Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud jsi měla ovulaci v předpisovém termínu (ne později), tak ano. Já jsem v 6+1 byla na první kontrole, byl vidět gestační váček a v něm už ťukalo srdíčko ![]()
Já byla poprvé 5+6 a byla vidět dutinka. A 7+0 už bylo i srdíčko, takže myslím, že bys už taky mohla vidět.
@HejTereza Podle toho jaký mají vymakaný ultrazvuk
já jdu teď ve středu, taky budu začínat 7týden a doufám, že bude už vidět srdíčko
chodím na kontroly každý týden do CARu, protože jsem po inseminaci ![]()
@kanka80 To nevím jak vymakaný má, doufám že už uvidí srdíčko. Jinak často holky píšou že špiní, já ani kapka krve do teď, to je taky normální? ![]()
@HejTereza Já taky vůbec nešpinila, ani při prvním těhotenství ![]()
@HejTereza ahoj, já v 6+1 už taky viděla srdíčko. tak snad i u tebe ![]()
@HejTereza buď ráda, normální je nešpinit. ikdyž špinění nemusí nic znamenat, jsou to zbytečné nervy navíc a doufám, že při dalším těhotenstvím se bez něj obejdu ![]()
@Pavlinka87 doufam, dam pak sem echo ![]()
@Hanka_S_V jsem, ja jsem hroznej plasounek ![]()
Já taky vůbec nešpinila za celé těhotenství, teď jsem 23tt a vůbec nic za celou dobu (ťuk ťuk)
takže normální je nešpinit, ale ne vždy špinění znamená problém. Nestresuj se zbytečně
Jinak co se týče toho UTZ tak to záleží jak na tom přístroji tak na mimču samotném.. u někoho byla vidět jen tečka v gestačním váčku, u někoho už srdíčko.. zkrátka uvidíš sama ![]()
Já šla k doktorce poprve v 6+1 a už bylo srdíčko! Ale miminko bylo jen malinka cmouha
![]()
A tedka podruhe bych mela jit v 9tt, kde uz bude toho zase o neco videt vic. Takze ja taky cekam skoro mesic na dalsi kontrolu.. ![]()
@HejTereza tak já na začátku měla. parkrat krvavý hlen a pak jsem dokonce několikrát hodně krvacela ( měla jsem hematom v děloze ), krvavé hleny jsem mela i při první dceři ale rozhodně jsem to nebrala jako normální jev…normální je nekrvacet… teď jsem 25tt a snad už krvácení nezaziju
..co se týče utz tak v 6 týdnů by mohlo jít videt srdíčko takže u tebe ta šance je když už budeš po 6 týdnů…pokud jsi však mela ovulaci přesně v půlce…ja u obou tehu měla tak o týden později takže jsem si na srdíčko vždy musela počkat ![]()
Ahojky holky, jdu poprvé na kontrolu ke gynekologovi už při 6tt+3, protože pak má můj doktor celý měsíc dovču. Bylo u vás něco v tomto týdnu na UTZ už vidět? Nechci čekat pak měsíc. To by bylo utrpení. Záskok nemá. Sestřička mě předem varovala že to nemusí vůbec nic ještě znamenat. A já si říkala, že v 21 letech to bude hračka, tak mě celkem vyděsila.