4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
7.1.13 20:46

Prvni byl z posledni spermie dnes exmanzel ani nevedel jestli byl nebo nebyl :mrgreen: bylo mi 17 let takze neplanovane.Pak 21 let planovana holka. O deset let pozdeji neplanovana holka ale chlap se na me vybodl jak to zjistil, vzal si jinou a udelal ji dite. A o tri roky planovanej kluk a zatim nejhodnejsi :srdce: no dnes uz je mi 35 let toto leti.Jo a ten co se na me vybodl byl pan inzenyr.Ne manzel to uz jsem byla davno rozvedena. Dodnes jsme pratele i s jeho novou zenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
7.1.13 21:25

MY MĚLI PRVNÍ PLÁNOVANÉ, DRUHÉ TAKY A TŘETÍ JSEM MĚLA PLÁNOVANÉ JÁ..:) NE MANŽEL NEJDŘÍC TŘETÍ ŽE NE..PAK ŽE JO ALE ZA DÝL…PAK KDYŽ JSEM ZJISTILA ŽE ČEKÁME TAKNO SE PAK HROZNĚ TĚŠIL POŘÁD ŘIKAL ŽE BY BRAL ABY TO BYLI DVOJČÁTKA…:) NO A KUPODIVU S TIM ŽE SI JEŠTĚ JEDNOU MIMI POŘÍDÍME PŘIŠEL ON..ALE JÁ V SOBĚ TAKY CÍTÍM ŽE BYCH SI TO MOC PŘÁLA…SNAD K TOMU BUDOU JEDNOU FAKT PODMÍNKY…JÉÉ A ZADAŘIT SE DVOJČÁTKA.. :) ALE MUSÍ TO BÝT ŠÍLENEJ NÁPOR…COPAK KDYŽ JSOU DVOJČÁTKA JAKO PRVNÍ…ALE TŘEBA KDYŽ UŽ DOMA PRCEK JE NEBO DVA PRCCI..TAM MUSÍ TATÍNEK POMÁHAT FAKT NA 100PROCENT ASI…NO HOLKY JÁ JSEM PRO OKOLÍ TADY FAKT ASI BLÁZEN..JSEM RÁDA ŽE DÍKY VÁM A TAKOVÝMHLE DISKUSÍM VÍM ŽE JE SPOUSTA SUPER MAMINEK CO TO MAJÍ STEJNĚ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
7.1.13 21:41

@SKYTULE já byla pro okolí blázen už u třetího :roll: Pak se tady ženské houfně rozrodily, po třetí ;) A u Kris jsem se setkávala se všemi možnými reakcemi :pankac: :cert: :zed: Jediná švagrová mi gratulovala :hug: A ještě jedna známá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
7.1.13 21:52

JÁ VŮBEC NEMĚLA POTŘEBU TO NIKOMU ŘIKAT…NERŮST MI BŘÍŠKO NIKOMU BYCH TO NEŘEKLA..ŘEKLI JSME TO ASI V 15TT A REAKCE NIC MOC I U RODINY…ALE JE ZVLÁŠTNÍ ŽE ČIM VÍC BYLI NEGATIVNÍ REAKCE TÍM VÍC SME SE TĚŠILI A UŽÍVALI SI TO..HLAVNĚ MANŽEL..TCHYNĚ TOTIŽ MĚLA REAKCI DĚSNOU..NA TO ŽE JAKO ČEKÁME JEJÍ VNOUČE…NO HRŮZA…SAMA MÁ 4 DĚTI A KAŽDÉ S JINYM VŽDYCKY MĚLA UPLNÉ PRD NA VŠE SAMA A NIKDY JÍ TO NIKDO NEVYČETL…DOK. V PORADNĚ V PORODNICI SE TŘEBA HROZNĚ DIVIL ŽE VŠECHNY TŘI JSOU JEDNOHO CHLAPA…:) A DODNES KDYŽ VŠUDE PO DOKTORECH A TAK ŘIKAJ VAŠE PRVNÍ DÍTĚ!!!A KDYŽ ŘEKNU TŘETÍ TAK NEVĚŘÍ… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.1.13 22:03

@strouhalka e Tak se už kluk byl vyfotit na pas, trochu sem mu to zamaskovala a dobrý. Říkal že se musí malovat jako ženská, že je to hrůza. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.1.13 22:12

@SKYTULE Ahoj.Já má dědičky čtyři. Kluka 16let, holku 14let, kluka 5let a kluka 9měsíců. A tím končím. Je mi 39 a to poslední těhotenství nic moc. Dětičky sem všechny chtěla akorát to poslední sem nevěděla jestli ještě do toho jít nebo ne.No a stačil týden pohodové dovolené a bylo. @strouhalka e Tak to je asi nepříjemné co? Přeju ti brzké uzdravení. Matýskovi vylezl druhý zub, tak chvíli spím celou noc a ve své posteli :D. Si to fakt užívám, asi ale jen do dalších zubů. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
7.1.13 22:25

TÝÝ JO HOLKY VY UŽ MÁTE TAK VELKÉ DĚTI NĚKTERÉ…TO JE SUPER MÁTE POMOCNÍKY… :) I KDYŽ TY PUBER´TÁCI NEJSPÍŠ FAJÍ KOLIKRÁT ZABRAT MNOHEM VÍC JAK PRCKOVÉ…MANŽEL MÁ 12TI LETOU SEGRU…UŽ TO TAM TAKY PĚKNĚ ZAČÍNÁ…DRŽKATÁ, ZAČÍNÁ SE MALOVAT A TAK… :) NO MÁM SE TAKY NA CO TĚŠIT JEDNOU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.1.13 22:31

To jo ty puberťáci dávaj občas větší práci než ty malí. Ale jo když potřebuju pomoc tak pomůžou, ale nesmim to po nich chtít moc pravidelně. Moje tchyně toho nejmladšího ani neviděla, tak nějak jí vůbec nezajímá a vlastně naše celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
7.1.13 22:47
@Bodlinka 09 píše:
To jo ty puberťáci dávaj občas větší práci než ty malí. Ale jo když potřebuju pomoc tak pomůžou, ale nesmim to po nich chtít moc pravidelně. Moje tchyně toho nejmladšího ani neviděla, tak nějak jí vůbec nezajímá a vlastně naše celá rodina.

TAK TO JE TAKY SÍLA…JÁ NEVIM ŽE TY TCHYNĚ MUSEJÍ BÝT NĚKDY TAKOVÝ MEGERY… :? TEDA OMLOUVÁM SE SNAD SE NEZLOBÍŠ ZA VÝRAZ… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.1.13 08:04

@Bodlinka 09 tak te vidim jak davas 16 klukovi makeup :mrgreen: kdyz nic tak jste se aspon nasmali ne? Hlavne ze uz je lepsi chudak malej.ja uz do dalsiho taky nepujdu a hlavne tak propadla deloha me dorazila jsem zvedava jak to dopadne abych nezkoncila na operaci.
me teda deti pomahaji a docela dost skoro kazdej den a musim rect ze je k tomu i vedu. Treba holka ma 13 a tak jsem ji rikala ze uvazuju o tom ze ji naucim zehlit.No oci stestim se ji teda nerozzarili ale myslim si ze by pomalu mohla zacit. zatim jen uklizi a pece buchty a pomaha s detma i prckem, aspon jednou az vypadne z domu bude vsechno umet. Akorat vareni ji moc nelaka. a kluk taky uklizi a ten zas klidne zkusi uvarit hlavne jak jsem byla tehotna a chtelo se mi pozad zvracet tak varil za me asistence skoro porad. A malou klidne vezme ven na hriste. Aspon budou neco umet a ne jak ja, ja se vdala mela decko a neumela jsem si ani podpalit sirkou plynovej sporak. Takze ja jsem pro pomahani a poradny aspon necumeji do pocitace.Jo a holce treba vysvetluju jak prat a veset pradlo i kdyz to nedela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.1.13 09:13

Ahoj. Tak u nás se taky musí pomáhat. V holce mám spolehlivou „mamku“ pro tu naši prdelku. Synátor se taky rád stará, jen má na to o dost míň času. Hokejista! :D Mladší syn taky hraje hokej, malou zbožňuje, ale dělá co se mu řekne, jen když už fakt musí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
8.1.13 10:43

Muj otec je z 10 deti a rikal ze se kazdej starej o toho mladciho sourozence co byl po nem. :mrgreen: Myslim ze je spravne deti ucit pomahat a ne ze se jim kazi detstvi :zed:.Musim rict ze jim to na druhou stranu denne tolik casu nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.1.13 19:54

@SKYTULE Ne ne vůbec se nezlobim za ten výraz. Mě to hodně mrzelo kvůli manželovi, protože tátu už nemá a máma se pak zachová takhle.Ona by s manželem mluvila a děti by taky chtěla vidět, ale mě za zády a na to jí řekl že sme všichni rodina.Ona je totiž zvyklá že jí nikdo neodmlouvá a posluhuje. Dokud se to týkalo jen nás tak sem to ještě tak nějak překousla, ale jak se to začalo dotýkat dětí tak sem se ozvala a byla sem ta nejhorší, teda sem no a manžel teď taky.Ale každý rok jí zve na narozeniny a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.1.13 20:14

@strouhalka e Jo jo s tím maskováním sme se celkem nasmáli, hlavně když si šel dělat pas a nemohli sme najít záchod, tak sme to maskovali na chodbě a každý vrznutí dveří sebou kluk vždycky trhnul, aby nás někdo neviděl. Fotky ale nakonec jsou dobrý. Holka žehlit umí ale moc se jí nechce. Naučila sem jí i spávně roztřídit prádlo do pračky a vyprat to, pak i pověsit. Vařit jí taky honim aby něco uměla. Naposledy pekla kuře, měla z toho vítr aby bylo upečené celé. Tak jak byla naštvaná že to musela upéct tak pak byla celá šťastná jak se jí to povedlo i ochutit.Kluk taky občas vaří a peče buchty. Vaří i knedlíky, bramboráky. Moc se jim do toho ale nechce. Nás máma taky honila aby sme pomáhali a jak sem pak byla ráda že něco umim. Třešba to pak taky někdy ocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
9.1.13 17:31

Já myslím že to jednou určitě ocení…já byla ráda aspoŃ ZA TU TROCHU CO JSEM UMĚLA A ZBYTEK JAKO VAŘENÍ JSEM SE UČILA ZA BĚHU… :) TAKYY CHCI DĚTI PAK ZAMĚSTNÁVAT ALE ZATÍM TO JSOU FAKT DROBCI..TIY JSOU NADŠENÝ KDYŽ MI MŮŽOU NĚCO PODAT NEBO TAK…ZA PÁR LET JE PŘEJDE I TOHLE… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny