neprisly
Ja uz to omezila jen na skupiny kde se ucastnim a nejakej denicek co me zaujme, jinac ty diskuze podle zajimavoasti a to ovsem minimalne. Jeste s FB i tak toho mam nad hlavu. A ted hledam pro malyho nejakej rezim ale zatim mi to moc nejde teda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e režim nehledej, on si nějaký režim sám najde a udělá… ale ještě je brzo… zatím ať si chlapec zvyká, že je na světě a všechno je jinak a že se musí ozvat, když něco potřebuje nebo chce, že to není automatické jak v bříšku… ![]()
A s tím předčítáním a psaním odpovědí podle diktování by to bylo super… hned bych takový počítač brala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je nas pokladek, uz je trochu hodnejsi az na to nocni kojeni po hodinach a jen na pet minut dneska to je neco. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e On se spravý, neboj
Je to ale mooooc hezké mimi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e Hezké mimi
Neboj ono se to upravý, musí na to přijít jak na to a pak to půjde. Matěj by s tim nejraději spal. Můžu mu to vzít až když usne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zlatka36 , 6.8.20 06:01
- Dulisek3 , 11.2.20 10:44
- 7nebe , 29.1.20 11:12
- katerinai , 16.1.20 18:30
- silenytata , 26.8.19 15:42
- Lonynka , 22.8.19 16:44
- syncmaster , 16.6.19 00:38
- terkom83 , 15.5.19 08:33
- saxa , 7.4.19 22:54
- modravlocka , 12.3.19 12:20
- Zandula , 1.3.19 20:23
- Papaja32 , 28.1.19 18:00
- teh , 18.1.19 09:11
- Trinitty , 17.12.18 18:07
- KacenkaK , 18.11.18 13:54
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Kolik dní před ovulací jste měli poslední...
- 3.10.26 18:41
- Anonymní
- 1
Lituji že mám další dítě
- 3.10.26 18:51
- Anonymní
- 7
Slabost v nohou po hořčíku
- 3.10.26 18:22
- Pitřice
- 6
Prodej Tento podsedák
- 3.10.26 15:20
- Anonymní
- 1
Máte někdo zkušenost se sérem na řasy od...
- 3.10.26 16:38
- Hanča1234
- 3
Tchibo kávovar kapsle - zkušenost
- 3.10.26 18:54
- rmot
- 15
Klebsiella v moči v těhotenství
- 3.10.26 13:32
- Wilík
- 2
U sedmičky dásně
- 3.10.26 18:36
- stinga
- 8
Proč jste se rozvedli/rozešli - ve vztahu...
- 3.10.26 18:47
- Midaku
- 25
Zkušenosti s Fastum Dent, Praha (MUDr....
- 3.10.26 12:07
- Anonymní
- 1
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 3.10.26 18:59
- Luxusnixicht
- 136180
Moje levná cesta
- inkakřivák
- 9280
Sešívaná rodina- společné bydlení a...
- rmot
- 461
Děláte si doma Matchu? Jakou, kde nejlépe...
- 3.10.26 18:58
- AnastazieB
- 13
Okolí se divně tváří, když chceme dát...
- 3.10.26 18:57
- KalamityJohn
- 92
Lituji že mám další dítě
- 3.10.26 18:57
- Kriss Tina
- 8
Co dnes vaříte?
- 3.10.26 18:56
- Sonmi
- 66637
Máte zkušenosti s muži že Sýrie?
- 3.10.26 18:55
- Mkmkz
- 52
Tchibo kávovar kapsle - zkušenost
- 3.10.26 18:54
- rmot
- 15
Jaka jmena jsou vase oblibena a jak se...
- 3.10.26 18:52
- Anonymní
- 21