4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
18.4.12 21:26

@Vanesanka Dekujem :kytka: me se ta rodina povedla dat konecne dohromady a spolecne minco co cekam to speceti.
A Janca ? te se to taky povede na ni princ teprva ceka :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
18.4.12 21:36

@Vanesanka a divim se ze se ti to chtelo cist je toho teda dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.4.12 09:47

ahojky děkuji za tvůj příspěvek,každý zájem potěší.Většina lidí mé rozhodnutí odsuzuje jen velmi málo mě podporuje.Vím,že jsem se dala na vojnu a čekají mě ještě těžké časy,ale kvůli dětem budu bojovat.Taky bych si přála,aby se děti měli ještě lépe než jen se mnou,ale raději se uskrovníme,než řešit další nevydařený vztah.Obávám se,že jsem svůj milostný život odložila někam daleko a doufám,že už ho nikdy nenajdu.TÍM NECHCI ŘÍCT,ŽE BYCH TAJNĚ NEZÁVIDĚLA PÁRŮM,KTERÝM TO KLAPE…Jen si myslím,že mi to není souzeno mít fungující vztah,ale pusa od mých dětí je přeci stejně sladká :* …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
19.4.12 10:47

Jani jsi sklamana a chce to cas nekdy i spoustu casu,ale kazdy mame narok na stesti a ver ze az budes pripravena tak prijde i za tebou,teda ja jsem o tom presvedcena :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
19.4.12 10:51

@strouhalka e má pravdu. Neházej flintu do žita. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
19.4.12 17:52
@strouhalka e píše:
@Vanesanka a divim se ze se ti to chtelo cist je toho teda dost :lol:

No je toho dost, ale četla jsem se zájmem, normálně co mě nezajímá, nečtu :lol: Jsem to pročítala u kafí :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
19.4.12 17:56
@Janca151 píše:
ahojky děkuji za tvůj příspěvek,každý zájem potěší.Většina lidí mé rozhodnutí odsuzuje jen velmi málo mě podporuje.Vím,že jsem se dala na vojnu a čekají mě ještě těžké časy,ale kvůli dětem budu bojovat.Taky bych si přála,aby se děti měli ještě lépe než jen se mnou,ale raději se uskrovníme,než řešit další nevydařený vztah.Obávám se,že jsem svůj milostný život odložila někam daleko a doufám,že už ho nikdy nenajdu.TÍM NECHCI ŘÍCT,ŽE BYCH TAJNĚ NEZÁVIDĚLA PÁRŮM,KTERÝM TO KLAPE…Jen si myslím,že mi to není souzeno mít fungující vztah,ale pusa od mých dětí je přeci stejně sladká :*

To, že se dala na vojnu, je jen a jen dobře a hlavně odvážné :palec: Děti tě mají a to je nejhlavnější, jsi pro ně všechno na světě a já věřím, že jednou budete úplně všichni spolu a bude i tatínek, který vás všechny bude mít rád- děti jsou pojítko vztahu, tos napsala hezky a pravdivě :potlesk: Neboj, určitě budeš mít fungující vztah, nezoufej, vždycky je naděje. Držím moc palečky :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
19.4.12 19:55

Holky ja se musim sverit.Jak uz jsem rikala tak jsem tehotna.Moc jsem se tesila jak budu v klidu zadnej stres a proziju paradni tehu oproti poslednimu.No jak sjem se zmylila.Mala Veruna me privadi k silenstvi a ja jen rvu a rvu navic i nas pes i ten me dohani k silenstvi.Ja ma pocit ze furt jen rvu a navic ty nervy citim obcas i v brisku u mimca a to me pak rozbreci, ze je mi to lito.Vubec nevim jak se mam uklidnit.Psa vyhodim na dvur ,ale malou :nevim: Jak jste to meli vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.4.12 19:10

@strouhalka e ahoj Evi,to mě mrzí,že to máš teď takhle,taky jsem začátek těhu probrečela,tedy po pravdě skoro celé ,ale ty hormony nejvíc pracovaly na začátku,neměla jsem sice takové prcka jako máš ty,ale pětiletá Barča mi stačila je divoká a pusu nezavře,někdy jsem měla chuť jí zamknout ve sklepě,abych měla klid :oops: ,ale nakonec jsem to rozdýchala,vím,že je to hodně těžké,musíš si říkat,že bude líp.Máš hodné a poslušné starší děti,tak jim zkus malou odpo na chvíli vnutit ,třeba ven na procházku,abys měla chvilku pro sebe a odpočinek,potřebuješ být v poho kvůli maličkému co máš v bříšku.Přeju ti ať se to zlepší a je ti lépe .. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
23.4.12 16:09

Jani ja uz vyhrozuju, ze se dostehuju a basta :DSamozrejme sama. To ma Barca ve sklepe jeste dobry kdybys vedela co ja male planuju za hruzne scenare… :DDeti pomahaji ,ale nejak mi to nestaci staci vterina a je zle.Jak se jinak mas co mala porad hodna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.4.12 17:45

@strouhalka e Evi,to mě mrzí,že to máš,až takhle,snad se to zlepší,až ti bude lépe,malá je pořád zlatá,zlobí se jen když má hlad,nebo se nudí už dost vnímá okolí a vyžaduje pozornost.V noci pořád vzorně spíme,takže nabírám sílu v noci,ve dne se skoro neustále věnuju malé moc toho nenaspí.posílám zase fotečku,rostem jak z vody,už jsem vyřadila celý prádelní koš věcí z kterých vyrostla. Držím palečky ať to všechno zvládneš a dávej na sebe pozor pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
26.5.12 12:17

Ahoj holky :mavam: Já mám taky 4 děti-viz metřík. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
29.5.12 07:44
@ddinna píše: