Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky co myslite?
Malucka bude mit za par dni 7 mesicu. Od minule stredy ma rymu preslo to pres vodovou, hlenovitou, zlutou az ted to ma tam asi nekde zarazene?
strikam morskou vodu, ale nic neodsaju.. Vcera v podvecer jsem si vsimla, ze dycha pusou.. Vecer jsem ji strikla nasivin..
Dnes uz pres den dyvhala pusou pirad, jen venku dychala nos nosankem.. Vecer jsem ji strikla nasivin.. Ale i tak ne nedokazala nakojit potahla a musela dychat pusou asi po peti minutach ten nos nejak protahla, ale chrci na tom nose..
Je to normalni??? Nebo mam jit zitra k dr.? Dekuji
Ja bych se šla ukázat. Tim rozhodne nic neskazis a budes mit klid…
@vila222 píše:
Ja bych se šla ukázat. Tim rozhodne nic neskazis a budes mit klid…
Ja jsem si prave taky rikala, ze zajdu.. Ale manzel mi rika, ze tam v cekarne nachytam jeste neco horsiho.. ![]()
Ja bych nikam nechodila. Proste ma rymu. Jak dychas ty, kdyz mas rymu jako tram?
@agulka
Je ještě mala a dala bych tedy na svuj matersky pud… chlapy tomu nerozumi. A neboj se, že by v cekarne chytla vse s cim tam dětičky budou. Nebo rano zavolej zda by vas sestricka s tak malým mimcem nevzala prednostne. U nas se to tak dělá
@agulka píše:
Ja jsem si prave taky rikala, ze zajdu.. Ale manzel mi rika, ze tam v cekarne nachytam jeste neco horsiho..
ja doktorce vzdycky zavolala hned rano a sestricka mi rekla, jak to u nich vypada a kdy mam prijit, abychom se nepotkali s necim horsim nebo nesedili hodinu v cekarne.
@agulka urcite bych dr. zavolala a domluvila se kdy prijit at si ji aspon poslechne. Budes mit jistotu ![]()
Nemáš doma fenistil kapky? Je možné, že má jen otekle sliznice, nám doktorka dává při potížích s rymou nebo kašlem fenistil na zklidnění. Pokud nechces mimco tahat do čekárny, tak zkus nejprve doktorce zavolat.