Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás nemá stejnou zkušenost. Minulý týden jsem byla u doktora měla bych být 6+4 a doktorka mě zdělila, že tam zatím nic nevidí pouze gestační váček a že je možné že jsem otěhotněla později. Tento týden jsem byla znovu mělo to být 7+3 a doktorka zachytila tepovou frekveci, ale nedokázala zaměřit plod. Řekla mě, že je tak zvláštně umístěný, že to dlouho neviděla a že může být schovaný buď pod svalem nebo myomem. Tak nevím co si mám myslet. Na další kontrolu jdu za 14 dní.Nemáte někdo stejnou zkušenost? Děkuji
Až za 14 dní? Škoda že Ti nedala kontrolu dřív, to jsou nervy v čudu.
Mně bylo první miminko vidět až v 10.tt. V 8 tam byl jen gest. váček. Otěhotněla jsem o 2 týdny dýl, než bylo podle men.
Hlavně že tam je to srdíčko. Já měla syna taky tak nějak divěn nalpeného na"stěně" toho váčku, že já sama jsem ho nedokázala vidět. Doktorka teda říkala, že tam je. Ten váček může mít různý tvar. Pokud to nevydržíš, zajdi tam příští týden bez objednání, ona ti UTZ udělá.
@Vilča Mám stejnou zkušenost, další kontrolu jsem měla na 11 týdnu. Volala jsem do Vinohrad, měli tam na stránkách, že si můžu zaplatit ultrazvuk na gyndě bez udání důvodu a sestra mi tam vynadala prej : no a co jako chcete řešit ? Tak buď jste těhotná, nebo ne, to vám stejně nikdo neuspíší. Přestaňte blbnout a je to. Takhle se mnou mluvila a rozloučila se
Já na nervy jak pes, ten měsíc jsem vydržela a na 11 týdnu jsem neudržela slzy, protože na obrazovce se objevilo nádherné maličké miminko. Ta vteřina, než se objevilo v černém gestačním váčku, byla nekonečná, ale najednou tam bylo. Tak uvidíš, že to budeš mít taky tak ![]()