4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3364
15.4.12 18:59

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. :)

Mám 4 děti, kluk 8 let a holky 6 let, a 2× 20 měsíců. Do budoucna bychom chtěli ještě páté a asi i poslední dítko, v našem okolí znám prostě tipicky 2 - 3 děti. Neznámí lidí se diví, říkají, že jsme nezodpovědní a tak dále. Blízká rodina byla prvně taky proti, ale teď se s tím, už vyrovnali.

S penězi není absolutně žádný problém, hodně tisíc nám na konci měsíce zbyde, takže dětem šetříme do budoucna, na tábory a dovolenou.

Občas z nich šílím, ale kdo ne, že ano? :D

Přeji hezký večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
15.4.12 19:42

@Gituš ahojky obavam se ze tahle skupina je mrtva.Nikdo sem nepise.Skoda ja mam deti tri a ctvrte cekame.Zijeme v uK a tady je normal mit spoustu deti takze to nikdo neresi.
Musim se smat jak si napsala ze s penezi vychazite vic nez dobre to jeste existuje usetrit na konci mesice nejakou tisicovku? :D V tom pripade muzes mit deti kolik chces a jeste se muzes chlubit ze je mas zajisteny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
15.4.12 20:19
@strouhalka e píše:
@Gituš ahojky obavam se ze tahle skupina je mrtva.Nikdo sem nepise.Skoda ja mam deti tri a ctvrte cekame.Zijeme v uK a tady je normal mit spoustu deti takze to nikdo neresi.
Musim se smat jak si napsala ze s penezi vychazite vic nez dobre to jeste existuje usetrit na konci mesice nejakou tisicovku? :D V tom pripade muzes mit deti kolik chces a jeste se muzes chlubit ze je mas zajisteny.

Tak to by chtělo tuto „mrtvolu“ oživit, co myslíš?

No jo, asi hospodařím, víc než obstojně. Nikdo si zatím nestěžuje a děti jsou živé všechny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
15.4.12 21:03

teda to me musis naucit ja se teda taky snazim ale my jsme porad ve fazi ze za usetrene penize pokazdy neco koupime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
15.4.12 21:19

Já sama nevím, jak se nám to daří, asi zázrak :D
Asi se odstěhuju do UK, nebo do Ameriky :D

Těšíš se na miminko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
16.4.12 08:39

Ahoj holky. Dlouho jsem tady nebyla, nebyl ani moc čas. :nevim: Holčička se nám místo v dubnu narodila už v březnu a byla chvíli na JIPce. No a ještě se pořád zžívame. :zed: Pro ty co o mě nic nevědí, tak je to moje jakoby 5 dítě, ale 4 žijíci. :potlesk: A naštěstí je v poho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
16.4.12 08:45
@Janca151 píše:
Je to mé páté těhotenství po dlouhém nevydařeném manželství přišel rozvod,já zůstala s dětmi sama měla dobrou práci a snažila se jim dělat mámu i tátu a zajistit vše potřebné.Objevil se muž,kterému nevadili mé děti a měl nás rád,ale trval na svém vlastním dítěti,k tomu jsem svolila miluju děti,ale narazila jsem po třech měsících mého těhu,které nebylo zrovna procházka růžovou zahradou mi oznámil,že už dítě nechce a na rodinný život se necítí.Nebyla jsem už ochotná obětovat život miminka,kvůli sobci co si to tak náhle rozmyslel.Mít páté dítě je asi neobvyklé,ale být na pět dětí sama je asi dost velký risk,který ale podstoupím,protože vím,že mi to mé děti každým svým úsměvem vrací.. A v téhle chvíli moji rodiče tu podporu kterou mi mohli dát ,tak odmítli,jsem ale silná a budu žít dál,ať se situace vyvine jak koli…

Ahoj Jani. Nebyla jsem tady hrozně dlouho, tk se chci zeptat jak jsi na tom a co dětičky? Já mám porod za sebou, dokonce překotný a o 5 týdnů dřív. Ale to až jindy. Napíš něco, jak se ti vede a tak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.4.12 10:27

Ahojky,omlouvámse taky jsem tu hrozně dlouho nebyla.Přežila jsem těhu,přibrala krásných 30kg a 29.2.2012 jsem porodila zdravou krásnou holčičku Amálku s váhou 4550g a mírou 54cm.Dnes je nám šest týdnů a vážíme téměř šest kilo.Zvykám si na to být sama na pět dětí a věřte opravdu to není jednoduché,ale když se na mě malá usměje říkám si,že to stálo za to.Dani tobě gratuluji k miminku a že jsii to v pohodě zvládla.Tatínek malé sice v porodce byl,ale otcovství mi nepodepsal,takže malou si živím opravdu sama,představa soudů mě děsí,ale jinak to asi nepůjde.to že by měl přispívat mu asi nedošlo :cert: No nic prosadila jsem si malou tak se snažím postarat. měj se krásně pa pa Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
16.4.12 12:00
@Janca151 píše:
Ahojky,omlouvámse taky jsem tu hrozně dlouho nebyla.Přežila jsem těhu,přibrala krásných 30kg a 29.2.2012 jsem porodila zdravou krásnou holčičku Amálku s váhou 4550g a mírou 54cm.Dnes je nám šest týdnů a vážíme téměř šest kilo.Zvykám si na to být sama na pět dětí a věřte opravdu to není jednoduché,ale když se na mě malá usměje říkám si,že to stálo za to.Dani tobě gratuluji k miminku a že jsii to v pohodě zvládla.Tatínek malé sice v porodce byl,ale otcovství mi nepodepsal,takže malou si živím opravdu sama,představa soudů mě děsí,ale jinak to asi nepůjde.to že by měl přispívat mu asi nedošlo :cert: No nic prosadila jsem si malou tak se snažím postarat. měj se krásně pa pa Jana

To ti gratuluji, malá Amálka byla pěkný cvalík. :potlesk: A soudu se neboj, jsou to peníze přece pro dítě. A on má povinnost ti platit.Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.4.12 17:11

Holky tak to vypada ze se vzkrisime.Ja kdyz jsem sem psala naposledy tak jsme se snazili o ctvrte dite a dnes uz jsem tehotna asi 9 tydnu.Moje deti maji 16 let kluk a pak dve dcery 12 a 2 a pul roku.Tak by to chtelo kluka at nemame doma prechcandovano. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
16.4.12 17:55
@strouhalka e píše:
Holky tak to vypada ze se vzkrisime.Ja kdyz jsem sem psala naposledy tak jsme se snazili o ctvrte dite a dnes uz jsem tehotna asi 9 tydnu.Moje deti maji 16 let kluk a pak dve dcery 12 a 2 a pul roku.Tak by to chtelo kluka at nemame doma prechcandovano. :mrgreen:

Ano, vypadá to tak :)
Taky bychom potřebovali kluka :D Snad se vám i nám v budoucnu zadaří. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.4.12 18:23

@Gituš ptala ses jestli se tesim na mimco.Ja se tesim, ale teda vubec nespecham.Mala Veronika je docela raubir a ja mam strach, abych se nezblaznila.Porad se snazim byt v klidu a porad rvu.Mam pocit ,ze se z ni pominu jednoho krasnyho dne.A tak se vecer modlim za zdrave a hodne miminko.Muj chlap se ve 43 letech dozvedel ,ze jeho otec byl indian z rodu Cheroky nebo jak se to pise.Takze budeme mit malyho poloindianka. :mrgreen: :mrgreen: Vzdycky jsme si rikali, ze jen Buh vi kdo je jeho otec a nakonec se to dozvedel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
16.4.12 20:25

@strouhalka e

Jů poloindiánek, to je hezký. Tak to bude asi živější, než obyčejný mimčo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.4.12 22:42

to nestras ale aby se nenarodilo hodne cerveny a aby mu to nezustalo :roll: ;) to by byla sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
18.4.12 19:17

Ahoj holky, teda smekám, máte můj obdiv :potlesk: :potlesk: :potlesk: Strouhalko a Janco 151......jste silné ženy a bojovnice, musela jsem dočíst dokonce s údivem a úžasem, takových zlatých lidiček je na světě málo, moc jste na mě udělali dojem a i ty ostatní holky co jste tu přispívaly, to , čím jste si prošly se jen tak nevidí a musela jsem reagovat.....dojímají mě vaše příběhy ze života a hlavně ten boj …přeji vám hodně štěstí a hlavně pro dětičky úplnou rodinu a aby vám dělaly děti jen samou radost, zvlášť , když je dneska taková tvrdší doba a je to náročné. :kytka: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny