Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim děvčata ![]()
Chci se zeptat jestli můžu dát 7.měsíční mimčo do bazénu u nás na zahradě, díky moc
Určitě.. malej má 7 měsíců a zejtra se jedem cachtat k mamce na zahradu ![]()
Ahoj mas na mysli detsky bazenek???pokud ano a ditko uz treba sedi tak bych tam dala teplejsi vodicku a dala bych ho tam na chvilku ![]()
@anti17 já myslím že jo, my jsme loni koupali malou když měla 5 měsíců
Ale pokud to jde, tak radši do stínu ![]()
@anti17 ahoj mám 7 měsíční a do bazénu jsem ho zatim nedavala.mi na zahrade máme velký bazén a je tam chlor tak se mi tam malého moc dávat nechce. a vy jste chodili treba na plavání miminek?
@Verca1989 dám ji klobouček
jen namočíme a půjdem ven do stínu ![]()
@anti17 určitě,starší syn ještě neuměl chodit, ale v bazénu na zahradě řádil jako vodnik ![]()
Tříměsíční jsem dávala venku do takový větší vany, krásně se tam cachtal bez plíny
A teď ani ne půlroční taky budeme koupat. Vždyť je jim taky vedro…
@anti17 my take ne.jen jsem myslela kvůli tomu, ze pak by bylo miminko zvyklé, ale myslím ze maly dětský bazének s teplou vodickou neni problém. omlouvam se za připadne chyby pisi z telefonu
Mohu se ještě zeptat..máme dole dva zuby a roste nám ted nahoře jeden jak to poroste dál?
Ahoj já jsem se s malou koupala na zahradě v bázéně když měla 4 měsíce ![]()
Chodili jsme loni k sousedům na zahradu (taky +- těch 7 měsíců) a naprosto bez problémů.
Zuby jsou napsané v tom zdravotním průkazu - i s přibližným věkem, kdy to tak roste
Ale jinak by měla vyrůst ještě ta čtvrtá jednička, pak rostou dvojky, čtverky, trojky a pětky. Standardně, někdo to může mít jinak.
My jsme loni chodili i na koupalště z holkou to měla kolem 9 měs. a na zahradě se taky koupala, vodu miluje
Ahoj. My jsme s mladším synem šli do lázní hned po skončení šestinedělí a úplně v pohodě. Takže v 7 měsících bych se zahradního bazénku vůbec nebála.