4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
11.1.13 09:21

Holky diky za uklidneni za mesic jdeme na preockovani tak uvidim co bude.Ja uz dalsi stejne mit nebudu mi teda nechceme ale protoze jich mame dohromady 7 kousku ale ja uz bych to nedala kdyz mam propadlou delohu tak si stejne jen tak uz nevrznu to je mi jasny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
11.1.13 09:26

@strouhalka e Tak to bylo dooooost vtipné :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
11.1.13 12:05

@DaniB ze si uz jen tak nevrznu a nebo ze mame 7 kousku? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.1.13 12:11

Asi že si už nevrzneš… hahaha…
Jinak si neumím představit, co znamená propadlá děloha, ale určitě to není nic, co by se nespravilo… a neboj, určitě ti nezaroste a tak si klidně budeš vrzat dál ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
11.1.13 13:22

@Regina Hero tak to neni zadna sranda ze si nevrznu :mrgreen: Propadla deloha je ze si vidim cipek a kdyz se mi schova tak je stejne jen tak dva centimetry vzadu. Takze je to tam mam docela ucpany. A Jelen na v gatich peknej poklad takze nevim jestli se tam jeste nekdy dostane :lol: kdyz mi ta rehabka nepomuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
11.1.13 13:23

Jinak mi doma s Jelenem vrzeme, sexujeme a on me obcas prefikne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak to mate doma vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
11.1.13 15:46

My taky sexujeme a taky jiné praktiky provozujeme :oops: ;)
@strouhalka e Jasně, že jsem myslela, to že už si ani nevrzneš :lol: Abych nezapoměla, kámoška měla kdysi dělohu v takovém stavu, že jí lezli ven drátky s tělíska. Musela na opraci, kde jí ju popošili. Vlastně jí dělohu jakoby zvedly. Sex je ok a i děti by mohla mít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
11.1.13 18:13

@DaniB No jestli dojde na operaci tak doufam ze mi ji daji trochu vis nez normalne abych mohla sexovat bez pocitu ze me Jelen zapichne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
11.1.13 21:26

Teda tady se to rozjelo, to my máme s mým přítelem taky dohromady nyní 7 dětí, já mám 4+ naše společné, takže jsem rodila 5× a přítel má dvě dcery 21 a 20 let a ta jedna dcera čeká na začátku června miminko a jelikož je i přítel vdovec tak ze mě bude nevlastní babička, prostě jsme nějací plodní a mě teda sex baví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.1.13 22:03

Tak koukám že se tady řeší dobré téma. No nás sex taky baví a celkem si to užíváme, akorát ty nejmenší děti maj snad nějaké čidlo nebo co :nevim: a začne se budit v tu nej chvíli, ale naštěstí to neni pořád. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
12.1.13 13:15

Hoklky tak to ván závidím já moc na sex chuť nemám…docela mě to trápí ale co nadělam…nebo chuť mi mam ale nechce se mi do toho..no nevim jsem divná,,, :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
14.1.13 17:16

Ja bych mela ale po tretim porodu me to casto boli takze z oho nic moc nemam. A to jsem kdysi radila jak cert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
14.1.13 22:26

@strouhalka e a dole máš vše v pořádku? nebo zkuste jinou polohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.1.13 16:55

Tak sem zrovna nedávno četla. že po porodu má plno žen problém se sexem a je to hlavně kvůli snížení dělohy a že když se to řeší přez doktora tak až je prckovi rok tak se jde na operaci a hradí to pojišťovna, ale nesmí se už kojit. Včera sme byli s Pájou u zápisu do školy a doporučili mu odklad. Hlavně kvůli výšce, je malej a tak by ho mohli šikanovat, říkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
17.1.13 18:01

No ja mam jit na tu rehabku tak jsem zvedava jak dopadnu, dneska jsem byla testu na cukrovku tak mi brali 4 krat krev a 2 krat jsem malyho kojila tak me vsichni pekne vysali. Vysledek za tyden. Jinak po tretim uz jsem mela problem a taky protoze Jelen ho ma celkove vetsiho a tak bych mi potrebovala tak 5 cm useknout :mrgreen: Takze jestli se mi ta deloho nespravi tak mame po sexu. A budu mi muset povolit obcasny placeny sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny