5 den po očekávání menstruace negativní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.5.20 10:27
@Melodie91
@Melodie91 píše:
@H :cert: andulenkaMeli jsme to stejne, i stejny vek..po trech a pul letech konecne po ivf a vyslo hned na poprve :nevim: ja jeste do toho mojzisovku, narovnavani kostrce, kdyz si vezmu, kolik prachu jsem do vseho vrazila..nosifol drahej, fyzioterapie 700kc za hodinu..vyslo by nas levneji jit na ivf rovnou :lol: inseminace je podle me na nic..je to stejny, jak planovany styk.., ale take jsme zkouseli 2 x pred ivf..clovek se snazi delat vse, aby se tomu vyhnul..ja doufala do posledni chvile, ze to vyjde prirozene a nebudu to muset podstoupit

Také jsem zkušela nosifol, čaj babky Radnické, fyzioterapie, gelik concesive plus,
Cviceni Mojzisove a peněz už také padla strašná spousta, za ovulační testy a různé jiné podpůrné prostředky. Já se IVF právě trošku bojím, zda není bolestivý odběr vajíček, případně následné vložení vajíčka a hormonů, které by se mnou jistě zamávali :D Můžu se zeptat jak to probíhalo? Bylo to nějak bolestivé nebo tak? A v jakých termínech to probíhá, bavili jsme se právě s lékaři jen o insem, že tam stříknou sperma kanylkou v době potvrzené ovul.Tak jak probíhá prosím IVF v první ovul se odeberou vajíčka a hned se tam vloží zpátky po oplodnění nebo později? Děkuji za info, že bych to ještě probrala s manželem a insem. by jsme vynechali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
22.5.20 10:58
@handulenka píše:
@Melodie91Také jsem zkušela nosifol, čaj babky Radnické, fyzioterapie, gelik concesive plus,
Cviceni Mojzisove a peněz už také padla strašná spousta, za ovulační testy a různé jiné podpůrné prostředky. Já se IVF právě trošku bojím, zda není bolestivý odběr vajíček, případně následné vložení vajíčka a hormonů, které by se mnou jistě zamávali :D Můžu se zeptat jak to probíhalo? Bylo to nějak bolestivé nebo tak? A v jakých termínech to probíhá, bavili jsme se právě s lékaři jen o insem, že tam stříknou sperma kanylkou v době potvrzené ovul.Tak jak probíhá prosím IVF v první ovul se odeberou vajíčka a hned se tam vloží zpátky po oplodnění nebo později? Děkuji za info, že bych to ještě probrala s manželem a insem. by jsme vynechali. :)

Napisu zpravu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
31.5.20 09:40

Jak to dopadlo?

Mám dnes 3.den od očekávané mestruace a test negativní (25 mIu). Teoreticky můžu být 14 dní od ovulace.
Takové zpoždění normálně nemívám, asi mi to odsouvá hlava, která chce otěhotnět a nemenstruovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí