6.měsíc- ani deko nahoře????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
19.2.09 14:07

hmotnost v tehotenstvi

Ahojte, taky se pripojim se zkusenostmi, protoze v tehotenstvi nepatrim k maminkam, ktere by pribirali na vaze. V prvnim tehu jsem nepribrala do 7.mesice nic a to jsem celkem stihla (175cm a 65kg) a doktroka to komentovala slovy, ze ja hubnu a mimi pribira, coz je ten nejdulezitejsi aspekt, ktery kontroluje doktor pri kazde prohlidce. Takze jestli vis z UZ, ze mimi roste, tak se nestresuj.
Ted jsem tehotna podruhe a uz 4 mesice statecne hubnu, co mesic to kilo. A co na to doktroka? Pry pokud nezhubnu nijak razantne a mimi prospiva, tak je to v pohode. Preji klidne tehotenstvi a zdrave miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
19.2.09 18:54

Tak já se taky připojím, při otěhotnění 98kg :oops: do 20 týdne jsem zhubla 5kg. Nebylo mi špatně,ale jedla jsem míň a pravidelněji,
začla jsem si dávat teplé obědy :D
Teď jsem v 28 týdnu a mám zpátky 3kg z těch pěti, takže jsem vlastně -2kg pod výchozí váhou. Tajně doufám, že z porodnice přijdu míň hmotná než jsem byla na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
20.2.09 05:50

ooooooooooooo dámy, KDYBYCH JÁ BÝVALA NEPŘIBRALA, kde bych teď bývala byla!! :lol: :lol:

moje kolegyňka (48 kg) si po porodu nenechala ani kilíčko navíc, a když s ní jdu vozit a ona chrastí kostma o kočárek, tak to vnímám jako čistou boží nespravedlnost!!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1821
20.2.09 14:11

Při prvním těhotenství jsem nabrala nadpozemských 28 kg a po porodu neshodila ani Ň. tedy shodila, ale zas těch pár kilo na mateřskou nabrala.
Teď při druhém těhu - výchozí váha 112kg UF, velké nechutenství způsobilo zhubnutí v prvním trimestru o 4kg a teď ve 28.tt jsem +1 kg a jsem spokojená :D
Ale neumím si představit přibrat zase přes 10 kg - to už bych se ani do futer nevešla :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.2.09 15:37

Ahoj holky, tak jsem si říkala, že přidám i svojí troškou do mlejna. Já 169 cm a 56 Kg, před těhu jsem měla 59 Kg, těště před týden jsem měla 55 Kg, celý 4.měsíce hubnu a až teď jsem aspoň kilo nabrala. Bříško skoro žádný, nevím z čeho si to ten drobek bere, ale roste. Každopádně já fakt jím…a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
21.2.09 20:56

Ahoj,
ja v prvnim tehotensvi jedal a jedla a mela chute…takova ta klasika…ted naopak chut k jidlu neni,jim stejne jako normalne dokonce i mene,k tomu se pridala zvracici a prujmova viroza,po ktere chut k jidlu uz vubec neni.Pribrala jsem dve kilicka,vzhledove naopak hubnu nez tloustnu…
Nebojte se,miminka maji co papkat,jiste i bastite vitaminky a pokud je z UTZ vse v poradku a pupicky rostou(nekomu mene nekomu vice) tak je vse v poradku.Me ted na UTZ rekli ze mam ditko dobre zivene,je to napsane na konci zpravy,tak jsem spokojena a je to,s vahou si hlůavu nelamu,naopak jsem rada pokud to bude takto ze po porodu budu zase vypadat dobre a ne jako u prvniho tehu kdy jsem jeste navic pri kojeni tloustla misto hubnuti a z puvodnich 55 kil jsem mela pul roku po porodu 85Kg!!!!Pracne jsem stahla po kojeni za pul roku 25kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí