4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
4.2.13 20:59

Když sem byla na operaci, tak tam jedna pani říkala že má 5dětí a že bydlí v místě kde maj více dětí v rodině normálně a že u nich je zase naopak divné když mají jenom 2,3děti. Tak proto sem se ptala. Akorát říkala že co jí děsně štve že když někam jdou tak rodinná vstupenka je většinou jen pro dvě děti a dva dospělé, tak co je to prý za rodinnou vstupenku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3373
4.2.13 21:20

Ahoj holky, musím se vám pochlubit…

Do pětice to bude KLUK!!! :srdce: :srdce: :srdce: Já jsem tak šťastná a manžel taky, už je na čase to říct dětem. Teda, řekneme jim to až v sobotu, až pojedeme za rodinou. Jsem zvědavá, co budou říkat :jazyk:.

Jsem tak nadšená, miminko je zdravé a ještě k tomu prý z 99% kluk. Jsem ten nejšťastnější člověk na světě… :srdce: :srdce: :srdce:

Tak se všechny mějte :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.2.13 21:37

@Gituš Jé,tak to gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
5.2.13 08:41

@Gituš Moc gratuluji. Jak k chlapečkovy, tak hlavně k tomu, že je zdravý. To je nejdůležitější :palec: A kdy pak se má vyklubat? Možná jsi se zmínila, ale já to přehlédla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
5.2.13 12:43

@Gituš velka gratulace, chapu jakou mas radost, ja na ultrazvuku zarvala JO jako kdybych dala gol. I my chteli kluka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.2.13 13:16

@Gituš přidávám se ke gratulantům… :srdce: :kytka: :potlesk: a zrovna jsem zjistila, že mému manželovi by se to asi líbilo… ;) Tak ať všechno dobře dopadne a synek vám bude dělat jen samou radost… kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3373
5.2.13 17:23

Ahoj holky, děkuju :dance: Měl by se narodit v polovině srpna :lol: Tak uvidíme, kdy se mu bude chtít ven. Manžel z toho začal „šílet“. Když jsme odjeli od doktora, tak mě odvez domů a odjel někam pryč a když se vrátil přijel s prvním, krásným bodýčkem a dupačkami, ten je z toho nadšenější, než já :lol: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.2.13 18:00

@Gituš srpňátko… to je krásné… mám dvě srpňátka… to si užiješ s bříškem léto a horko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3373
5.2.13 18:09

@Regina Hero Já mám srpnová dvojčata a červencové obě starší děti. A jsem ráda, že to opět (snad už naposled :lol: ) vyšlo v létě, léto mám ráda. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.2.13 18:31

@Gituš já mám zase dvě v srpnu (26. a 28.) a dvě v září (17. a 27.)… a myslím, že kdybych měla ještě deset dětí, tak budou takhle stejně na přelomu srpna a září… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
5.2.13 19:20

To je hezké :potlesk: Já listopadové kluky. Manža 17, N 20, S 25. A holky skoro dubnové. R je 14. K byla počítaná na 17, ale kvůli těm mím potížím se narodila už 11.3. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3373
5.2.13 19:50

@Regina Hero Já mám pocit, že manžel taky neumí dělat děti tak, aby se narodily jiný měsíc, než červenec či srpen. :mrgreen: :mrgreen: My jsme oba s manželem v září.
A jinak starší děti jsou 15. a 20. 7. a dvojčata 10. 8 a teď mám termín 15. 8, tak uvidíme, jestli se prcek narodí dřív, než budou dvojčatům 3, nebo až budou tříleté. Já bych teda preferovala až po narozkách :lol: :lol:

Máš to moc pěkně „vymyšlené“ :palec: :palec:

@DaniB Taky to máš hezky zařízené, holt to ti naši chlapi umí :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
5.2.13 20:00

@Gituš Taky si to říkam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.2.13 12:24

Ahoj holky dnes mam opet nervy na pochodu, chci se zeptat, hrajete si s detma a kolik aktivniho casu denne s nima stravite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.13 12:30

@strouhalka e no, těžko říct, spočítané to nemám, ale tak nějak si napůl hrajeme, napůl pomáháme… třeba prtě teď strašně rádo uklízí hračky… krásně je sesbírá do krabic, když jí to ukážu a sbírám taky, akorát velmi často tu naplněnou krabici obratem ruky vysype… ale když to včas seberu a uklidím, tak je to v pohodě…
Momentálně si s malou hrál asi dvě hodiny dědeček, protože jsem potřebovala dodělat zakázku do obchodu… tak si spolu stavěli kostky, hráli si a teď oba podřimují… prtě v postýlce a děda u televize… no, nedivím se mu… a ta starší je ve školce, takže paráda… ale ona je taková šikovná, už odmalička si uměla pohrát i sama… společně třeba malujeme, vystřihujeme, lepíme a tak… nebo když je hezky, chodíme na procházky a na hřiště… a parádní je, že jak má prtě teď ten rok a půl, tak si holky spolu krásně vyhrají… teda dokud se nezačnou přetahovat o jednu hračku…
A jinak mám už doma jen ty dvě nejmladší… syn se o víkendu s přítelkyní odstěhoval do svého a já jsem si obratem z jeho pokoje udělala dílničku… super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny