6týdenní kojenec - vztekloun

16
20.7.14 10:02

6týdenní kojenec-vztekloun

Potřebuji se někam vypsat..Mám pocit, že to nikdy neskončí..Máme doma 6týdenní chlapečka..Do jeho 14 dnů, to tak nějak šlo..najedl se, přebalil a i když nespal byl zlatý..Ale pak to najednou nastalo..ráno v 8 otevře oči a zavře je až v 9 večer..přes den není schopný ani nachvíli usnout..Ale co je nejhorší, že pořád jenom řve.. :zed: Trápí nás prdíky, ale ty podle mě nemohou trvat celý den.. :nevim: Řve i hned po jídle..(hlady trpět nemůže)prospívá krásně.. nekojím, jsme na sunaru a už teď mi vyžahne 135ml jak nic..je fakt že potom ještě hledá, ale neuklidní ho potom ani přidání.. :cert: Začínám být pomalu, ale jistě vyřízená..přes den nestíhám absolutně nic.. Jsou dny, kdy prostě prořve 9-10h a to už jsem zralá na chocholouška. NIC NEZABÍRÁ!! Při nošení na ruce je v klidu, ale jak mile ho někam odložím, tak zase spustí..Už ani kočár u nás nezabírá a já už mám i hrůzu s ním vyjet ven, jelikož mi celou cestu opět jen prořve..což o to, ale ty pohledy těch lidí.. :zed: Když má o trošku lepší náladu, tak kočárek zabere ale nesmí se zastavit.. :cert: Holky, mám pocit, že tohle snad nikdy neskončí..a to jsme teprve na začátku.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Thesis
20.7.14 10:06

Mám to samé, ale do toho ještě patnáctiměsíčního. Někdy má teda dny kdy je zlatej, ale většinou jen řve. Nezbývá nic jinýho než jen vydržet ;)

• Citovat
  • Upravit
16
20.7.14 10:09

Tak já na ten den, kdy bude zlatej pořád čekám..Ale Tebe obdivuji, mít ještě jedno, tak se snad zblázním..chlap neustále v práci..babičky daleko.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
20.7.14 10:14

@vosickaw Ono se to zlepší, uvidíš. Dělej vše pro to aby ho nebolelo bříško (masáž bříška, cvičit s nožičkama, nahřátá plenka na bříško, kapičky, nosit na tygříka… Jestli není počůranej, pokakanej, nemá zácpu, není mu teplo/zima, nemá hlad, neškrtí ho oblečení, neškrábe ho cedulka..Když vše zkontroluješ a bude plakat pořád, tak nosit na rukou, prostě jen potřebuje maminku. ;) Já teda houpu v autosedačce, protože po mě skáče pořád starší, ale už jsem si na to zvykla. Zrovna jsem malého uspala a starší začal řvát, protože se bouchnul, takže povinnosti volají :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7009
20.7.14 10:18

Obligátní rady šátek, Karp (pevné zavinutí, bílý šum, dudlík…) jsi zkoušela? Další možnost, má reflux, zkuste buď AR mlíko nebo přidání Nutritonu do stávajícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.7.14 10:18

Cvičíme pořád, kapičky jsme snad vyzkoušeli už všechny..když je nejhůře, pomůžu rourkou.. :think: a stejnak je pořád nespokojený..Vím že nezbývá nic jiného nevydržet..ale už teď se mi zdá, že to snad nikdy neskončí.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.7.14 10:20

A moje dítě v tomhle věku nesneslo plínu a muselo spát bez :mrgreen: Zkoušela jsi rozbalit a nechat nahatého? Překulit na bříško, zase zpátky jako válení sudů a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.7.14 10:21

Dudlík mi plive, jediný co na něj platí je zvuk vysavače nebo fénu..ale hned jak to vypnu, začne od znova. Vždycky ho po jídle nechávám odkrknout, ale skoro pokaždý mu třeba i po hodině vyteče mlíčko z pusy a takhle do dalšího krmení třeba 3×..a pokaždý když ho chovám tak odříhává, opět delší dobu po krmení..Taky se mi to moc nezdá..má doktorka se ale ke spoustě věcí nevyjadřuje tak já sama nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
20.7.14 10:23

@vosickaw
Hledá? Tak to mu dej dudlíka, potřebuje ho. Když má bolení tak ho to uklidňuje.
A není mu horko, žízeň? Zkusit na prdíky rourku.
Chovat i půl hod dokud pořádnĕ neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.7.14 10:23

U všeho vydrží tak 5 minut a pak to znovu nastane..opravdu když je přes den chvilku ticho, tak je to vždy tak na 10 minut..a pak zas třeba hodinový řev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.7.14 10:25

Hledá, dám mu dudlík a ten mi vyplivne..kolikrát mi příjde že ho ten dudlík snad ještě víc rozčiluje, začne se vztekat..Dávám mu napít čajíku..rourku používáme..a chovám ho třeba hodinu, dokud pořádně nezabere..pak ho jdu položit a v tu ránu je vzhůru..to samí lehátko, dokud ho v něm houpu, tak spinká..ale jak mile přestanu..je to tu zase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
20.7.14 10:26
@LuciElle174 píše:
Mám to samé, ale do toho ještě patnáctiměsíčního. Někdy má teda dny kdy je zlatej, ale většinou jen řve. Nezbývá nic jinýho než jen vydržet ;)

S tím nesouhlasím. Potřebuje spinkat, takže chovat nebo do šátku aby se u toho daly dĕlat další vĕci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
20.7.14 10:30
@vosickaw píše:
Cvičíme pořád, kapičky jsme snad vyzkoušeli už všechny..když je nejhůře, pomůžu rourkou.. :think: a stejnak je pořád nespokojený..Vím že nezbývá nic jiného nevydržet..ale už teď se mi zdá, že to snad nikdy neskončí.. :(

Klidnĕ tu rourku používej i nĕkolikrát dennĕ. Kolem 3.mĕsíce nastane zlom a už nebude s prdíky problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.7.14 10:33

Používám jí, když vidím že tlačí a nejde mu to..a když jsem to řekla doktorce tak mi řekla ať jí nepoužívám, že je to návykový a že se pak sám nevykaká..Ale stejnak jí používám..ale jak říkám, nijak moc nám nepomáhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
20.7.14 10:34

@vosickaw
Ono to odbrknutí není zas tak důležitý. Kor když kvůli tomu blinká a ještĕ když je po krmení uspinkaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí