5letá dcera - čůrá a čůrá...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1299
23.11.15 06:46

5ti letá dcera - čůrá a čůrá...

Ahoj holky… Potřebovala bych poradit :think: máme dcerku, v lednu jí bude 5… před cca rokem a pul měla období, že se v noci počůrávala.. řešila jsem to tehdy s dr., ta jí odebrala moč na vyšetření a vše dopadlo ok. Tehdy se to nějak uklidnilo a před několika měsíci rozjelo znovu. Pořád se v noci počůrává :roll: chodí spát cca kolem 8 - pul 9 a já jí kolem pulnoci budím na čůrání. Do školky vstává v 5.30h a stejně je počůraná :,( dělá to v poslední době i ve školce při spinkání… nevíte co s tím? slyšela jsem, že existují kapky, co se nakapou na polštář a prý by to mělo zabrat.. já už jsem bezradná. Zkoušíme po dobrem, po zlém.. a nic :,( :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1695
23.11.15 06:52

Nemůže to být psychikou? Má školku ráda? Nejsou nějaké trable doma?…
Kolik toho vypije večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
23.11.15 06:55

@aleba do skolky chodí ráda, doma vše ok… pije, ale ne moc a snažím se před spaním už nedávat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.11.15 07:04
@Miťulka píše:
@aleba do skolky chodí ráda, doma vše ok… pije, ale ne moc a snažím se před spaním už nedávat :?

A když jí v noci budíš na čůrání, probudíš jí úplně a nebo jen do takové té podoby jako v polospánku dotáhnout na záchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
23.11.15 07:05

Nechala bych dceru vysetrit na nefrologii, aby se vyloucil fyzicky problem a pokud by bylo vse v poradku /coz asi bude, kdyz se jedna o obdobi a ne setrvaly stav/, obratila bych se na alternativni zpusoby. Kineziologie, homeopat, joalis…
Ve skolce muze vypadat spokojene a presto se mute trapit necim, co sama neumi pojmenovat, ale bere to jako neco, co je a nejde s tim nic delat.
To vuzeni o pulnoci je podle me zbytecne. Ja budila dceru cca hodinunpo usnuti a potom vydrzela celou noc, ale to bylo v zacatku, kdy se ucila bez plen. Starsi ditko nevim, jak to funguje. Kazdopadne si myslim, ze to bude v psychice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
23.11.15 07:10

Mám holčičku úplně stejně starou, taky 5 v lednu a noční čůrání jsme řešily strašně dlouho, cca do 4 let se mi tak 1×/týden, později 1 x za 2 týdny počůrala, odpozorovala jsem že je to nejvíc v době, kdy je hodně unavená a spí tvrdě, takže ji to nevzbudí. Teď už je to u nás dobrý, naposledy to bylo v létě o prázdninách. Taky ji můžeš mít nachlazenou, když doneseš moč k dr., tak hned pozná, jestli tam není nějaký zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.11.15 08:52

Chci tě povzbudit, já to měla s nejstarší dcerou. Šli jsme na nefrologii udělli uz zjistili, že nevyčůrá vše a že má malý měchýř. Dostala léky na roztažení měchýře a na noc léky na kystalizaci moči. Po usnutí jsme ji měli budit cca 2hodiny po usnutí. Trvalo to cca 1rok kdy se to pak stalo občas a postupně úplně vymizelo cca v 8 letech. Bála se kvůli tomu i na školu v přírodě. Nenechávej to. V 9letech byla bez léků a je to konečně pohoda. My koupili ty nepropustné podložky do postele a bylo to super vždy jsem to vyprala a peřiny taky. Ona v tom vždy líbezně spala. Pokud by tě něco zajímalo klidně napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.3.19 19:46

Nemá nějaké problémy? Neublížíje nebo nesikanuje ji někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí