Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Melodie91 píše:
@HandulenkaMeli jsme to stejne, i stejny vek..po trech a pul letech konecne po ivf a vyslo hned na poprve
ja jeste do toho mojzisovku, narovnavani kostrce, kdyz si vezmu, kolik prachu jsem do vseho vrazila..nosifol drahej, fyzioterapie 700kc za hodinu..vyslo by nas levneji jit na ivf rovnou
inseminace je podle me na nic..je to stejny, jak planovany styk.., ale take jsme zkouseli 2 x pred ivf..clovek se snazi delat vse, aby se tomu vyhnul..ja doufala do posledni chvile, ze to vyjde prirozene a nebudu to muset podstoupit
Také jsem zkušela nosifol, čaj babky Radnické, fyzioterapie, gelik concesive plus,
Cviceni Mojzisove a peněz už také padla strašná spousta, za ovulační testy a různé jiné podpůrné prostředky. Já se IVF právě trošku bojím, zda není bolestivý odběr vajíček, případně následné vložení vajíčka a hormonů, které by se mnou jistě zamávali
Můžu se zeptat jak to probíhalo? Bylo to nějak bolestivé nebo tak? A v jakých termínech to probíhá, bavili jsme se právě s lékaři jen o insem, že tam stříknou sperma kanylkou v době potvrzené ovul.Tak jak probíhá prosím IVF v první ovul se odeberou vajíčka a hned se tam vloží zpátky po oplodnění nebo později? Děkuji za info, že bych to ještě probrala s manželem a insem. by jsme vynechali. ![]()
@handulenka píše:
@Melodie91Také jsem zkušela nosifol, čaj babky Radnické, fyzioterapie, gelik concesive plus,
Cviceni Mojzisove a peněz už také padla strašná spousta, za ovulační testy a různé jiné podpůrné prostředky. Já se IVF právě trošku bojím, zda není bolestivý odběr vajíček, případně následné vložení vajíčka a hormonů, které by se mnou jistě zamávaliMůžu se zeptat jak to probíhalo? Bylo to nějak bolestivé nebo tak? A v jakých termínech to probíhá, bavili jsme se právě s lékaři jen o insem, že tam stříknou sperma kanylkou v době potvrzené ovul.Tak jak probíhá prosím IVF v první ovul se odeberou vajíčka a hned se tam vloží zpátky po oplodnění nebo později? Děkuji za info, že bych to ještě probrala s manželem a insem. by jsme vynechali.
Napisu zpravu ![]()
Jak to dopadlo?
Mám dnes 3.den od očekávané mestruace a test negativní (25 mIu). Teoreticky můžu být 14 dní od ovulace.
Takové zpoždění normálně nemívám, asi mi to odsouvá hlava, která chce otěhotnět a nemenstruovat.