5týdenní mimi má teplotu :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
18.1.12 16:28
lenka1234566 píše:
Já jsem jednou byla se synem,byly mu asi dva týdny, na pohotovosti, protože měl v zadečku taky vyšší teplotu, a bála jsem se,ale nic mu nebylo,doktor říkal,že třeba máme i víc vytopeno,malej je nabalenej,nebo mu je horko, a hned tyhle děti mají vyšší teplotu,ale pokud se Ti novorozenec nezdá,šla bych na pohotovost,90Kč Tě nezabije a budeš mít jistotu,že je prcek dobrej,ale určitě dobrej bude,protože my měli to samý a nic to nebylo, dcera v tý době ještě navíc teploty měla a brala ATB,tak jsem raději šla…

me mudra dneska rekla,jak jsem ji volala a konzultovala tu teplotu,tak rikala,ze to muze znacit,ze se v tele neco deje a nebo i ze je moc obleceny,jak pises…a nebo i po krmeni,pry travenim vzroste o neco teplota-to jsem treba nevedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
18.1.12 16:29
RadanaH píše:
Jeannie2 píše:
diky za radu, nevim kde jsem to vycetla ze do 6 tydnu se neodecita-nejaky pribalovy letak neceho to byl…ok,skocim pro jistotu do lekarny pro ty cipky at mame „zachranu“ kdyby to nekleslo…snad to taky nakonec nebudem potrebovat.
v klidu,ja mam taky prvni dite,tak tu zakladam diskuze ci chvili,to je normalni a takova domaci lekarnicka neni od veci…ja bydlim 20km od mesta,tak doma mame nejake veci,co by se mohly siknout…
Parelen doporučuju mít pořád doma, :! :palec: před 14dny malej dostal horečky a já doma neměla nic. :zed: Zrovna byla neděle a do města 30km auto nebylo k dispozici. :roll: Tak jsem lítala po vesnici a scháněla, nakonec jsem teda sehnala aspoň sirup, ale už mám doma radši 2balení. :roll: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7213
18.1.12 16:31

werunko,ja mam tady vazne lekarnicku pro maleho,neco na oci,neco na zuby,paralen cipky+nurofen,morskou vodu ve spey,nasivin sensitive+ kalciovku…apd…proste zaklad…radekj at mi to tu lezi a treba projde,nez pak shanet po vsech certech…nemam ridicak,tak o to vic bych byla v prde.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
18.1.12 16:35

Holky tak lékárničku u nás nechtějte vidět. Manža syn lékaře a zdrav.sestry takže má po nich úchylku vše schovávat co když je potřeba.Minule jsem to prohrabovala a vyhodila plnou igelitku :zed: Když jsem to nesla zpět do lékárny tak na mne koukala úplně vyjeveně, jsem ji řekla, že jsem vyklízela po babičce :oops:
Ono je dobré mít zásobu,ale přiměřenou, pak když nutně potřebujete tak to zrovna nemůžete najít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
18.1.12 16:38

uku,tak ja mam oúpravdu jen to co jsem napsala… :lol: :lol: :lol: :lol: tak se nebojim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.1.12 18:38

V zadecku se odecita az po setinedeli!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
18.1.12 19:10
Janichka píše:
V zadecku se odecita az po setinedeli!!!!!

Kdo říkal???
Nám v porodce u Mudra říkala, že se odečítá 0.5 stupně.(to by malá měla slabou teplotu od narození nonstop.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
18.1.12 19:41
Jeannie2 píše:
Ahoj, maly se mi nejak „nezdal“-zmerila jsem tedy teplotu v konecniku a namerila 37.9 pak jsem se docetla, ze se ma odecist 0,5 ale take ze snad u miminek do 6 tydne se neodecita-jsem z toho jelen-jak to tedy je? Ma mikulasek po odectu teda 37,4 anebo tech 37,9? dopoledne mene papal,ted odpoledne uz vic,spinka,rucicky ma studenejsi jako vzdycky ale na hlavicce ve vlascich ma semtam bile olupujici se supinky. Cetla jsem ze se resi teplota az nad 38,5…ale jak se „resi“ teplota u tak maleho mimiska? na online lekarnach jsem nenasla lek, ktery by byl pro tak male dite…diky za rady…je to moje prvni a jsem nejak ze vseho vyplasena,nema mi tady kdo poradit :(

mne nejde do hlavy proc takto male mimi ma teplotu,kdyby nizkou.rano bych hned brnkla k vasi doktorce(rovi).k necemu to musi byt a sama bych leky nedavala,ne u tak maleho mimi.pripadne kdyby mel v noci vyssi dala bych pulku toho cipku.a kdyby to stoupalo nejak moc,jela bych na pohotovost. nemuze mit malo mleka?nebo nejaka virozka se treba o nej pokousi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicccky
18.1.12 19:51

V pěti týdnech měla dcera teplotu 39, tak jsme jeli do Motola, bydlíme hned vedle. Kde nabrali CRP a moč, vše v normálu. Ale zdůraznili, že bylo správné
ihned přijet. Vím, že např. ve VFN dítě do tří měsíců s teplotou
automaticky hospitalizují. Jinak teplotu jsme sráželi studenými obklady
v tříslech, případně jsme mohli aplikovat půlku paralenového čípku, což
jsme nevyužili. Druhý den již naše lékařka udělala malý krevní obraz,
vše v normě. Teplota postupně pomaličku během dalšího dne klesala,
dcera byla spavější a hodně chtěla kojit.

• Citovat
  • Upravit
6956
19.1.12 23:56

Odecita se az po sestinedeli protoze mimi umi thermoregulovat az tak po 4-6 tydnech!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.1.12 23:56

Verte jsem bejvalej zachranar!!
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
20.1.12 22:39

aha,takze jsem se to docetla spravne ze do 6 tydnu se neodecita…tudiz si bobek prosel teplotou 38,2 :,( …v noci uz mel „jen“ 37,2 a rano 36,7 takze jsem to zadnym cipkem neresila…faktem je ze i ja bojuju s bolesti v krku,tak jsem si rikala, ze asi neco chytil ode me :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí