Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Linda85 píše:
Maminky, kdy vám začali chodit prckové? Malému je 10 měsíců a nedělá nic jiného, než zkouší chodit. Dnes udělat sedm kroků
oba v 9-ti měsících
První samostatné krůčky v 11 měsících, pořádně se rozchodila chvíli po roce.
Mně začal asi kolem 15 měsíce kolem stolu ale sám až v 18 měsících. Byl to lenoch ale dohnal to! to začal pak hned běhat. ![]()
Za 14dní bude mít rok a cca 5 dní nám lozí chození vydím tak kolem roku a půl ![]()
@Linda85 píše:
Maminky, kdy vám začali chodit prckové? Malému je 10 měsíců a nedělá nic jiného, než zkouší chodit. Dnes udělat sedm kroků
Tak to už Ti chodí.
Náš začal v 10m, během týdne nejdříve krok, pak tři, pět, a nakonec chodil a už jen chodil (teda ještě výjimečně pro něco bleskově dolezl). ![]()
Dnes jsem se ptala mamky, kdy jsem začala chodit já (doufala jsem, že tak nějak před tím ročkem) no a prý v 16ti měsících…:D
Stála na začátku 7měsíce, ale chodit začala na konci 15měsíce ![]()
Od půl roka stojí, od osmého měsíce běhá kolem stolu, teď pár dní chodí tak, že se mě drží. Jsem zvědavá, kdy začne chodit sám.
Až ve 13ti měsících se začla pouštět nábytku, ale do týdne zase běhala jak profík:-D
Maminky, kdy vám začali chodit prckové? Malému je 10 měsíců a nedělá nic jiného, než zkouší chodit
. Dnes udělat sedm kroků