35 + 4 týden těhotentví - tlak na spodek

211
23.7.16 16:26

35+4tt tlak na spodek

Dobrý den milé maminky, prosím o rady a zkušenosti. Jsem 35+4 a už asi měsíc mám takový menší tlak na spodek, ale jen třeba, když vstávám z postele, jinak je to o. k. Včera jsem to říkala v předporodní poradně kde mi dělali UZ, ale jinak mě nevyšetřovali, tak jsem to dr. říkala a prý je to normální. Včera večer už jsem nemohla ani chodit a do toho hodně silně bolestivé poslíčci. Myslela jsem, že jde o porod, ale po 2 hodinách to přestalo. Ráno, jsem vstala a bolest žádná. Teď opět nemohu udělat ani krok. Je to taková zvláštní bolest. Jako když si narazíte pipku na kole… nebolí na omak, jen vyloženě při pohybu. když ležím, sedím nebo stojím tak nic, ale krok a nebo jen hloupé otočení na posteli je pro mě obrovký problém. Je to mé 3 těhu a nikdy jsem se stím nesetkala. Co si o tom mám myslet? Děkuji všem za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
211
23.7.16 16:52

@JayLee: byla jsem tam ráno, tyto velké obtíže začli až večer. Jinak v pondělí jsem obědnaná ke své gyn… tak uvidím co mi řekne až mě vyšetří, ale do pondělka je to hrozně dlouhá doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí