4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1963
9.2.13 15:47
@janape píše:
@SKYTULE tohle zazivam ja s petiletou. a je to fakt mazec.

opravdu!!!vyzní to asi blbě ale ani nevíš jak jsem ráda že takovouhle bláznivku nemam jen já…:)) jsem z ní na nervy kolikrát mě štve ajkmile ráno otevře oči ale stejně to je moje zlatíčko…od narození jsem si jí tak mazlila, ňuchňala a je z ní takový kvítko…:) ale snad je to jen přechodné…tím se utěšuju… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
10.2.13 07:16

Holky dekuji vazne se mi trochu ulevilo i s Jelenem jsem to probrala tak snad to pomuze. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
10.2.13 17:05

@strouhalka e Ahoj. S dcerou to dopadlo dobře. Konzultovala jsem to i s psycholožkou. Říkala, že to co děla /dělala/ je něco jako upoutávaní pozornosti. Ona teda v té době neřvala, neječela ani nic podobného. Já jsem ju začala totiž v šestinedělí brát jako soka. Měla jsem utkvělý pocit, že mi krade mimčo, Sama. Byla to prostě moje podělaná psychika. Pomohlo až to když začala chodot do školy, neviděly se tolik a časem začala být rozumnější a já začala taky roztávat. A psycholožka tehdy taky říkala, že s ní mám trávit čas. I když to může být těžké. Jen s ní. Zkus cokoliv, než se to pos… a nepůjde to spravit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
11.2.13 05:10

@DaniB dekuju probirali jsme to s Jelenem a snad to pomuze, mam taky posledni dobou podezreni na hyperaktivitu ale porad se prekecavam ze to neni pravda. Musime na tom zapracovat a uvidime.ALe moc vsem dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.2.13 21:37

Ahoj holky, tak jak to doma vše zvládáte? Jak napadl sníh minulí týden tak sme zapřáhli psa do saní a hurá na kopec.Byla sranda a celkem sme si to užili. Teď dělám to že jednou za čas nechám kluky manželovi a jdu na drby.Ale abych to neměla tak jednoduché, tak ten nejstarší nám teď dělá ze života peklo, vůbec nevim co mám dělat, abych se nezachovala třeba nějak zle.Ale už toho začínám mít dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
22.2.13 07:37

@Bodlinka 09 holka s tema detma je porad neco.Ja mam nejstarsiho kluka nejhodnejsiho a Pubertak Eliska mi taky dava zabrat ale jeste to ujde. Zalezi na tom co kluk vyvadi. Jinak ja uz se trochu uklidnila a rekla si ze k tomu musim pristupovat pozitivne a ne si dopredu delat nervy.Tak je mi trochu lepe.Uz jsem zhubla skoro 5 kilo tak mam radost popam delenou stravu. Jinak to musela byt sranda mit pejska v sanich. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
22.2.13 07:50

@strouhalka e Ahoj. Jsem moc ráda, že je to lepší. A malá je taky v klidu? A co Georgik? U nás jsou děti teď relatívně v klidu. Zato manža vysíra. Žárlí, jak kdy jsme spolu byly 14 dní a né 14 let. A podotýkam, že bezdůvodně. Jen něco nepochopil, protože pořádně nečte. Navíc mi leze do pošty a obvinil mě, že si dělám zadní vrátka. Ale tuhle bitvu jsem vyhrála. I když to dusno… :pocitac: Tak se drž. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
24.2.13 09:15

@DaniB Mala jsem zjistila ze je klidnejsi kdyz ji dam odpoledne spat tak jak neni ve skolce tak spi i dve hodiny. Malej vetsinou taky tak si trochu dachnu a jsme obe klidnejsi.Ale naschvalnik je desnej a u vseho vydrzi chvilku. Malej G je uzasnej ale potvurka se chce dost chovat ale jak si s nim sednes je zle tak musime pochodovat jak magori. Rekla jsem mu ze ho prodam prvnimu ciganovi co zazvoni u dveri a Lukas (16 let) se mi smal ze to na nem moc nevydelam. :mrgreen: No na me teda Jelen nezarli a klidne by mohl, myslim jako ze by me to potesilo.Ale sceny bych taky nechtela to je moc neprijemny. :( ja jde dneska na nechty teda doufam ze me vemou tamani a poprve budu sama bez deti trochu vice a jeste krasna, ovsem moje hlava a vlasy jsou udesny ale vse postupne. Jelen se nabidl ze pohlida at jdu. Tolik se tesim. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
24.2.13 20:28

@strouhalka e Doufám, že sis to dnes užila a jsi krásná :potlesk: U nás se to sklidnilo, jen nevím na jak dlouho :roll: Opatruj se. Jsem moc ráda, že jsi to dala doma dokupy :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
25.2.13 19:55

Ahojky holky, ma tu nektera 5 a vice deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
25.2.13 21:16

@zuzik8 Ahoj, my čekáme páte v půlce srpna. Ty máš koukám 4, hezký počet :)

2008, 2009, 2011, 2012 - To jako fakt 8o 8o 8o 8o Jak to můžeš zvládat??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
25.2.13 21:18
@Gituš píše:
@zuzik8 Ahoj, my čekáme páte v půlce srpna. Ty máš koukám 4, hezký počet :)2008, 2009, 2011, 2012 - To jako fakt 8o 8o 8o 8o Jak to můžeš zvládat??? 8o

Tak to taky čučím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
25.2.13 21:36

@DaniB Já čumim jako puk. Tohle si teda neumim představit, děti tak brzy po sobě, to je nadlidská síla, tohle zvládat. Wow. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
25.2.13 22:16
@Gituš píše:
@DaniB Já čumim jako puk. Tohle si teda neumim představit, děti tak brzy po sobě, to je nadlidská síla, tohle zvládat. Wow. 8o 8o 8o

To před Zuzik smekám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.2.13 10:55
@Gituš píše:
@zuzik8 Ahoj, my čekáme páte v půlce srpna. Ty máš koukám 4, hezký počet :)2008, 2009, 2011, 2012 - To jako fakt 8o 8o 8o 8o Jak to můžeš zvládat??? 8o

ono jich je 5, jeste tam chyby kluk 2005, no a manzel mi ted docela zavaril, takze bude jeste jedno, ale uz mam docela velkej strach, abych to zvladla, jinak, zvladat se to da, jen se vic vari a pere, jinak deti si spolu rozumy, navzajem si pomahaj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny