8 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
5.1.11 17:40

Já řídím ráda, takže pokud nebude nějaký problém, taky chci jezdit až do konce…ono tou městskou s přestupama a v těch ledovkách co jsou na chodnících to taky není nejbezpečnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.1.11 17:42

ahoj holky ja jsem probihajici 34.tyden uz pres 14.dni lezim v nemocnici hrua a ted mi zjistily zvysene jaterni testy..skrabu se po tele hruza hlavne v noci…nemate nejaka zkusenost s tim? ja slysela ze se pry i vyvolava pood kvuli spatnym jatrum… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
5.1.11 18:14

jééééé tak já zkušenosti nemám žádnou s ničím, čekám první miminko ale přeju Vám aby to vše dobře dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
5.1.11 19:10

jeej tak to je nepříjemné…ale taky nevím. Taky jsem takto žádné zdravotní problémy neměla ani u prvního, ani teĎ. Oni tě budou sledovat a kdyby to mělo být nějaké špatné, tak je to docela možné. Ale v tom 35.tt a nahoru už to není taková tragedie. Samozřejmě ideál to není, ale ne už tak hrozné. Holt si pobydete dýl v nemocnici, ale co se dá dělat… :nevim: uvidíš, třeba se to nějak spraví. Přeju hodně štěstí a zdravé mimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
8.1.11 18:37

Tak mě porod vyvolávali přenášela jsem skoro 14 dní a nebyla to žádná hrůza. V 8 ráno doktor zavedl tabletku do 12 mě jen pobolívali záda a trochu podbřišek jako při menstruaci kousek po dvanácté mi píchli vodu a na urychlení jsem dostala epidural a v 15:10 byl prcek na světě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
8.1.11 20:41

tak to jste měly štěstí holky. Mně se ho i snažily vyvolávat a stejně jsem si na tom sále strávila 46hodin :roll: doufám, že teď už to bude rychlejší. Mohlo by, když už jsem od 31.tt pootevřená na špičku prstu a čípek měkne. Jen aby to zase nebylo až moc brzo. No v pondělí jdu na kontrolu, tak uvidíme. Na té poslední kontrole to bylo stejné jako před tím, takže se to nepohlo, ale teď z toho moc dobrý pocit nemám. Na odpočinek nemám šanci-nejdřív bylo mezi svátkama, takže malý doma, manžel v práci-takže odpočinek=nula, ten náš divoch mě nenechá ani sednout. Mezitím ho chytlo ucho, tak pohotovost-tam byl teda manža se mnou, ale pak ještě 2× na kontrolu. A když jse se těšila, že konečně pujde do školky a já začnu teda po měsíci odpočívat, tak dostal teploty a zase ho mám celý týden doma :zed: Takže tentokrát se té kontroly už trošku bojím.Páč už se moc dobře necítím, ale možná je to už jen samotným stadiem těhotenství. Doufám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.1.11 20:44

Tak to jsme na tom stejně, taky mi už měkne čípek, mám hodnotu 3 (kriticka je 4), dostala jsem magnezium ale moc to nepomáhá, tvrdne mi břicho, bolí mě vaječníky, píchá mě v kříži a průjem jak Brno mám opravdu záživné noci teď. No snad to tam malý ještě vydrží na kontrole v 30 týdnu měl jen 1100g. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
8.1.11 22:28
Brusek píše:
tak to jste měly štěstí holky. Mně se ho i snažily vyvolávat a stejně jsem si na tom sále strávila 46hodin :roll: doufám, že teď už to bude rychlejší. Mohlo by, když už jsem od 31.tt pootevřená na špičku prstu a čípek měkne. Jen aby to zase nebylo až moc brzo. No v pondělí jdu na kontrolu, tak uvidíme. Na té poslední kontrole to bylo stejné jako před tím, takže se to nepohlo, ale teď z toho moc dobrý pocit nemám. Na odpočinek nemám šanci-nejdřív bylo mezi svátkama, takže malý doma, manžel v práci-takže odpočinek=nula, ten náš divoch mě nenechá ani sednout. Mezitím ho chytlo ucho, tak pohotovost-tam byl teda manža se mnou, ale pak ještě 2× na kontrolu. A když jse se těšila, že konečně pujde do školky a já začnu teda po měsíci odpočívat, tak dostal teploty a zase ho mám celý týden doma :zed: Takže tentokrát se té kontroly už trošku bojím.Páč už se moc dobře necítím, ale možná je to už jen samotným stadiem těhotenství. Doufám :andel: [/citace
Brusek píše:
jeej tak to je nepříjemné…ale taky nevím. Taky jsem takto žádné zdravotní problémy neměla ani u prvního, ani teĎ. Oni tě budou sledovat a kdyby to mělo být nějaké špatné, tak je to docela možné. Ale v tom 35.tt a nahoru už to není taková tragedie. Samozřejmě ideál to není, ale ne už tak hrozné. Holt si pobydete dýl v nemocnici, ale co se dá dělat… :nevim: uvidíš, třeba se to nějak spraví. Přeju hodně štěstí a zdravé mimi :kytka:

Já jsem to měla taky tak .Od 31tt až do porodu na špičku otevřená, čípek měkký. Na chvíli jsem si na zadek nesedla, i v den porodu jsem byla od rána od osmi až do čtyřech ve městě a v devět jsme jeli rodit. Rodila jsem 39+1 a za 3,5 hodiny jsem už měla malého v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
9.1.11 13:05

tak to by bylo super-jednak kdyby tam malá opravdu vydržela do termínu-nebo aspoň než bude prostě donošená, do termínu ani nemusí :lol: nebaví mě to už teĎ, začínám toho mít plné zuby. Malému už je to asi dlouho, že jem pro něj už taková nepoužitelná a už na bříško doráží a přestává být tolerantní k mým potřebám odpočinku či neschopnosti být permanentně zohlá až k zemi nad jeho traktorama a kombajnama :lol: zatímco on čiší energií a lítá jak střela a stejné tempo samozřejmě vyžaduje ode mě, tak já už se sotva vleču, bolí záda, tahne břicho, odpoledne mě bolí už i spodek a večer při zvedání ze židle/sedačky apod. mám pocit, že malá snad už vypadne i sama. No a jednak hlavně kdyby to byla taková rychlovka-to bylo supeeer :dance: :palec: :-D no uvidím, co mi zítra doktor řekne. Už minule mi řekl, že se ze mě zblázní :lol: a to teď jsem byla taky v pěkném zápřahu a cítím se teda hůř než minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
9.1.11 13:09
Laskecka píše:
Tak to jsme na tom stejně, taky mi už měkne čípek, mám hodnotu 3 (kriticka je 4), dostala jsem magnezium ale moc to nepomáhá, tvrdne mi břicho, bolí mě vaječníky, píchá mě v kříži a průjem jak Brno mám opravdu záživné noci teď. No snad to tam malý ještě vydrží na kontrole v 30 týdnu měl jen 1100g. :cry:

noo CS3 mám taky. ALe malá měla teda v tom 31.tt 1666g a předpokládám, že teĎ pěkně poskočila, páč se zvětšilo i břicho a hlavně jsem teď během těch dvou týdnů přibrala skoro dvě kila.Přitom jídla ubrala.Tak snad přibrala i malá :wink: Doteď jsem za celé těhu přibrala 5kg a za poslední dva týdny další dvě 8-o doufám, že už toho moc nepřibyde, páč mi zbylo hodně po malém, takže zásob k výživě mimča je snad dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.1.11 18:35

tak já se vrátila se z kontroly-vše zatím jako doposud, takže relativně dobré, malá teda akorát už trochu klesla, že hlavička je už prý hmatatelná. Tak nevím, co si o tom mám na začátku 35.tt myslet :think: další kontrola za dva týdny a ještě mám baštit ten hořčík, abysme prý aspoň ty dva týdny vydržely :nevim: tak nevím-mám se už radši pomalu balit…no snad do té příští kontroly opravdu ještě vydržím a balit se budu až potom-to bude akorát měsíc před termínem a to už jsem stejně měla v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.1.11 19:54
Brusek píše:
tak já se vrátila se z kontroly-vše zatím jako doposud, takže relativně dobré, malá teda akorát už trochu klesla, že hlavička je už prý hmatatelná. Tak nevím, co si o tom mám na začátku 35.tt myslet :think: další kontrola za dva týdny a ještě mám baštit ten hořčík, abysme prý aspoň ty dva týdny vydržely :nevim: tak nevím-mám se už radši pomalu balit…no snad do té příští kontroly opravdu ještě vydržím a balit se budu až potom-to bude akorát měsíc před termínem a to už jsem stejně měla v plánu.

No já být tebou, tak už se raději pobalím. Může se to rozjet ale taky nemusí, já jsem takový nález měla v 36 týdnu a to mi doktor říkal, že se už příští týden neuvidíme a já sem dorazila, pak do 39 týdne pořád stejný a rodila jsem 39+1 .Uvidíš ale zkus odpočívat, co to půjde a pokud možno s nohama nahoře. To bude ale asi těžký, když máš doma špunta, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.1.11 20:55

ahoj ja jsem 34.tt a mam hlavicku nizko uz nejakou dobu dokonce jsem se zacala zevnitr otvitar a mela jsem delohu ve tvaru nalevky..mesic v nemocnici na gynipralu mi pomohl ted me zitra pousti domu..ja mam tasku zbalenou protoze pokud mam maleho tak nizko a uz jednou jsem mela nalez ze jsem se otvirala tak opravdu vim ze se to kdykoliv muze rozbehnout mivam bolesti v podbrisku takze tim jak je mali nizko a tlaci mi tam tak si myslim ze to bude driv nez 26.unora :) co si myslite s im nalezem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
11.1.11 11:53

hmmm to asi fakt začnu radši pomalu balit. Včera jsem ještě koupila kojící podrpsenku, to bylo poslední, co mi chybělo :wink: zítra už jde malý do školky, tak doufám, že tam vydrží aspoň ty dva týdny, abych tak vydržela i já než bude malá donošená.A pak už je mi to jedno.
zuzajenko asi máš pravdu no. Mně taky občas pobolívá v podbřišku, někdy mě popichává nebo pobolívá až uplně dole a večer už mívám pocit, jak kdyby chtěla malá vypadnout ven :-) třeba když dýl sedím a pak se chci zvednout, tak musím napřed zůstat chvíli v předklonu, jak mě to dole tahne…no asi začnu balit. Je to tak-může se to rozjet brzo a taky nemusí. Lepší o kabelu zakopávat o týden dýl, než to pak v bolestech splašeně hledat. Což by u mě probíhalo, páč jak tu máme málo místa, tak to vždycky někam nastrkám, kde zrovna objevím nějakou skulinu a pak to zase nemůžu najít :lol:
Tak jen přání, ať holky vydržíme co nejdýl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.1.11 12:30

ach jo par tydnu do porodu a same bolesti jen :( porad citim maleho jak me tahne dolu..je to opravdu neprijemne..chtela jsem se zeptat po stiku s pritelem mivam bolesti treba i hodinu v kuse ale opravdu nesnesitelne!!!vim ze sperma vyvolava kontrakce ale zajimalo by me jestli treba maji nejaky vliv na otvirani nebo zkracovani cipku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí