6. týden těhotenství a já dostala menstruaci. Kdo s tím má zkušen

45
30.5.16 20:18

6tt a ja dostala menstruaci kdo stim na zkusenosti ?

Ahoj holky jsem 6tt a ja jsem dostala menstruaci zadny bolesti jen normalni menstruace v presny datum jako menstruaci dostavam obvykle.
Byla jsem u doktora protoze jsem se bala ze jde o potrat tam me ujistil ze pokud ze me nejdou hrudky o potrat nejde. Ze bud je to srazenina a nebo mam tak zvanou falesnou menstruaci mate stim nekdo zkusenosti?? Pokud ano bylo miminko v pohode? Budu moc rada za jakykoliv komentar jak spatny tak i zly dekuji moc mam nervy na dranc.. :srdce: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9658
30.5.16 20:23

Pokud jsi dostala MS v 6tt, tak to snad není menstruace v přesný datum ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.5.16 20:27

No ja to mam totiz cele posunute s ovulaci podle MS bych mela byt vic ale doktorka me rekla ze jsem mela mozna pozde ovulaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.5.16 20:28
@Deniskaxx píše:
No ja to mam totiz cele posunute s ovulaci podle MS bych mela byt vic ale doktorka me rekla ze jsem mela mozna pozde ovulaci :nevim:

moc to nechapu, kdy jsi teda mela posledni MS pred touhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.5.16 20:31

21.3 :nevim: ale ja jsem na to mela kalendar ktery mi ukazoval jak to dostanu atd… :nevim: ja tomu taky nechapu hlavne nechapu celemu procesu ze podle MS bych mela byt uz 9tt a ja jsem 6tt a jeste jsem dostala menstruci bez hrudek bez vseho… :-( a vazne nevim co to muze byt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.5.16 20:36

A jak vypadá plod na ultrazvuku, velikost, vitalita? Občas o tom slýchám, ale nikoho těhotného s menstruací neznám :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
30.5.16 20:38

Já krvácela a později jen spinila do dvacátého týdne vždy v době ms. Nebýt na iui, nevěděla bych, ze jsem těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
30.5.16 20:38

@Deniskaxx Jak dlouhé máš cykly? Pokud jsi opravdu v 6tt, ovulace by musela být před cca 4 týdny. Ovulce je 12-16 dnů před koncem cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.5.16 20:39

@pe-terka no 6tt jsem takze tehotensky vag mam vsechno mam jak ma byt ale po krvaceni jsem na scan nesla protoze me rekly ze se nejedna o potrat ze to spise vypada na menstruaci a nebo na srazeniny a nebo ze proste touhle cestou cisti telo… poslali me domu s tim ze kdybych vymenila 10 vlozek denne a mela i hrudky pak je to potrat ale ja mam 1 vlozku denne nemam nejaky tezky krvaceni spise jako spineni a obcas se obevi i krev :nevim: :nevim: jsem z toyo na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.5.16 20:40

@bartsch tohle je tezky protoze ja to mam silene nepravidelne.. :-( :nevim: a silene se bojim ze stejne me jen uklidnily poslaly domu a o potrat proste jde.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
30.5.16 20:44

Bez ultrazvuku ti doktor vyvestil z křišťálové koule, ze se nejedná o potrat ale o menstruaci? Gratuluji, ten bude kvalitní. Šla bych jinam, např. na pohotovost.

Příspěvek upraven 30.05.16 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.5.16 20:44
@Deniskaxx píše:
@pe-terka no 6tt jsem takze tehotensky vag mam vsechno mam jak ma byt ale po krvaceni jsem na scan nesla protoze me rekly ze se nejedna o potrat ze to spise vypada na menstruaci a nebo na srazeniny a nebo ze proste touhle cestou cisti telo… poslali me domu s tim ze kdybych vymenila 10 vlozek denne a mela i hrudky pak je to potrat ale ja mam 1 vlozku denne nemam nejaky tezky krvaceni spise jako spineni a obcas se obevi i krev :nevim: :nevim: jsem z toyo na nervy

odevzdej to osudu, nic víc s tím nenaděláš. Pokud je plod životaschopný, zvládnete to, pokud ne, odešel by stejně. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.5.16 20:46

@pe-terka dekuji doufam ze vse bude ok a v poradku… bohuzel zbyde mi jen doufat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.5.16 20:48

@Zuzaa bohuzel odebral mi jen hodnotu hcg a tot vse byla jsem na pohotovosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.5.16 20:49

@Deniskaxx i kdyby to nedopadlo, není to konec světa :hug:. Holt to vyjde později…Ale to předbíhám, třeba je mimi držák a prostě to zvládne. každopádně ultrazvuk třeba za pár dní by byl asi na místě, nebo aspoň odběr krve na HCG, at víš, jestli těhu prosperuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí