8 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
26.1.11 22:57

zuzajenka

zuzajenka píše:
tak holky uz to mame za sebou v noci jsem porodila :)

TA JSEM SE SNAŽILA TU PŘIHLÁSIT :-( A NEŠLO
MOOOC TI BLAHOPŘEJI A ZÁVIDÍM :oops:
TAK NÁM TU POPIŠ PRŮBĚH,VÁHU,MÍRU A CO TJE??? :lol:
ZÍTRA JDU NA KONTROLU RIZIKOÝCH TAK UVIDÍM CO MI SDĚLÍ. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
27.1.11 19:20

wow-tak to gratuluju-příliš stručné sdělení :-) napiš trochu podrobnosti :-) rozjelo se to samo??
Já jsem zrovna dneska měla takové všelijaké pocity a nevím, co si mám o dnešku myslet. Tak jak mi předchozí dva dny bylo naprosto až nezvykle skěle, tak dneska mi bylo od rána celý den špatně od žaludku, ať jsem se najedla nebo ne…teď večer to přešlo, ale zas trošku tvrdlo bříško a když netvrdne, tak třeba jak chvíli sedím, tak se pak nemůžu postavit, páč mě rýpe až uplně dole a mám pocit, že malá snad vypadne…tak chvíli trvá, než se zvládnu narovnat…tak jsem zědavá, jak mi bude zítra. Manžel bude celý víkend počínaje zítřkem v Brně, bude jezdit teda večer domů-jede na školení. Do BRna to máme asi 70km, takže pokud se malá rozhodne během víkendu, tak holt tatínek u porodu nebude, jak by chtěl :-?
RENDYS držím palečky na zítřejší kontrolu, já jdu v podělí včetně prvního monitoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
27.1.11 21:06

s tím spodkem to mám to samé a k porodu to není.Já dnes kontrola na prd,chtěli si mě tam nechat zase bílkoviny,otoky a vysoký tlak,ale vzali krev ktg a vše v poho.Tak 1.2 kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
28.1.11 10:48

tak se šetři :palec:
mně je dnesksa pro změnu zase perfektně, mám to jak na houpačce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
28.1.11 10:58
Brusek píše:
tak se šetři :palec:
mně je dnesksa pro změnu zase perfektně, mám to jak na houpačce …
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to máš fajn,já mám náladu pod psa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
28.1.11 11:40

proooč-tak zas můžeš být ráda, že si tě v tom špitále nenechali-mohlo to dopadnout hůř :wink: už to musíme doklepat…to já večer ještě utěšovala manžu, páč mu to konečně nějak docvaklo a vylezlo z něj, že je z toho nějak nervozní…tak jsem se zasmála a zeptala se ho, jestli bych tak náhodou neměla být nervozní spíš já z porodu, z toho co honem s malým, když mě to chytne apod… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
28.1.11 12:31

noo můj je bez práce a nebydlí se mnou protože bych nedostala na bydlení a s ním tak zkončila pod mostem.Občas tu přespí..a jak nic doma nedělá tak si vychrapuje do 15hod třeba.Včera,že tu přespí tak fajn :think: čučel do 2 rána a tv bo nemohl usnout když chrápe do odpoledne.Já byla ve 2 ráno zrovna na záchodě znáš to i 5× do rána to tlačí.On začne o půl 3 nadávat sprostě,že chrápu a on nemůže spát. :evil: tak mě vytočil,že jsem ho vyhodla do obýváku néé na sedačku,ale na zem :mrgreen: jak psa a říkám já se potřebuju vyspat a načerpat sílu néé ty. :palec: pak jsem do půl5 čučela na tv a usnula.Ráno se omlouval říkám chlapečku už si chrápej doma 8-o s tebou se rozčilovat nebudu na to mám děti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
28.1.11 12:59

:pankac: no nemáš to lehké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
1.2.11 07:37

halooo-tak jak to vypadá??
mi začaly trošku otékat i nohy-hodně se nalívám vodou, tak nic jiného v tom snad nebude. Odešla mi hlenová zátka, což taky nemusí nic moc znamenat, ale při malém jsem nic takového neměla. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.2.11 08:43
Brusek píše:
halooo-tak jak to vypadá??
mi začaly trošku otékat i nohy-hodně se nalívám vodou, tak nic jiného v tom snad nebude. Odešla mi hlenová zátka, což taky nemusí nic moc znamenat, ale při malém jsem nic takového neměla. Tak uvidíme.

