4děti a více........
- Otevřená skupina
Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (43)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bodlinka 09 BOdlus pouzivam ale mene casto, ale jo a stale rada. Jenze malej dela sileny sceny u prebalovani tak na to nemam nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strouhalka e No já to taky střídám. Ale u těch látkových je dobrý že mu ty kalhoty natahnu i ve stoje a nemusí u toho ležet. Akorát mě štve s tím nočníkem že teď nechce, ale nutit ho nebudu, snad na to do léta zase přijde. Ale jak má něco v pleně to hned přijde říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. My hadrové nepoužíváme, kdysi jsem je zkoušela na nejstarším synovy. Tý úplně obyč, ale nenacpala jsem ho do bodyna, tak jsem to vzdala
No a malá by mě asi ukousala a bylo by s ní k nevydržení
A nočník? Zkoušela jsem ju posazovat, pak u toho začala ječet /nutit tě nebudu
/ no a nedávno vy děla v TV chlapečka, který šel dobrovolně na nočník a od té doby si tam jde sednout při skoro každém přebalování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DaniB Já dávám dovnitř do kalhot pleny a ty jsou pak téměř stejně velké jako jednorázovky. O moc větší zadek v tom nemá. Ale střídám to i s jednorázovkama. Mě už právě prcek na nočník chodil, čůrat i kakat, ale teď prostě nechce. Sedne si, ale nic tam neudělá, řekne že neni a jde. Začal chodit čůrat do vany, tak i to beru jako že dobrý. Nutit ho určitě nebudu, teď už chodí hlásit že kakala plena a začne se svlékat. Tak jen doufám že na to do léta přijde než se malá narodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 Já to taky nechám na léto. Ale jsem ráda, že už mi ten nočník nebojkotuje
A malý je teda šikovný, že si dokáže říct. I když to je už v té plíně
Kdypak vůbec se má beruška vyklubat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DaniB Termín mám 2.6.Tak jen doufám že nebudu mít problémy jako u kluka. Trochu mě to děsí a možná se i zbytečně stresuji. Zatím jsem přibrala 3kg, tak uvidím. Příští měsíc bych měla jít na testy na cukrovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 Nestresuj se. Říkej, že to bude všechno v pořádku a uvidíš, že bude. Znám takové vystresování sama sebe, a taky znám být přesvědčená, že všechno bude ok a těšit se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DaniB Děkuju,budu se snažit být v klidu. Vždycky když vidím doktora jak září že je vše ok, tak se musím smát. Ptá se mě i na děti doma, jak se maj, jak rostou atd.Je to takové hezké a milé. Těšíme se všichni a ten nejmenší mi chodí hladit břicho, že tam je miminko.Tak jsem zvědavá co bude říkat až to bude víc cítit jak kope a on to taky ucítí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bodlinka 09 To by mě taky zajímalo. Naše Kris je úplně ujetá na mimina. Jak nejaké vidí, hned by ho dlachnila
Vtipné bylo, když chtěla chovat svou sestřenku. Tá je síce o rok mladší, ale váhově jsou na tom stejně. No pohled přímo pro bohy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dneska zubař dopadnul na jedničku. A kluka nám přijali na školu kam jsme se hlásily,,tak jsem ráda. Jinak by musel dojíždět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DaniB To jo.Uz mi narostlo trochu bříško tak jsem si šla koupit něco na sebe, udelat si trochu radost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zdravim u nas nic noveho
Bodlus vsechni ti krasne klape tak ma mala aspon klidek v brisku
Ja si koupila na nervy magnes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Strouhalka eAhoj. A kdo te doma tak zlobi, jestli se muzu zeptat? Me ted porad bolela hlava, tak piju na doporuceni magnesium a cecko a celkem dobry.No nam i sobe zavaril ten nejstarsi, ale rikam si ze snad casem dostane rozum, a ja se to snazim brat s nadhledem.Jo sila kamaradu, alkohol a drogy, nic moc. Rikam si, ze snad to nenu moje chyba, ale ja ho to neucila,naopak.Tak nevim, cas ukaze.Ale trapi me to a nic s tim neudelam.Ted mu bude za par dnu 18,tak uz ne nemuzu vubec nic jen cekat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, co je u vás nového? Já byla na cukru a tentokrát tu těh. cukrovku nemám. Malá roste jak má, tak jsme rádi. Máťa si konečně občas řekne o nočník, ale musí být bez plenky.Tak uvidím jak dlouho mu to vydrží. Jednorázovky mi odmítá nosit, chce jen látkové, ale na noc má smůlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zlatka36 , 6.8.20 06:01
- Dulisek3 , 11.2.20 10:44
- 7nebe , 29.1.20 11:12
- katerinai , 16.1.20 18:30
- silenytata , 26.8.19 15:42
- Lonynka , 22.8.19 16:44
- syncmaster , 16.6.19 00:38
- terkom83 , 15.5.19 08:33
- saxa , 7.4.19 22:54
- modravlocka , 12.3.19 12:20
- Zandula , 1.3.19 20:23
- Papaja32 , 28.1.19 18:00
- teh , 18.1.19 09:11
- Trinitty , 17.12.18 18:07
- KacenkaK , 18.11.18 13:54
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Jak zbavit dítě strachu po příchodu člena...
- 6.9.26 11:12
- Alishia29
- 1
Studium VŠ - má ještě smysl studovat...
- 6.9.26 11:15
- Eliška
- 2
Pracovaly byste za tuhle mzdu?
- 6.9.26 11:12
- Zumpa
- 6
Oblékání dívka 9-10 let
- 6.9.26 11:11
- marcellia
- 10
Sex ovlivneny nemoci
- 6.9.26 10:40
- JancaS84
- 9
Střevní chřipka a miminko
- 6.9.26 09:27
- Pučálkovic.Amina
- 3
Chybí úchopový reflex u 10týdenního miminka
- 6.9.26 08:59
- Takco
- 6
Žena na seznámení?
- 6.9.26 01:53
- DarkPhoenix
- 1
První IVF cyklus – vzájemná podpora
- 6.9.26 08:51
- Micromia
- 2
Vlastní bydlení někde, kde žít nechci?
- 6.9.26 11:14
- Jazmine
- 36
Nové příspěvky
Kafe a dort - nejlepší sport
- 6.9.26 11:22
- Mkmkz
- 25
Oblékání dívka 9-10 let
- 6.9.26 11:22
- Svistice
- 14
Řeší s vámi praktický lékař obezitu?
- 6.9.26 11:21
- Heduš Homolková
- 171
Vánoce za dveřmi, už nakupujete?
- 6.9.26 11:21
- Snopy123
- 326
Říká vám manžel do oblékání?
- 6.9.26 11:18
- Eliška
- 79
Studium VŠ - má ještě smysl studovat...
- Eliška
- 2
Začínám učit na SŠ a po prvním týdnu jsem...
- Takco
- 47
Existuje lepší a horší člověk?
- Bytsamsebou
- 22
Milenky sem nová diskuze
- M_Vladim
- 129728
Vlastní bydlení někde, kde žít nechci?