Čím si mohu namazat bolestivé okolí kotníku v těhu?

12
22.7.16 14:44

Čím si mohu namazat bolestivé okolí kotníku v těhu?

Dobrý den všem, ahoj holky :) Jsem v 9tt a už třetí den mne bolí noha - jako by část pod kotníkem, směrem k prstům. Nemám tam žádnou bouli, modřinu, žádné červené místo. Bolet to začalo, dá se říct, z ničeho nic. Zatím to nosím stáhnuté, ale nepomáhá to, a tak bych od vás chtěla poradit, zda nevíte, jakou mastí bych si to mohla zkusit namazat. Mám doma Olfen gel, ale dle příbalového letáku by v těhu být používán neměl. Bolí mne to při chůzi, takže bych byla ráda, kdyby to co nejdříve přestalo… Díky za každý váš poznatek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
22.7.16 14:49

@Bibikulda Tak já nevím, ale pokud se to nepolykalo, ale někam patlalo, tam jsem ani v jednom těhotenství nic neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.7.16 14:52

@Bibikulda - Děkuji moc za názor. Já jsem si to taky myslela, ale po přečtení příbalového letáku vůbec nevím, co teda… Nerada bych něco vlastní vinou posr…!!!, jelikož jeden samovolný potrat už mám za sebou :( Zajedu do lékárny a nechám si poradit - snad budou chytřejší, než já :) Jinak máte super nick - ten používám občas i já, ale tady už byl obsazen :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.7.16 14:54

AliTad - omlouvám se za ten názor k nicku - teď jsem si všimla, že jste tím označila mne - jsem fakt debil!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
22.7.16 15:22

Mažu se konopnou mastí, mám to doporučené od obvoďačky, na gyndě mi to schválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.7.16 17:08

V lékarně mi poradili kostivalovou mast, takže už mažu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí