5 týdnů - pasení koníků?

1923
14.7.19 14:06

@Ajinac dávejte ji na bříško casteji. Stabilně past koniky by měla ve třech měsících. Pediatři to většinou kontrolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
14.7.19 14:12

Podle mě je malinká. Možná nachvilinku zvednout hlavičku, ale otáčet sem tam asi ne, to jen na zadickach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
14.7.19 14:18

Na to je ještě malá! Hlavičku teď zvedne jen nad podložku a max.ji otočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.7.19 14:21

Kolem třech měsíců, dávala jsem ke konci šestinedělí a postupně dobu prodlužovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
14.7.19 14:50

Ja davam tritydenni jenom po koupani :nevim: na chvilicku, prijde mi to adekvatni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.7.19 14:50
@Ajinac píše:
Hezký den,máme doma 5 t holčičku a na bříško ji pokládáme cca 4 až 5 krát za den na dobu cca 5 minut, dokud se nevztekne :lol: Ale když je na bříšku, málo kdy zvedá hlavičku nahoru, spíše jen leží a zvedá ji většinou, jen když se chce podívat na opačnou stranu - to ji dá dost zabrat a drhne hlavou o podložku :) máte to stejně? Kdy vám děti pásly koníky - držely hlavičku nahoře?

do 3m nepasla vubec, kricela u toho, jako by ji slo o zivot. Zpetne si myslim, ze ji to bolelo a ze ji behem cisare asi nejak pohli s pateri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
14.7.19 15:02

Ja nestacim zirat 8o to Ti jako prijde v poradju resit tu, ze v peti tydnech nepase konicky dle tabulek? :zed: a co budes delat, kdyz To nebude v roce chodit? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
284
14.7.19 15:34

@Tazvesnice
Nechápu vaši reakci a co se vůbec do někoho navážíte. O žádných tabulkách tu nebyla řeč. To už se tady člověk ani nemůže normálně zeptat, kolikrát dávají maminky mimča na bříško a jak se přitom chovají? Od toho tady snad ta možnost diskuse je. Pokud se vám něco nelíbí, nekomentujte. A své komplexy si řešte někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.19 17:44

Jsou nám tři týdny a takhle trénujeme asi od prvního týdne. Vždy jen pár minut denně a držím u toho malému lokty jak poradila detská doktorka. Hlavičku zvedá pěkně a i sní otočí ale samo že né celých těch 5 minut. Pak sní zase bacne dolu a nabírá sílu :lol: Někdy na to prdí uplně a usíná mi u toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
14.7.19 19:13

@Ajinac nechapes? No tak v tom pripade lituji Tveho ditete, ptze od nej chces neco, co nemuze v tuhle chvili zvladnout :roll: a komplexy? No nevim, dite se mi pretacelo na bricho pred tretim mesicem, sedelo a lezlo po ctyrech pred osmym mesicem a chodilo v deseti mesicich, tak ja Ti nevim, ale fakt nemam potrebu si tu lecit komplexy :mrgreen: mas prehnana ocekavani a pak to odnese chudak dite :nevim:

• Citovat
  • Upravit
284
14.7.19 22:55

@Tazvesnice cele jste to prevratila dle sveho. Clovek, ktery neco nevi a zepta se, aby popr. to co dela spatne napravil je podle vas krava, co ma prehnane naroky a chudaka dite. Rozhlednete se kolem sebe. Navazite se do me, ktera zde polozila obycejny dotaz a hledala radu a okolo je plno matek, ktere tu pisi, ze si nejsou jiste, zda chteji dite, co cekaji, pribehy tyranych deti atd. Nemam potrebu se s vami bavit. Sve deti mam rada a chci pro ne to nejlepsi a kdyz neco nevim, mela jsem za to, ze tato stranka slouzi k tomu, aby mi normalni lide poradili. Konec koncu vsichni ostatni mi normalne poradili az na vasi malickost. Jen vy potrebujete rypat. Nestoji mi to za to, prosim jiz nekomentujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
14.7.19 23:40

@Ajinac můj syn začal past až skoro ve třech měsících, a to ještě jen zvedl hlavu asi centimetr, chvíli držel a flaknul s ní zpátky :lol: taky jsem davala na bříško furt, děsně se vztekal, a stejně čekal na svůj čas :D vseeechny děti v okolí uz pásly a i přesto byl a je naprosto v pořádku. Dnes je mu 17M a motoricky i svalově je hrozně napřed, což se klidně zase může změnit. Každé dítko potřebuje svůj čas :palec:

Jestli dáváš na bříško, děláš maximum, tak se tím netrap, ona začne až bude ta správná chvíle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
15.7.19 09:15

@Ajinac neprevratila,ono totiz cely Tvuj dotaz je natlak na dite! Ostatni, co jsi napsala ani nekomentuji, ptze pises uplne mimo :roll: a ackoliv to nerada pouzivam, tak jelikoz jsi na verejne diskuzi, tak nemuzes nikomu zakazat psat do tehle diskuze, to jen tak na okraj ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure