4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
28.12.12 20:06

@dominikavojta Uvidíme co na to policie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
28.12.12 20:27

@dominikavojta Tak to je taky špatný, holky už maj menší teplotu, ale pořád je to znát :,( Protože mým cácorám obyčejný mlíko nechutná ;) :D

@Bodlinka 09 No právě… Konec v nedohlednu… Dneska bude mít práci tatínek, protože já to už nedám :oops: :,(

Tak to holky, když nejsou nemocný, spinkaj krásně. Od půl devátý do sedmý v pohodě, usínají po pohádce samy ve svých velkých postýlkách, ale když jsou nemocné, to je utrpení pro všechny. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.12.12 20:34

Malej roste rychle tak to prý může být tim, no a taky mu začali růst první zoubky.No a začíná chodit takže na ležení teď nemá ani pomyšlení. Já sem ale už tak unavená, ještě že si ho občas muž vezme a já si pak chvilku dáchnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
28.12.12 20:47

Takže začíná být akční najednou. To taky znám. Já to měla hned dvakrát :D

Taky jsem po těch dvou dnech hrozně unavená, skoro jsem nespala… :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.12.12 20:54

Mě ty kluci všichni nějak pospíchali. První začal běhat v 10měs. Ten druhej už v 9,tak uvidim co tenhle. Holka ta začala v roce. Takže když se mě doktorka ptala jestli už začíná lézt po čtyřech tak sem se musela smát a říkala sem kéž by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
28.12.12 20:59
@Bodlinka 09 píše:
Mě ty kluci všichni nějak pospíchali. První začal běhat v 10měs. Ten druhej už v 9,tak uvidim co tenhle. Holka ta začala v roce. Takže když se mě doktorka ptala jestli už začíná lézt po čtyřech tak sem se musela smát a říkala sem kéž by.

taky jsem to tak u kluku mela, jen domcovi se nak nechce a jen se vsude kutali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
29.12.12 12:09

@Bodlinka 09 tak z toho vaseho spani na matraci jsem fakt mrtva smichy. Doufam ze se kluk brzo uzdravi chudak malej. @Gituš tak podle me si stejne dobra dvojcata tak maly a tehotna musis byt hotova mas muj obdiv. @dominikavojta a nestovice taky parada.Muj nejstaarsi od nas chytl strevni chripku ale je jakasi jedno denni tak to neni tak zly. Holky hrajete si s detma? Mala ma tri roky a chudak furt kouka na telku, ja nevim jak ji mam zabavit ,chuderu.Jo a paradne mi litaji nervy jak zlobi kdyz potrebuju klid pro mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
29.12.12 20:11

@strouhalka e No, hotová jsem, nevím, jak to zvládnu. Ale však ono to nějak půjde, holky už budou samostatnější - kdybych je věčně nemusela hlídat, co kde vyváděj, tak by byly úplně samostatný už teď, jsou moc šikovné, až na to marodění to vždycky jde a večer mám fůru času :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
29.12.12 20:20

@Gituš určitě na to sama nebudeš a holky ti určo rády pomůžou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
29.12.12 20:36

@dominikavojta :) Já vím, mám ještě starší pomocníky, co jsou naprostý zlatíčka :) Však mi to nějak zvládneme :) Holkám už je líp, tak už snad bude zase normální spaní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
29.12.12 20:40

@Gituš mě pomáhají kluci taky dost, i ten nejstarší 11,5 tak si bral Dominička do kočárku a chodil sním na procházky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
29.12.12 20:57

@dominikavojta Tak to já bych starším dítko samotné ještě nesvěřila, ale doma se o holky starají ukázkově a hezky pomáhají :) Není nad to, mít starší děti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
29.12.12 21:49

Gituš on je zvykli, pac muj ex byl nemoznej a kdyz jsem mela horecky tak se me o maleho nepostaral tak me snim pomahal ten nejstarsi a to mu tehdy bylo 8let, i je schopnej prebalit i kdyz malej ma bobas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
29.12.12 22:52

@dominikavojta To máš moc šikovnýho syna :kytka: :hug: Mé dětičky jsou taky zlatíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
29.12.12 22:59

@Gituš fotky deticek tady nikde nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů