4děti a více........

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
25.3.11 01:43

ahoj holky.. já teda mám ZATÍM děti jen dvě ale od vždy toužím po velké rodině, já bych chtěla dětí klidně deset… Jaké to je v reálu? Je velký rozdíl mezi dvěma a čtyřma.. deseti dětma?… :mrgreen: stupidní otázka, jistěže je..ale jaký? ;) V čem halvně.. předem moc děkuji za reakce.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.3.11 07:32
Lamiia píše:
ahoj holky.. já teda mám ZATÍM děti jen dvě ale od vždy toužím po velké rodině, já bych chtěla dětí klidně deset… Jaké to je v reálu? Je velký rozdíl mezi dvěma a čtyřma.. deseti dětma?… :mrgreen: stupidní otázka, jistěže je..ale jaký? ;) V čem halvně.. předem moc děkuji za reakce.. ;)

Tak vzhledem k tomu, že mám dvojčata, tak ten rozdíl z dvou dětí rovnou čtyři trošku vidět je… :-D
Já jsem strašně ráda, že je mám i když nebyly plánované. Mám výhodu, že starší holky už jsou velké 15 a 9 a strašně mi pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
25.3.11 11:08

Ahoj holky, já mám tři děti…ach jo, já bych tak ráda taky kecala ohlédně dětí…snad mě nevyhodíte, když nesplňuji čtyři :mrgreen: ale …kdoví?…Třeba jednou příletí čáp i do nás ještě neříkám nikdy :mrgreen: Když nikde jinde není doskuze nad tři děti…a zakládat novou diskuzi asi nemá smysl…tož snad mě tady taky vezmete na milost? Prosím prosím…smutně koukáááám :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
25.3.11 13:23
Vanesanka píše:
Ahoj holky, já mám tři děti…ach jo, já bych tak ráda taky kecala ohlédně dětí…snad mě nevyhodíte, když nesplňuji čtyři :mrgreen: ale …kdoví?…Třeba jednou příletí čáp i do nás ještě neříkám nikdy :mrgreen: Když nikde jinde není doskuze nad tři děti…a zakládat novou diskuzi asi nemá smysl…tož snad mě tady taky vezmete na milost? Prosím prosím…smutně koukáááám :lol: :-P

To víš že jo AHOOOOJ tu zakladatelka.můžeš klído snámi tady být,nic se ne děje a to píši všm ted můžete tu s námi povídat holky,je paráda že si mužem pokecat né?Vítám tě mezi námi!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mil77
28.3.11 12:42

Mít 4 té ano nebo ne?

Ahoj.Klobouk dolů,4 dítka…obracím se tedy na Tebe jako na MAMINU…máme kluka a holku (10,9)a teď končím mateřskou s naší skoro 3letou-plánovanou.Nějak to dopadlo a jsem těhotná.Nevíme co dělat.Zvládne se to nebo ne…máme kupovat byt,větší auto…starší děti už také chtějí své.Jaké to je se 4ma? Manžel je šikovný-zvládá někdy lépe než já vaření.. Budu asi za blázna,že? Chápu to.Zkuste mi pomoci s Vaším nazorem tady.Děkuji Vám a přeji hodně radostí s dětmi a pomoci od poloviček:-).Míla

• Citovat
  • Upravit
250
28.3.11 14:29

:palec: AHOJ MÍLO!!!! :lol:
V první řadě ti moc gratuluji a přeji ti moc krásně těhulkováníčko :potlesk: :mavam:
No a neboj se ničeho vše zvládneš pravou lavou :lol:
Já mám 4dětičky,je to fuška ale nedala bych je :dance:
Jsou mé všecko. :srdce:
Tedy ted jsem na tom bídně manža nemůže a nemúže nikde splašit práci tak je to těžké,ale snažíme se s toho seč nám síli stačí vyhrabat,a já věřím tomu že se nám to podaří :-D
Již několikrát se nám to povedlo tak určitě se s toho dostanem i ted,i když
to asi bude trvat déle. :-(
Mi nemáme ani auto a ani dům,bydlíme v pronájmu,ale chystám se něco pořídit hned jak se dostanem s té naší situace. :-( :-)
Tak že se ničeho neboj,to zvládneš určo v pohodě :-)
Přeji ti moc štěstíčka!!!!!! :palec: :potlesk: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.3.11 14:36
Mil77 píše:
Ahoj.Klobouk dolů,4 dítka…obracím se tedy na Tebe jako na MAMINU…máme kluka a holku (10,9)a teď končím mateřskou s naší skoro 3letou-plánovanou.Nějak to dopadlo a jsem těhotná.Nevíme co dělat.Zvládne se to nebo ne…máme kupovat byt,větší auto…starší děti už také chtějí své.Jaké to je se 4ma? Manžel je šikovný-zvládá někdy lépe než já vaření.. Budu asi za blázna,že? Chápu to.Zkuste mi pomoci s Vaším nazorem tady.Děkuji Vám a přeji hodně radostí s dětmi a pomoci od poloviček:-).Míla

Já si myslím, že mít tři nebo čtyři děti už takový rozdíl není :-D
Já mám ted všechny čtyři holčičky nemocné a asi mně za chvíli odvezou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.3.11 11:12
iriska11 píše:
Vanesanka píše:
Ahoj holky, já mám tři děti…ach jo, já bych tak ráda taky kecala ohlédně dětí…snad mě nevyhodíte, když nesplňuji čtyři :mrgreen: ale …kdoví?…Třeba jednou příletí čáp i do nás ještě neříkám nikdy :mrgreen: Když nikde jinde není doskuze nad tři děti…a zakládat novou diskuzi asi nemá smysl…tož snad mě tady taky vezmete na milost? Prosím prosím…smutně koukáááám :lol: :-P
To víš že jo AHOOOOJ tu zakladatelka.můžeš klído snámi tady být,nic se ne děje a to píši všm ted můžete tu s námi povídat holky,je paráda že si mužem pokecat né?Vítám tě mezi námi!!!!!! :hug:

Jůůů, děkuji moc, to jsem ráda…pokecáme, podrbeme, odreagujeme se :lol: A díky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.3.11 11:14
Mil77 píše:
******************************** :kytka: To zvládnete, to už se Vám tam „ztratí“…Časem zjistíš, že ses bála zbytečně :wink: :palec:
Gratuluji k těhulkování
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
30.3.11 13:29
peggy.sl píše:
Mil77 píše:
Já si myslím, že mít tři nebo čtyři děti už takový rozdíl není :-D
Já mám ted všechny čtyři holčičky nemocné a asi mně za chvíli odvezou… :mrgreen:

Nemáš vůbec zač mi budem raději když nás tu bude více že holky?teda dneska je tak krásně že asi :pocitac: a půjdu :dance: a pak si pujdu natrhat :kytka: a pak na kávičku na zahradu huráááá :pankac: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.4.11 23:34

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nevyhodíte mně? Poslušně hlásím že mám 3 děti a čtvrté na cestě. Chtěla bych se s váma podělit o slasti a strasti každodenního života atd. budu se těšit :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.4.11 23:48
siimča píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nevyhodíte mně? Poslušně hlásím že mám 3 děti a čtvrté na cestě. Chtěla bych se s váma podělit o slasti a strasti každodenního života atd. budu se těšit :mavam: :mavam:

tak to mi rovnou jako mámě dvou dětí, řekni jak to zvládáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
6.4.11 00:02
Lamiia píše:
siimča píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nevyhodíte mně? Poslušně hlásím že mám 3 děti a čtvrté na cestě. Chtěla bych se s váma podělit o slasti a strasti každodenního života atd. budu se těšit :mavam: :mavam:
tak to mi rovnou jako mámě dvou dětí, řekni jak to zvládáš :mrgreen:

Ahooj holky vítejte u nás!!!! :lol: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.4.11 00:07

děkuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.4.11 10:43
iriska11 píše:
Lamiia píše:
siimča píše:
tak to mi rovnou jako mámě dvou dětí, řekni jak to zvládáš :mrgreen:
Ahooj holky vítejte u nás!!!! :lol: :palec: :potlesk:

Ahojík holky,
no zvládám to dobře,protože jsem si vše ,,rozdělila na etapy" první dvě holky už jsou plnoleté no a malá má 4 roky.Je fakt,že i tak je toho hodně,100% nejsem ale musí to jít.
Děkujuuuuuu za přivítání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny