4děti a více........
- Otevřená skupina
Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (43)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ahoj holky.. já teda mám ZATÍM děti jen dvě ale od vždy toužím po velké rodině, já bych chtěla dětí klidně deset… Jaké to je v reálu? Je velký rozdíl mezi dvěma a čtyřma.. deseti dětma?…
stupidní otázka, jistěže je..ale jaký?
V čem halvně.. předem moc děkuji za reakce.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lamiia píše:
ahoj holky.. já teda mám ZATÍM děti jen dvě ale od vždy toužím po velké rodině, já bych chtěla dětí klidně deset… Jaké to je v reálu? Je velký rozdíl mezi dvěma a čtyřma.. deseti dětma?…stupidní otázka, jistěže je..ale jaký?
V čem halvně.. předem moc děkuji za reakce..
Tak vzhledem k tomu, že mám dvojčata, tak ten rozdíl z dvou dětí rovnou čtyři trošku vidět je… ![]()
Já jsem strašně ráda, že je mám i když nebyly plánované. Mám výhodu, že starší holky už jsou velké 15 a 9 a strašně mi pomůžou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, já mám tři děti…ach jo, já bych tak ráda taky kecala ohlédně dětí…snad mě nevyhodíte, když nesplňuji čtyři
ale …kdoví?…Třeba jednou příletí čáp i do nás ještě neříkám nikdy
Když nikde jinde není doskuze nad tři děti…a zakládat novou diskuzi asi nemá smysl…tož snad mě tady taky vezmete na milost? Prosím prosím…smutně koukáááám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesanka píše:
Ahoj holky, já mám tři děti…ach jo, já bych tak ráda taky kecala ohlédně dětí…snad mě nevyhodíte, když nesplňuji čtyřiale …kdoví?…Třeba jednou příletí čáp i do nás ještě neříkám nikdy
Když nikde jinde není doskuze nad tři děti…a zakládat novou diskuzi asi nemá smysl…tož snad mě tady taky vezmete na milost? Prosím prosím…smutně koukáááám
![]()
To víš že jo AHOOOOJ tu zakladatelka.můžeš klído snámi tady být,nic se ne děje a to píši všm ted můžete tu s námi povídat holky,je paráda že si mužem pokecat né?Vítám tě mezi námi!!!!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mít 4 té ano nebo ne?
Ahoj.Klobouk dolů,4 dítka…obracím se tedy na Tebe jako na MAMINU…máme kluka a holku (10,9)a teď končím mateřskou s naší skoro 3letou-plánovanou.Nějak to dopadlo a jsem těhotná.Nevíme co dělat.Zvládne se to nebo ne…máme kupovat byt,větší auto…starší děti už také chtějí své.Jaké to je se 4ma? Manžel je šikovný-zvládá někdy lépe než já vaření.. Budu asi za blázna,že? Chápu to.Zkuste mi pomoci s Vaším nazorem tady.Děkuji Vám a přeji hodně radostí s dětmi a pomoci od poloviček:-).Míla
- Citovat
- Upravit
AHOJ MÍLO!!!! ![]()
V první řadě ti moc gratuluji a přeji ti moc krásně těhulkováníčko
![]()
No a neboj se ničeho vše zvládneš pravou lavou ![]()
Já mám 4dětičky,je to fuška ale nedala bych je ![]()
Jsou mé všecko. ![]()
Tedy ted jsem na tom bídně manža nemůže a nemúže nikde splašit práci tak je to těžké,ale snažíme se s toho seč nám síli stačí vyhrabat,a já věřím tomu že se nám to podaří ![]()
Již několikrát se nám to povedlo tak určitě se s toho dostanem i ted,i když
to asi bude trvat déle. ![]()
Mi nemáme ani auto a ani dům,bydlíme v pronájmu,ale chystám se něco pořídit hned jak se dostanem s té naší situace.
![]()
Tak že se ničeho neboj,to zvládneš určo v pohodě ![]()
Přeji ti moc štěstíčka!!!!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mil77 píše:
Ahoj.Klobouk dolů,4 dítka…obracím se tedy na Tebe jako na MAMINU…máme kluka a holku (10,9)a teď končím mateřskou s naší skoro 3letou-plánovanou.Nějak to dopadlo a jsem těhotná.Nevíme co dělat.Zvládne se to nebo ne…máme kupovat byt,větší auto…starší děti už také chtějí své.Jaké to je se 4ma? Manžel je šikovný-zvládá někdy lépe než já vaření.. Budu asi za blázna,že? Chápu to.Zkuste mi pomoci s Vaším nazorem tady.Děkuji Vám a přeji hodně radostí s dětmi a pomoci od poloviček:-).Míla
Já si myslím, že mít tři nebo čtyři děti už takový rozdíl není ![]()
Já mám ted všechny čtyři holčičky nemocné a asi mně za chvíli odvezou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
iriska11 píše:Vanesanka píše:To víš že jo AHOOOOJ tu zakladatelka.můžeš klído snámi tady být,nic se ne děje a to píši všm ted můžete tu s námi povídat holky,je paráda že si mužem pokecat né?Vítám tě mezi námi!!!!!!
Ahoj holky, já mám tři děti…ach jo, já bych tak ráda taky kecala ohlédně dětí…snad mě nevyhodíte, když nesplňuji čtyřiale …kdoví?…Třeba jednou příletí čáp i do nás ještě neříkám nikdy
![]()
Jůůů, děkuji moc, to jsem ráda…pokecáme, podrbeme, odreagujeme se
A díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mil77 píše:********************************
Gratuluji k těhulkování
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peggy.sl píše:Mil77 píše:Já si myslím, že mít tři nebo čtyři děti už takový rozdíl není
Já mám ted všechny čtyři holčičky nemocné a asi mně za chvíli odvezou…
Nemáš vůbec zač mi budem raději když nás tu bude více že holky?teda dneska je tak krásně že asi
a půjdu
a pak si pujdu natrhat
a pak na kávičku na zahradu huráááá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nevyhodíte mně? Poslušně hlásím že mám 3 děti a čtvrté na cestě. Chtěla bych se s váma podělit o slasti a strasti každodenního života atd. budu se těšit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
siimča píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nevyhodíte mně? Poslušně hlásím že mám 3 děti a čtvrté na cestě. Chtěla bych se s váma podělit o slasti a strasti každodenního života atd. budu se těšit![]()
tak to mi rovnou jako mámě dvou dětí, řekni jak to zvládáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lamiia píše:siimča píše:tak to mi rovnou jako mámě dvou dětí, řekni jak to zvládáš
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nevyhodíte mně? Poslušně hlásím že mám 3 děti a čtvrté na cestě. Chtěla bych se s váma podělit o slasti a strasti každodenního života atd. budu se těšit![]()
Ahooj holky vítejte u nás!!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
iriska11 píše:Lamiia píše:Ahooj holky vítejte u nás!!!!siimča píše:tak to mi rovnou jako mámě dvou dětí, řekni jak to zvládáš
![]()
![]()
Ahojík holky,
no zvládám to dobře,protože jsem si vše ,,rozdělila na etapy" první dvě holky už jsou plnoleté no a malá má 4 roky.Je fakt,že i tak je toho hodně,100% nejsem ale musí to jít.
Děkujuuuuuu za přivítání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Zlatka36 , 6.8.20 06:01
- Dulisek3 , 11.2.20 10:44
- 7nebe , 29.1.20 11:12
- katerinai , 16.1.20 18:30
- silenytata , 26.8.19 15:42
- Lonynka , 22.8.19 16:44
- syncmaster , 16.6.19 00:38
- terkom83 , 15.5.19 08:33
- saxa , 7.4.19 22:54
- modravlocka , 12.3.19 12:20
- Zandula , 1.3.19 20:23
- Papaja32 , 28.1.19 18:00
- teh , 18.1.19 09:11
- Trinitty , 17.12.18 18:07
- KacenkaK , 18.11.18 13:54
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Jak zbavit dítě strachu po příchodu člena...
- 6.9.26 15:12
- Černá Madonna
- 6
Studium VŠ - má ještě smysl studovat...
- 6.9.26 14:56
- ka2ka
- 27
Pracovaly byste za tuhle mzdu?
- Midaku
- 17
Oblékání dívka 9-10 let
- 6.9.26 15:13
- Bytsamsebou
- 29
Sex ovlivneny nemoci
- 6.9.26 14:57
- tgg91
- 10
Střevní chřipka a miminko
- 6.9.26 09:27
- Pučálkovic.Amina
- 3
Chybí úchopový reflex u 10týdenního miminka
- 6.9.26 08:59
- Takco
- 6
Žena na seznámení?
- 6.9.26 14:07
- Jaňule08
- 2
První IVF cyklus – vzájemná podpora
- 6.9.26 08:51
- Micromia
- 2
Vlastní bydlení někde, kde žít nechci?
- 6.9.26 14:29
- Yasmen
- 61
Nové příspěvky
Pracovaly byste za tuhle mzdu?
- 6.9.26 15:17
- Kelsey1
- 18
Jaké děti patří na gymnázium
- 6.9.26 15:16
- dasadada
- 97
Milenky sem nová diskuze
- 6.9.26 15:14
- jege
- 129764
Oblékání dívka 9-10 let
- 6.9.26 15:13
- Bytsamsebou
- 29
Nemáme rádi léto
- Bytsamsebou
- 11512
Jak zbavit dítě strachu po příchodu člena...
- Černá Madonna
- 6
Jak znovu slepit rodinu
- Lucy75
- 82
Střídavá péče a výživné. Dále výhody a...
- 6.9.26 15:02
- Prelesta
- 94
Sex ovlivneny nemoci
- 6.9.26 14:57
- tgg91
- 10
Vánoce za dveřmi, už nakupujete?
- 6.9.26 14:56
- Venetia
- 368