6. týden těhotenství - je něco vidět?

HejTereza
25.7.16 10:35

6tt je něco vidět?

Ahojky holky, jdu poprvé na kontrolu ke gynekologovi už při 6tt+3, protože pak má můj doktor celý měsíc dovču. Bylo u vás něco v tomto týdnu na UTZ už vidět? Nechci čekat pak měsíc. To by bylo utrpení. Záskok nemá. Sestřička mě předem varovala že to nemusí vůbec nic ještě znamenat. A já si říkala, že v 21 letech to bude hračka, tak mě celkem vyděsila.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
25.7.16 10:38

Asi bude vidět tečka. Může být vidět i srdíčko, ale nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.16 10:40

Pokud jsi měla ovulaci v předpisovém termínu (ne později), tak ano. Já jsem v 6+1 byla na první kontrole, byl vidět gestační váček a v něm už ťukalo srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
25.7.16 10:50

Já byla poprvé 5+6 a byla vidět dutinka. A 7+0 už bylo i srdíčko, takže myslím, že bys už taky mohla vidět.

• Citovat
  • Upravit
6437
25.7.16 11:04

@HejTereza Podle toho jaký mají vymakaný ultrazvuk ;) já jdu teď ve středu, taky budu začínat 7týden a doufám, že bude už vidět srdíčko :hug: :kytka: chodím na kontroly každý týden do CARu, protože jsem po inseminaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HejTereza
25.7.16 11:15

@kanka80 To nevím jak vymakaný má, doufám že už uvidí srdíčko. Jinak často holky píšou že špiní, já ani kapka krve do teď, to je taky normální? :lol:

• Citovat
  • Upravit
6437
25.7.16 11:17

@HejTereza Já taky vůbec nešpinila, ani při prvním těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HejTereza
25.7.16 11:28
  • Citovat
  • Upravit
2728
25.7.16 11:31

@HejTereza ahoj, já v 6+1 už taky viděla srdíčko. tak snad i u tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.7.16 11:37

@HejTereza buď ráda, normální je nešpinit. ikdyž špinění nemusí nic znamenat, jsou to zbytečné nervy navíc a doufám, že při dalším těhotenstvím se bez něj obejdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HejTereza
25.7.16 11:41

@Pavlinka87 doufam, dam pak sem echo :palec:
@Hanka_S_V jsem, ja jsem hroznej plasounek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
443
25.7.16 11:51

Já taky vůbec nešpinila za celé těhotenství, teď jsem 23tt a vůbec nic za celou dobu (ťuk ťuk) ;) takže normální je nešpinit, ale ne vždy špinění znamená problém. Nestresuj se zbytečně :kytka: Jinak co se týče toho UTZ tak to záleží jak na tom přístroji tak na mimču samotném.. u někoho byla vidět jen tečka v gestačním váčku, u někoho už srdíčko.. zkrátka uvidíš sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12238
25.7.16 12:34

Já šla k doktorce poprve v 6+1 a už bylo srdíčko! Ale miminko bylo jen malinka cmouha :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12238
25.7.16 12:36

A tedka podruhe bych mela jit v 9tt, kde uz bude toho zase o neco videt vic. Takze ja taky cekam skoro mesic na dalsi kontrolu.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
25.7.16 12:51

@HejTereza tak já na začátku měla. parkrat krvavý hlen a pak jsem dokonce několikrát hodně krvacela ( měla jsem hematom v děloze ), krvavé hleny jsem mela i při první dceři ale rozhodně jsem to nebrala jako normální jev…normální je nekrvacet… teď jsem 25tt a snad už krvácení nezaziju :(..co se týče utz tak v 6 týdnů by mohlo jít videt srdíčko takže u tebe ta šance je když už budeš po 6 týdnů…pokud jsi však mela ovulaci přesně v půlce…ja u obou tehu měla tak o týden později takže jsem si na srdíčko vždy musela počkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí