4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
28.1.14 17:49

@Bodlinka 09 BOdlus pouzivam ale mene casto, ale jo a stale rada. Jenze malej dela sileny sceny u prebalovani tak na to nemam nervy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.1.14 18:38

@strouhalka e No já to taky střídám. Ale u těch látkových je dobrý že mu ty kalhoty natahnu i ve stoje a nemusí u toho ležet. Akorát mě štve s tím nočníkem že teď nechce, ale nutit ho nebudu, snad na to do léta zase přijde. Ale jak má něco v pleně to hned přijde říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
29.1.14 09:20

Ahoj holky. My hadrové nepoužíváme, kdysi jsem je zkoušela na nejstarším synovy. Tý úplně obyč, ale nenacpala jsem ho do bodyna, tak jsem to vzdala :nevim: No a malá by mě asi ukousala a bylo by s ní k nevydržení :roll: A nočník? Zkoušela jsem ju posazovat, pak u toho začala ječet /nutit tě nebudu ;)/ no a nedávno vy děla v TV chlapečka, který šel dobrovolně na nočník a od té doby si tam jde sednout při skoro každém přebalování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.1.14 10:13

@DaniB Já dávám dovnitř do kalhot pleny a ty jsou pak téměř stejně velké jako jednorázovky. O moc větší zadek v tom nemá. Ale střídám to i s jednorázovkama. Mě už právě prcek na nočník chodil, čůrat i kakat, ale teď prostě nechce. Sedne si, ale nic tam neudělá, řekne že neni a jde. Začal chodit čůrat do vany, tak i to beru jako že dobrý. Nutit ho určitě nebudu, teď už chodí hlásit že kakala plena a začne se svlékat. Tak jen doufám že na to do léta přijde než se malá narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
29.1.14 10:19

@Bodlinka 09 Já to taky nechám na léto. Ale jsem ráda, že už mi ten nočník nebojkotuje :potlesk: A malý je teda šikovný, že si dokáže říct. I když to je už v té plíně :potlesk: Kdypak vůbec se má beruška vyklubat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.1.14 10:31

@DaniB Termín mám 2.6.Tak jen doufám že nebudu mít problémy jako u kluka. Trochu mě to děsí a možná se i zbytečně stresuji. Zatím jsem přibrala 3kg, tak uvidím. Příští měsíc bych měla jít na testy na cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
29.1.14 10:52

@Bodlinka 09 Nestresuj se. Říkej, že to bude všechno v pořádku a uvidíš, že bude. Znám takové vystresování sama sebe, a taky znám být přesvědčená, že všechno bude ok a těšit se. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.1.14 11:03

@DaniB Děkuju,budu se snažit být v klidu. Vždycky když vidím doktora jak září že je vše ok, tak se musím smát. Ptá se mě i na děti doma, jak se maj, jak rostou atd.Je to takové hezké a milé. Těšíme se všichni a ten nejmenší mi chodí hladit břicho, že tam je miminko.Tak jsem zvědavá co bude říkat až to bude víc cítit jak kope a on to taky ucítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
29.1.14 11:27

@Bodlinka 09 To by mě taky zajímalo. Naše Kris je úplně ujetá na mimina. Jak nejaké vidí, hned by ho dlachnila :lol: Vtipné bylo, když chtěla chovat svou sestřenku. Tá je síce o rok mladší, ale váhově jsou na tom stejně. No pohled přímo pro bohy :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.1.14 21:26

Tak dneska zubař dopadnul na jedničku. A kluka nám přijali na školu kam jsme se hlásily,,tak jsem ráda. Jinak by musel dojíždět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
30.1.14 09:06

@Bodlinka 09 Dobré ránko. Koukám, že pozitívní správy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
31.1.14 21:21

@DaniB To jo.Uz mi narostlo trochu bříško tak jsem si šla koupit něco na sebe, udelat si trochu radost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
1.2.14 22:59

Holky zdravim u nas nic noveho :mavam: Bodlus vsechni ti krasne klape tak ma mala aspon klidek v brisku :potlesk: Ja si koupila na nervy magnes :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.2.14 07:28

@Strouhalka eAhoj. A kdo te doma tak zlobi, jestli se muzu zeptat? Me ted porad bolela hlava, tak piju na doporuceni magnesium a cecko a celkem dobry.No nam i sobe zavaril ten nejstarsi, ale rikam si ze snad casem dostane rozum, a ja se to snazim brat s nadhledem.Jo sila kamaradu, alkohol a drogy, nic moc. Rikam si, ze snad to nenu moje chyba, ale ja ho to neucila,naopak.Tak nevim, cas ukaze.Ale trapi me to a nic s tim neudelam.Ted mu bude za par dnu 18,tak uz ne nemuzu vubec nic jen cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.3.14 19:32

Ahoj holky, co je u vás nového? Já byla na cukru a tentokrát tu těh. cukrovku nemám. Malá roste jak má, tak jsme rádi. Máťa si konečně občas řekne o nočník, ale musí být bez plenky.Tak uvidím jak dlouho mu to vydrží. Jednorázovky mi odmítá nosit, chce jen látkové, ale na noc má smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny