4děti a více........
- Otevřená skupina
Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (43)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já prožila patnáct let ve dvoupokojáku s exmanželem a dvěma dětma, takže já mám jedno jasné - do dvoupokojáku už nikdy, dokud budeme mít děti doma… po dlouholetém spaní v obýváku bez kousku soukromí jsem si vypěstovala parádní nespavost, ze které jsem se nemohla dost dlouho nějak dostat…
Ale zase je pravda, že ten náš byl takový ten klasický panelákový 40 m2, takže prdítko… větší se dá nějak rozdělit a víc přizpůsobit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky potřebovala bych poradit, nebo spíš slyšet názor. Syn 17 let se s námi už delší dobu tak nějak neschoduje v ničem. Chodíme delší dobu k odborníkovi ale moc v tom nevidím. Má kamaráda a ten ho zbláznil do Ameriky, jak si vydělá atd.Po všech různých nátlacích a hádkách sem svolila ať si to jde na prázdniny zkusit, ale za své. Jenže teď přišel že pojede už teď v dubnu a na školu se vyprdne a v září by snad potom šel znova do školy. On už je vlastně myslí dávno pryč, školu fláká, doma se na vše vykašlal a občas dělá takové naschváli že mi připadá jako by nás chtěl vyprovokovat aby jsme ho vyhodili.Ten kamarád tam má tátu a jezdí k němu. Když byl kamarád pryč tak to doma celkem šlo, ale co se vrátil a teď mu bylo 18 let tak je to horší a horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne, moje rec. A podle toho, co vidim u svich deti, vic drzej pri sobe. Nejsou na sebe zli a maj se vic radi. Tak jak dvojcatka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 Stim asi neporadim, to je tezky, ja byla od 15 na ulici a tak ruzne, je pravdou, ze kdyz srdce tahne jinam, tak kor mlady udelaj vse proto, aby sli za svim srdcem, to by se muselo stat v ty americe neco hodne zliho, aby tam nechtel, a dalsi vec, jak opusti skolu, uz se tam nevrati, vlastni skusenost, taky sem prerusila skolu, svagrova taky, muj bracha taky,,, no je tam dost lidi, z okoly, co se nevratily. Sila penez, ve skole se videlat nedaj. Ja bych ho skusila ignorovat, domluva byla na prazdniny, tak bych na tom trvala, bude delat jeste vic naschval, ale snazila bych se to vydrzet, bude to tezky. Mozna bych se knemu zacala chovat stejne, jak on keme. ale to uz je na tobe, a nebo, chces si hrat na dospeliho, dobre, ale se vsim vsudy, tak jak dospelej.,,Chces nekam jet, vydelej si.,, Vic me nenapada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzik8 já bych to tak černě neviděla… že opustí na čas školu nemusí nutně znamenat, že už toho nechá navždy… jestli je v něm nějaké dobré jádro, nějaký základ z dětství, tak dostane rozum a možná ještě dost včas, aby si uvědomil, o čem je život a dodělal i tu školu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No razantně něco zakázat asi určitě nemá cenu…to je jasné bude to mít opačný učinek..pamatuju si svojí pubertu…:) taky jsem pak začla chodit po škole po brigádách a zjistila jsem že je fajn mít svoje penízky a zachtělo se mi nechat školy…no naštěstí jsem to neudělala a dnes lituju že jsem nešla na vejšku protože jen maturita je uplné nic…:/ hrozim se kde po mateřské najdu práci…
ale zkusila bych mu domluvit ať počká do prázdnin ty dva měsíce by vydržet mohl…myslim že je to celkem dobrý kompromis vy ho pustíte ale až na konci roku nebo až budou uzavřené známky ve škole…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 tak nejak souhlasim s Regi, hlavne mu rekni proc mu branis, ze ho mas rada, ze mas o nej strach.At ti rekne co ta presne bude delat. A jakej ma plan.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za názory. Zkoušela sem s nim mluvit o tom že by jel teda až o těch prázdninách, ale nic moc. Rozhodl se že prostě jede teď a hotovo.No a aby měl nějaké peníze tak prodává učebnice co sme mu koupili do školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 tak ho pust a mas klid je to jeho zivot a s takovou vas bude akorat nenavidet jak mu budes urputne branit. Treba bude spokojenej a litovat nebude.Ale rozhodne bych mu pristi rok nekoupila ani sesit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cauvec zeny co je noveho? Me dneska malem skocila pod auto holka tak jsem z toho byla cela v soku. jeste ze jsem jela krokem a ona i a jsme stacily zabrdit jak jsme se zmercily. Jinak jsem byla vcera u zubare a musim jeste jednou.Taky jsem byla u doktora kvuli te deloze tak prvni varianta je cvicit na to mam mesic, druha je silikonovy krouzek na podporu delohy a pak operace ale tu si pry spousta zen rozmysly, myslim ze je to tak ze ji veznou uplne.No a ja to nenam pry tak zle jen je oslabena prava strana.No a co Bodlus jak se to vyviji s klukem? @Bodlinka 09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.Tak já chodím od ledna k zubařce, už sem tam byla víc jak desetkrát, už sem to raději nepočítala. Teď mám měsíc pauzu a v dubnu zase. Potřebovala bych sponzora.
Ségra má taky nějaké ženské problémy, vzali jí jeden vaječník a doktor jí řekl že brát dělohu se mu jí moc nechce, že je to moc brzo.Je prý na to ještě mladá, je jí o pět let víc než mě. @strouhalka e S klukem je to na prd, neni s nim žádná řeč a pořád samé naschváli. Když sem mu řekla že by se mu mohlo i něco stát jestli počítá i s touto variantou tak mi řekl že jemu se nemůže nic stát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 to je takova potvora co? No ja nevim vubec ti to nezavidim.Moje mati rika ze se deti maji do ruznych veci donutit ze je vztek prejde a pak jsou stastni ze je rodic donutil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e No on kdyby nebyl tolik ovlivněný tim kamarádem, tak by se s nim dalo mluvit, ale takhle? To vim protože když byl pryč tak se s nim dalo mluvit, ne že by to bylo úplně bez emocí, ale šlo to. Teď už doma nepomáhá, když jde náhodou nakoupit, tak mi nevrací peníze. Ze školy chodí až večer, na víkend se vypaří a ani zmínka o tom že nebude doma, nebo až druhý den večer dá vědět. Chodí popíjet a začal být na mě sprostý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim všechny, jak je? U nás je celkem zima. Matýsek začal dělat první krůčky, tak uvidìme kdy začne běhat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 u nas kupodivu taky a dokonce i nasnezilo a mesto docela slusne kolabovalo
nejsou proste zvykli. Matyskovi gratulujeme k prvnim kruckum. Jinak u nas v podstate nic noveho porad dokola. Akorat hlidam jedno ditko navic za penizky a taky jsem se seznamila s suprovou ceskou asi mozna vymodlena kamaradka s podobnym myslenim jako mam ja a taky tim moje dcera ziskala kamaradku v jejim veku.Tak mame obe radost, jinak zacinam trochu omezovat a menit stravu tak jsem zvedava jak to zvladnu. Kvuli zdravi ne hubnuti.Uz jsem na delene strave po porodu zhubla 8 kilo takze dobry uz nejsem jak prasatko ale jen jako burticek
Co kluk? je to lepsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zlatka36 , 6.8.20 06:01
- Dulisek3 , 11.2.20 10:44
- 7nebe , 29.1.20 11:12
- katerinai , 16.1.20 18:30
- silenytata , 26.8.19 15:42
- Lonynka , 22.8.19 16:44
- syncmaster , 16.6.19 00:38
- terkom83 , 15.5.19 08:33
- saxa , 7.4.19 22:54
- modravlocka , 12.3.19 12:20
- Zandula , 1.3.19 20:23
- Papaja32 , 28.1.19 18:00
- teh , 18.1.19 09:11
- Trinitty , 17.12.18 18:07
- KacenkaK , 18.11.18 13:54
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Chytré dámské hodinky
- 14.9.26 19:41
- Hanča1234
- 1
Košík pro miminko – využili jste ho doma?
- 14.9.26 19:08
- Markéta188
- 3
Nové auto a strach z řízení
- 14.9.26 19:32
- arinecka
- 14
IMHA u psa – hledám zkušeného veterináře...
- 14.9.26 18:01
- muslimka824
- 1
Babička odmítá diagnózu vnoučete
- 14.9.26 19:43
- Midaku
- 18
Mirtazapin na silné úzkosti, zabere?
- 14.9.26 19:22
- Lenka265
- 5
onceive Plus – pomohl vám k otěhotnění?
- 14.9.26 18:05
- vokishka
- 5
Kavalír King Charles španěl – pejsek,...
- 14.9.26 18:15
- Kapička67
- 6
Jak velkou ohrádku pro kavalíra do bytu?
- 14.9.26 18:15
- Hanča1234
- 7
Hledám kamarádku v Hradci Králové –...
- 14.9.26 15:49
- Martina_Lipská
- 1
Nové příspěvky
Jak velkou ohrádku pro kavalíra do bytu?
- 14.9.26 19:53
- Aspera
- 8
Sos vikend bez ditete
- 14.9.26 19:52
- Anonymní
- 1
6letý se v noci nevzbudí a počura
- 14.9.26 19:50
- Anonymní
- 27
Moje levná cesta