4děti a více........
- Otevřená skupina
Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (43)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@strouhalka e Tak to je fajn že sis našla kamaràdku a že si rozumìte. Klukovi sem řekla ať si nejdřìv zařìdì vše kolem školy atd. a pak ať si třeba jede. Tak si odjezd zatìm odložil. Tak uvidím jak to bude dàl. Matýskovi teď vylezlo pár zoubků a spì sám a celou noc. Tak než začnou další tak si užívám své postele. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sme se byli poradit co a jak a odjezd do Ameriky se odkládá. Matýsek už běhá i venku, tak už aby bylo hezky aby se mu běhalo lépe. Dneska mu je už rok, to je hrozné jak to utíká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 matyskovi gratuluju uz je velkej chlapik, jeste se naucit spinkat bez maminky a bude to na jednicku.
s tou Amerikou se ti ulevilo co? jak si to dokazala? ja jsem nemocna jako svina, rano jsem se tak motala ze jsem mela strach vzit malyho na ruku.Ten mi tak pije krev chce se porad chovat a jak si s nim jenom sednu je rev chce chovat za chuze.tak netusim co s nim porad mu vyhrozuju jak to prodam, hodim do popelnice a podobne a ono je mu to jedno
jinak ma mensi vahu ja porad kojim ale on ty pripkrmi proste moc nechce. nekdy sni celou sklenicku a pak nic jen treba kasi.15 dubna ma 5mesicu. uz aby chodil a ja ho nemusela porad tahat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e My byli u odborníka a od něho si nechal říct ať počká do prázdnin. Oni ty mimča maj takové chovací období tak to musíš vydržet i když je to občas na palici, přejde ho to. S těma příkrmama si nedělej hlavu ty kojené děti si daj většinou dokrm až když jsou trochu starší. Kolik ti malej váží? Nám asi přez 10kg.tak sem ráda že začal běhat a já ho nemusim pořád nosit. Půjdeme na roční tak uvidíme kolik bude vážit. No a s tim spaním je to už lepší akorát je teď dost nastydlej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky maminy, mám doma 4 krásné dětičky. Rozhodli jsme se s manžou že skusíme 5, spousta lidí asi řekně že jsem cvok. Ale já mám snad místo biologických hodin pražskej orloj.
Poradte vy co máte aspon 5 dětí, jak vás přijalo okolí, odsuzovali nebo ne?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky maminy, mám doma 4 krásné dětičky. Rozhodli jsme se s manžou že skusíme 5, spousta lidí asi řekně že jsem cvok. Ale já mám snad místo biologických hodin pražskej orloj.Poradte vy co máte aspon 5 dětí, jak vás přijalo okolí, odsuzovali nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SKYTULE píše:
Závidím já mám 3 a jestli v budoucnu se dočkám 4tého budu ráda ale nevím nevím…spíš teda kvůli financím se bojím…je to náročné…ale určitě do toho jděte nic krásnějšího neni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No v cechach me taky odsuzovali i kdyz tam jedu na dovcu tak mi prodavacka rekla kdo nas zivi a to jsem byla tehotna s ctvrtym kouskem.
Byla jsem v takovym soku ze jsem si ji ani neposlala do prdele. Pardon ale jinak to napsat neumim
No a jinak ziju v UK a tady je to normal takze mam klid. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky maminy, mám doma 4 krásné dětičky. Rozhodli jsme se s manžou že skusíme 5, spousta lidí asi řekně že jsem cvok. Ale já mám snad místo biologických hodin pražskej orloj.Poradte vy co máte aspon 5 dětí, jak vás přijalo okolí, odsuzovali nebo ne?
Ahoj. Klidně do toho jdi. Já mám 4 a o jedno jsem přišla. Když jsem čekala 3 kus, tak si všichni málem veřejně klepaly na čelo. Prý jsem blázen a v dnešní době
Každá doba má, podle mě, své. Bývalo daleko hůř a děti se plodily a rodily. Tak ať se dívá každý sám na sebe. Vždyť nikdo z těch moralistů ti děti živit nebude, né? Já ti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Když to tak cítíte oba tak bych do toho šla. A co se týká okolí tak z toho bych si hlavu nedělala. Oni lidi maj blbé připomínky když máš děti tři co teprve když jich je víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jak je? Holka má přijímačky úspěšně za sebou, tak sem ráda že se jí to povedlo.Byla sem s Matýskem na roční prohlídce a váží 11kg. Konečně je venku hezky, tak když to jde tak sme venku na zahradě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 holka je sikulka urcite mate radost
pocasi vam zavidim protoze u nas nic moc. matysek je uz velkej kluk.ja byla 3 tydny nemocna jak uz dlouho ne, dokonce jsem dostala i antibiotika a ty zabraly az podobrani. jinak u nas nic moc noveho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Strouhalka eTak to víš že máme radost, hlavně aby nezačala dělat blbosti jako kluk. Matýsek už spí s Pájou v pokojíku, tak doufám že mu to už vydrží. Počasí se nám teď pokazilo, ale ven se musí akorát na zahradu to teď moc neni. A co ty tvoje bacily, už jsi zdravá? U nás se pořád střídáme o kašel a rýmu. Já ještě pořád chodim k zubařce, už abych to měla hotové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Jak se teď všichni máte? Snad se vám ta velká voda vyhnula? My čekali jeden den a noc co voda udělá a naštěstí pro nás se nevylila.Ale neni to príjemné čekání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Koukám že tady nikdo dlouho nebyl.No ani já teď nemám moc času. Co je u vás nového? Začala škola a tak i nové starosti. Pavel zůstal ve školce, protože plno dětí mělo odklad a tak jsou i o rok a půl starší a tím pádem o dost větší. Takže nám doporučili odklad, aby ho kvůli výšce a věku nešikanovali. Holka dojíždí a tak to vstávání je po prázdninách problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zlatka36 , 6.8.20 06:01
- Dulisek3 , 11.2.20 10:44
- 7nebe , 29.1.20 11:12
- katerinai , 16.1.20 18:30
- silenytata , 26.8.19 15:42
- Lonynka , 22.8.19 16:44
- syncmaster , 16.6.19 00:38
- terkom83 , 15.5.19 08:33
- saxa , 7.4.19 22:54
- modravlocka , 12.3.19 12:20
- Zandula , 1.3.19 20:23
- Papaja32 , 28.1.19 18:00
- teh , 18.1.19 09:11
- Trinitty , 17.12.18 18:07
- KacenkaK , 18.11.18 13:54
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Velká prsa, úzkost
- 5.9.26 00:21
- Černá Madonna
- 2
Porodnice Milosrdní Bratři Brno
- 4.9.26 22:06
- DavidEm
- 1806
Co připravit na rozloučenou na pracovišti...
- 4.9.26 22:12
- Kolicek95
- 8
Fakta bez důkazu
- 4.9.26 23:21
- Černá Madonna
- 4
Jak zvládat školu při inteoverzi?
- 4.9.26 23:37
- Janča_6
- 2
Existuje lepší a horší člověk?
- 4.9.26 22:16
- Černá Madonna
- 9
Bolest nohy nad kotníkem
- 4.9.26 23:22
- vokishka
- 26
Antikoncepce Vreya-neklid, divný stav
- 4.9.26 20:26
- caristka403
- 1
Jsem špatná? Vztah nebo manipulace
- 4.9.26 23:26
- ambruše
- 24
2,5 roku po císaři
- 4.9.26 21:16
- Yasmina21
- 5
Nové příspěvky
Vinted - dá se to ještě nějak vyhrotit?
- 5.9.26 01:24
- Snopy123
- 20
Podle manžela nic nedělám, on naopak dělá...
- 5.9.26 01:21
- andiedvorakova
- 116
Otok až třetí den po extrakci osmičky –...
- 5.9.26 00:39
- Mandarinka Citronová
- 9
Moje levná cesta
- 5.9.26 00:35
- Snopy123
- 4047
Po jaké době je vhodný první sex v novém...
- 5.9.26 00:33
- andiedvorakova
- 51
Právník, který by dokázal zatočit s...
- 5.9.26 00:30
- Petullka82
- 14
Velká prsa, úzkost
- 5.9.26 00:21
- Černá Madonna
- 2
Těhotenství dvojčátka 2026