6týdenní miminko stále řve, co s tím?

105
15.10.13 08:56

6tydenni miminko-co s nim

Zdravim Vas maminky.

Jsem bezradna. mam 6tydenni miminko. Vecer je 2-3 hodinovy hystericky rev, pak spi do cca 3-4 hod a pak kazdou hodinu. porad se bude. pres den mi nespi vubec. Jedine kde si oddechne je kdyz ho dam do korby nebo autosedacky a chodim…ne houpu ale chodim, kdZ jo i po pul hodine polozim…hned se vzbudi, asi ma rad nepravidelny pohyb. Jinak usne jen v kocarku. Vidim na nem ze je unaveny ale ne a ne zabrat. je mozne si nejak pomoct nebo proste vydrzet? mate s tim nekdo zkusenost? ze nad ranem uz nemuze poradne zabrat?? nechce anidudlik… zkousela jsem i pevne zavinuti ale to je pak snad jeste horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3780
15.10.13 08:59

Začala jsem nosit a koupila houpačku… A kojila každou chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
15.10.13 09:00

Pevně ho zavinout. Tím nošením v autosedačce si zaděláváš na problémy s tvými zády, pokud to bude vyžadovat i v dalších měsících
Ještě edituji - pevně zaviň a dej do tepla - moje mimčo taky řvalo a když jsem ho na radu tchýně zavinula do velkého polštáře a pevně utáhla, tak do minuty spalo. Mělo rádo teplo, je fakt že i babička říkala, že miminka jsou jako kuřátka, mají rády teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
15.10.13 09:02

Vydržet, malá ještě teď půl roku neusne jinak než houpání teď mi spív houpačce ale nohou houpu :mrgreen: taky byla nespavá zavinutá byla ještě vzteklejší…budeš muset vydržet a obalit nervi…

• Citovat
  • Upravit
essmy(nepřihlášená)
15.10.13 09:03

Zapni fen… naše obě děti u něj usínali první tři měsíce, nijak si na to ani jeden nenavykl, malej (7m) ho pouštim občas i ted, kdyz vidim, že je unavena a nemůže zabrat a funguje to skvěle

• Citovat
  • Upravit
20840
15.10.13 09:04

Zavinout a pořídit hacku ;) A pustit fén, vysavač, digestoř, popř. stáhnout bílý šum.

Příspěvek upraven 15.10.13 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105

Zkusim do toho polstare… treba to pomuze… vim ze nebude mrnous jenhodny ale kdyby mi aspon spal nad tim ranem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429

8o s tím naštěstí zkušenost nemám a upřímně se bojím mít v budoucnu další dítě když čtu jak některé mimča umí být nespavé :( přeju pevné nervy a hodně energie :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
15.10.13 09:06

@Novire a to lezi na cem?? jako v necem jako houpaci siti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
15.10.13 09:06

Zkušenost mám, přešlo to zhruba po prvním roce. Dnes se mi nechce věřit, že ta krásná, šikovná a inteligentní holčička byla taková… no, však sama víš jaká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
15.10.13 09:07

Pořiď si šátek a nos ;) Mně takhle syn spal cca 4 měsíce (od 1. do 5.) a pak se postupně naučil spát v posteli a nakonec i usínat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.10.13 09:07

@JochovaZ pořídit si šátek. nošením v autosedačce zaděláváš na problémy se zády jak sobě tak miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
essmy(nepřihlášená)
15.10.13 09:08

U nás hacka, zavinutí, zabalení do peřiny a podobný věci působily jen mohutnější řev, jediný co fungovalo byl fen

• Citovat
  • Upravit
2485
15.10.13 09:13

U zavinuti se musi trochu vydrzet, nektera mimca napoprve se vztekaji jeste vice a az pak se zklidni. Co noseni v satku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
15.10.13 09:15

A to má takhle pořád nebo začalo až teď? Mohl by to být spurt… Ale jak píšou holky, zkus zavinout a ještě přikrýt. U nás zabralo i lehátko, občas dítě spalo přes den u mě na břiše. Když už jsem nevěděla kudy kam, pustila jsem bílý šum (třeba vysavač, fén…, ale na internetu jdou najít přímo aplikace s těmi zvuky). Jinak nezbývá než vydržet.

Příspěvek upraven 15.10.13 v 10:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky