Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím holky ![]()
Potřebuji poradit, mám 22 měsíčního prcka a byli jsme na audiologii, bohužel se nenechal vyšetřit, tak zítra máme přijít znovu s tím, že má u toho spát. Jenže, ať ho vzbudim rano v kteroukoliv hodinu, tak mi prostě v kočáru neusne, bojkotuje i spánek doma. Takže bych vás chtěla poprosit o nějaký nápad, tip, ať usne ![]()
děkuji ![]()
@kachix Je to trochu krajní řešení, ale co nejvíc utahat a pak třeba meduňkový nebo levandulový čaj. Ten mě asi před týdnem tak zbořil, že jsem usnula jako mimino ![]()
@DeTer dlouhou procházku jsme zkoušeli predevcirem a mělo to opačný účinek, byl přetaženy a nechtěl spát v noci. Ten čaj me nenapadl, můžu ho udělat z čerstvé medunky?
@kachix mame hrozneho nespavce. Kdyz je pretazeny, pomuze uchovat k smrti, nefungovalo by to? Medunku muzes cerstvou, bude i lip chutnat ![]()
@marrlinka on už se chovat nechce a při jeho 15 kilech by to bylo na kýlu ![]()
Děkuji, zkusim ten čaj ![]()
@kachix ja musim chovat v sede, jknak bych taky nevydrzela
Tak at caj zabere ![]()
Takhle velký dítě bych už v náručí neuspala, pokud fajkt tak blbě spí, tak fakt vzbudit třeba už v 5 a dát tak 30 min před cestou ten čaj, zkusit unanat v kočárku, ale já typuju, že se u toho vyšetřování stejně probudí ![]()
@kachix čerstvá meduňka je výborná. Chodím si přes ní přejíždět rukou, krásně voní. A je rozhodně lepší než sušinka ![]()
Tak at se zadaří ![]()
Tak děkuji holky za rady, ale nepomohlo, nespal, takže nás čeká Motol v celkovém uspani ![]()
@kachix Jé to je škoda… Ale tak alespon to bude mít jisté za sebou a nebude to trápení. Je to větší zásah, ale jistota provedení