Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem 6tt a ja jsem dostala menstruaci zadny bolesti jen normalni menstruace v presny datum jako menstruaci dostavam obvykle.
Byla jsem u doktora protoze jsem se bala ze jde o potrat tam me ujistil ze pokud ze me nejdou hrudky o potrat nejde. Ze bud je to srazenina a nebo mam tak zvanou falesnou menstruaci mate stim nekdo zkusenosti?? Pokud ano bylo miminko v pohode? Budu moc rada za jakykoliv komentar jak spatny tak i zly dekuji moc mam nervy na dranc..
![]()
Pokud jsi dostala MS v 6tt, tak to snad není menstruace v přesný datum ne? ![]()
No ja to mam totiz cele posunute s ovulaci podle MS bych mela byt vic ale doktorka me rekla ze jsem mela mozna pozde ovulaci ![]()
@Deniskaxx píše:
No ja to mam totiz cele posunute s ovulaci podle MS bych mela byt vic ale doktorka me rekla ze jsem mela mozna pozde ovulaci
moc to nechapu, kdy jsi teda mela posledni MS pred touhle?
21.3
ale ja jsem na to mela kalendar ktery mi ukazoval jak to dostanu atd…
ja tomu taky nechapu hlavne nechapu celemu procesu ze podle MS bych mela byt uz 9tt a ja jsem 6tt a jeste jsem dostala menstruci bez hrudek bez vseho…
a vazne nevim co to muze byt ![]()
A jak vypadá plod na ultrazvuku, velikost, vitalita? Občas o tom slýchám, ale nikoho těhotného s menstruací neznám
![]()
Já krvácela a později jen spinila do dvacátého týdne vždy v době ms. Nebýt na iui, nevěděla bych, ze jsem těhotná
@Deniskaxx Jak dlouhé máš cykly? Pokud jsi opravdu v 6tt, ovulace by musela být před cca 4 týdny. Ovulce je 12-16 dnů před koncem cyklu.
@pe-terka no 6tt jsem takze tehotensky vag mam vsechno mam jak ma byt ale po krvaceni jsem na scan nesla protoze me rekly ze se nejedna o potrat ze to spise vypada na menstruaci a nebo na srazeniny a nebo ze proste touhle cestou cisti telo… poslali me domu s tim ze kdybych vymenila 10 vlozek denne a mela i hrudky pak je to potrat ale ja mam 1 vlozku denne nemam nejaky tezky krvaceni spise jako spineni a obcas se obevi i krev
jsem z toyo na nervy
@bartsch tohle je tezky protoze ja to mam silene nepravidelne..
a silene se bojim ze stejne me jen uklidnily poslaly domu a o potrat proste jde.. ![]()
Bez ultrazvuku ti doktor vyvestil z křišťálové koule, ze se nejedná o potrat ale o menstruaci? Gratuluji, ten bude kvalitní. Šla bych jinam, např. na pohotovost.
Příspěvek upraven 30.05.16 v 20:45
@Deniskaxx píše:
@pe-terka no 6tt jsem takze tehotensky vag mam vsechno mam jak ma byt ale po krvaceni jsem na scan nesla protoze me rekly ze se nejedna o potrat ze to spise vypada na menstruaci a nebo na srazeniny a nebo ze proste touhle cestou cisti telo… poslali me domu s tim ze kdybych vymenila 10 vlozek denne a mela i hrudky pak je to potrat ale ja mam 1 vlozku denne nemam nejaky tezky krvaceni spise jako spineni a obcas se obevi i krev![]()
jsem z toyo na nervy
odevzdej to osudu, nic víc s tím nenaděláš. Pokud je plod životaschopný, zvládnete to, pokud ne, odešel by stejně. Hodně štěstí ![]()
@pe-terka dekuji doufam ze vse bude ok a v poradku… bohuzel zbyde mi jen doufat ![]()
@Zuzaa bohuzel odebral mi jen hodnotu hcg a tot vse byla jsem na pohotovosti
@Deniskaxx i kdyby to nedopadlo, není to konec světa
. Holt to vyjde později…Ale to předbíhám, třeba je mimi držák a prostě to zvládne. každopádně ultrazvuk třeba za pár dní by byl asi na místě, nebo aspoň odběr krve na HCG, at víš, jestli těhu prosperuje.