7měsíční dýchá pusou - jít k doktorce?

258
17.12.15 18:26

7 mesicni dycha pusou. Jit k doktorce?

Maminky co myslite?

Malucka bude mit za par dni 7 mesicu. Od minule stredy ma rymu preslo to pres vodovou, hlenovitou, zlutou az ted to ma tam asi nekde zarazene? :nevim: strikam morskou vodu, ale nic neodsaju.. Vcera v podvecer jsem si vsimla, ze dycha pusou.. Vecer jsem ji strikla nasivin..

Dnes uz pres den dyvhala pusou pirad, jen venku dychala nos nosankem.. Vecer jsem ji strikla nasivin.. Ale i tak ne nedokazala nakojit potahla a musela dychat pusou asi po peti minutach ten nos nejak protahla, ale chrci na tom nose..

Je to normalni??? Nebo mam jit zitra k dr.? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
347
17.12.15 18:28

Ja bych se šla ukázat. Tim rozhodne nic neskazis a budes mit klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.12.15 18:30

@agulka Já bych šla. Přeci jen, je to ještě prckoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
17.12.15 18:32
@vila222 píše:
Ja bych se šla ukázat. Tim rozhodne nic neskazis a budes mit klid…

Ja jsem si prave taky rikala, ze zajdu.. Ale manzel mi rika, ze tam v cekarne nachytam jeste neco horsiho.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
17.12.15 18:36

Ja bych nikam nechodila. Proste ma rymu. Jak dychas ty, kdyz mas rymu jako tram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
17.12.15 18:37

@agulka
Je ještě mala a dala bych tedy na svuj matersky pud… chlapy tomu nerozumi. A neboj se, že by v cekarne chytla vse s cim tam dětičky budou. Nebo rano zavolej zda by vas sestricka s tak malým mimcem nevzala prednostne. U nas se to tak dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.12.15 18:45
@agulka píše:
Ja jsem si prave taky rikala, ze zajdu.. Ale manzel mi rika, ze tam v cekarne nachytam jeste neco horsiho.. :(

ja doktorce vzdycky zavolala hned rano a sestricka mi rekla, jak to u nich vypada a kdy mam prijit, abychom se nepotkali s necim horsim nebo nesedili hodinu v cekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
17.12.15 20:02

@agulka urcite bych dr. zavolala a domluvila se kdy prijit at si ji aspon poslechne. Budes mit jistotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.12.15 21:49

Nemáš doma fenistil kapky? Je možné, že má jen otekle sliznice, nám doktorka dává při potížích s rymou nebo kašlem fenistil na zklidnění. Pokud nechces mimco tahat do čekárny, tak zkus nejprve doktorce zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí