Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no conejdříve léčit… můžeš myslím že je to septisan , ten se může v těhu ale zeptej se v lékárně… zkius aspoň po večerech se potit
Já sem cucala pastilky Vincentka, tam žádná chemie není a je to vhodné pro těhotné. A pak jsou moc dobré mulerovy pastilky, ty my moc pomohly.
Mě škrábalo v krku opravdu hodně … viry jako takové miminku neublíží (jak by to tady pak vypadalo). Mě prodali v lékarně Islamint - jsou to pastilky z islandského lišeje (nebo tak nějak
a ty se v těhotenství můžou. No a pak čaj s citronem.
Ale je na tvém zvážení, jestli by nebylo opravdu lepší si dva dny poležet - zdraví miminka a tvoje je nejdůležitější a dostatek spánku a odpočinek pomáhají nejvíc. Já si dva dny volna prostě vzala.
Jinak já jsem vždycky pila šalvěj a ta pomohla 100%, ale teď bohužel …
Ahojky. Mě taky škrabalo několikrát v krku a cítila jsem, že na mě něco leze. Vždycky jsem to vyléčila silnou česnečkou. To je všelék. ![]()
Jo ještě česnek jsem zapoměla … ten jsem taky požívala
Buď jako česnečku nebo jsem si protě vymáčkla do vývaru ![]()
Figura píše:
Ahojky. Mě taky škrabalo několikrát v krku a cítila jsem, že na mě něco leze. Vždycky jsem to vyléčila silnou česnečkou. To je všelék.
Ahoj Maminky jsem te 13tt a večer mě začlo škrábat v krku co stim??
@Mauti333 píše:
Ahoj Maminky jsem te 13tt a večer mě začlo škrábat v krku co stim??
Kup si v lékárně Septisan. Jsou to pastilky na cucání, v těhotenství se jako jedny z mála můžou a hlavně mě pokaždé opravdu pomohou. Nejsou ani drahé, myslím, že stojí kolem 60 KČ.
Jsem čerstvě těhotná a už druhý den mě škrábe v krku /spíš večer a ráno, přes den ani ne/, nejspíš ta změna počasí a lehký nachlazení. Rýmu ani kašel nemám. Myslíte, že to může miminku škodit, že mám v sobě nějaké viry? Bohužel vyležet se v následujích dnech nemůžu…