Ahooj ztím nic dnes jdu na ko do špitálu""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11980.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11980.gif tak uvidím co mi řekne hrozili císařem,ale dřív jak 13.2 nemůžu bo nemám hlídání tak snad se na to můžu objednat........kdyby to bylo akutní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
1.2.11 09:30

jooo to se s tebou asi domluví, ale pokud bude nutný, tak ho budou chtít udělat určitou dobu před termínem, aby nehrozilo, že dřív budeš rodit normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.2.11 14:56

ahojenky..minuli tyden v utery jsem byla vecer doma uklidila jsem,udelala veceri,dala si vanu lehla si a vegetovala asi kolem ctvrt na deset jsem vstala ze jdu curat a po par krocich mi teklo neco po nohach tak jsem sla az k zachodu a to uz teklo vive mela jsem kaluz pod sebou..tak jsem se sla vycurat a vycurala jsem se normalne..a kdyz jsem vstala ze zachodu tak uz mi to teklo docela dost takze jsem pochopila ze je to plodova voda jelikoz jsem byla sama doma tak jsem hned volala mojemu byl na florbalu ale jan na potvoru jsem se mu nemohla dovolat..zavolala jsem do zlina a tam mi rekli ze mam hned dojet..napadlo me zavolat na penzion vedle telocvicny at mu zabehnou rict ze mi praskla voda! a za deset min byl doma chudak strasne zmatkoval..vyrazily jsme do zlina a byli jsme tam za 25 min… :palec: ale nemela jsem vubec zadne bolesti celou dobu..takze jsem byla vysmata!! :-D dojeli jsme tam a poslali me na porodni rovnou tak jsme tam sli tam jsem se prevlikla a sla na pasy tam to bylo taky v pohode..asi po destei min na pasech jako by me neci ruplo v prise a zacaly bolesti hned ale mela jsem je uz po par minutach..coz jsem nechapala..poslali me s mojim na porodni box a to uz jsem mela bolesti nesnesitelne nemohla jsem ani chodit natoz se vubec pohnout..byla to hruza byla jsem otevrena na centimetr po hodine a pul uz na ctyri zkouseli jsme sprchu s mojim ale neslo to vyrdrzet valela jsem se tam ve sprse po zemi bolestma tam jsme byli asi pul hodiny..tak jsem vylezla a dali mi zase pasy a to uz sestricka rikala ze jeste chvily ze je tam uz jen kousinecek branky..rvala jsem tam bolestma opravdu hruza a asi po deseti minutach rekli ze jdeme tlacit ale to vubec neslo!!!!tlacila jsem tak dvacetkrat a nic…muj mi strasne pomohal..pokazde kdyz videl ze na me jde stah tak okamzite rikal dychej a dychal semnou a ukazoval mi to proste si ho nemuzu vynachvalit!!!porad jsem tlacila drzeli jsme nohy u tela na boku jsem to zkousela a nic tak mi pichli hormin po kterem do dvou vterin prisel nejsilnejsi stah na neho jsem asi 4 krat zatlacila a malej byl venku!! narodil se 02.22 hod rano,45 cm,2310g takze jsem trpela jako prvorodicka jen cca 4,5 hodiny myslim…museli mi pomahat mackali mi bricho a td..samozrejme jsem se neobesla bez nastrihu…a to jsem jeste na porodnim sale zvracela asi tak 6 krat ty stahy mi udelai strasne zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
3.2.11 17:28

tak gratuluju k synkovi :kytka: :potlesk: můžeš být ráda, že jsi to měla tak rychlé, taky v to teĎ doufám :andel: no bolesti to samozřejmě příjemné nejsou nikdy, ale na to rychle zapomeneš, příroda to tak holt zařídila, páč jinak bysme do dalšího dítka asi žádná nešla :lol: já už si taky nepamatuju, jak to bolelo. Docela drobeček maličký :hug: ale on to rychle dožene :palec: v kolikátém jsi vlastně byla týdnu? nechce se mi hledat, kdy jsi měla ten termín :oops: ale myslím, že jsi ho měla až po mně že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.2.11 17:30

:palec: jééé tož to gratuluji k prckovi,já mám úpe depky z porodu,minule jsem chtěla eepidural,ale nějak na něho zapoměli a pak prý už bylo pozdě.Tedka si to pohlídám je to naposled. :lol: Už se nemůžu dočkat bo už sotva lezu :jazyk: nikam moc sama nechodím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
5.2.11 17:45

nooo tak to mě se jaksi až podezřele ulevilo a je mi teď uplně skvěle. Mám pocit, že nakonec budu ráda, když nebudu přenášet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí