Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ja prave taky nemam nikoho znameho no doufam ze to nebude nic vazneho mimi se hybe sice nekope a zda se mi ze vetsinu dne prospinka spise se jen protahuje..jojo patek je za dvermi ame tam byt na tu krev hned rano na osm ve zline…ale mam zase pobolivani ted…
ach jo clovek si chce tech poslednich par tydnu uzit a porad nejake problemy…a navic se porad od tech jater skrabu..coz uz mi taky uplne leze na mozek.. ![]()
ahojky má termín 24/27.2 tak čtu jem poslední komentář a mě se stane taky,že 2-4 dny nekope jen se protahuje,už mají hold málo místa. ![]()
jojo to je jasne uz nebude tak kopat,ale mi mame vice problemu k tomu jeste vis:( tak snad to bude vsechno dobre to se dozvim zitra chjo…
zuzajenka píše:
jojo to je jasne uz nebude tak kopat,ale mi mame vice problemu k tomu jeste vis:( tak snad to bude vsechno dobre to se dozvim zitra chjo…
já jdu 25.1 na kontrolu,dnes nějak divně v břichu skáče a napíná do všech stran.Koupila jsem si čaj z maliníku prý je výborný na uvolnění porodních cest.Stojí 35 kč.Jinak chodím na únorčata 2011 na fcb je tam ýborný poec už tam 3 holčiny porodily. ![]()
tak dej pak vědět, jestli ti ten čaj k něčemu byl
mně teda u prvního vůbec nepomohl. Na sále jsem strávila 46hodin a nakonec mi tři skákali po břiše, aby ho dostali ven, šití zřejmě taky bylo dost-páč to šil dost dlouho a ještě mi musel přidat druhou injekci, prtože ta první už přestávala účinkovat…takže mně osobně ten čaj teda nepomohl vůbec ![]()
Teď ho vzhledem k momentálním problémům ale radši nepiju, kdyby se náhodou rozhodl u druhého pomoct ![]()
jee ten mam doma uz jak dlouho ten cajik ale pry taky napomaha k porodu tak nevim hm?? ja byla dneeska na kontrole a pry budeme rodit urcite driv mam bolesti porad a hlen jde ze me tak uvidime a ted mi zacalo tvrdnout casto brisko neujdu moc cesty ani do obchodu boli to jak mam maleho izko tak me to strasne tahne..a to mam 5 tydnu do porodu no tak jsem hodila tasku do porodnice a ted uz jen cekam kdy se to rozjede
nooo tak to já mám uplně stejně jako ty-taky nic neujdu (já mám teda i od toho 31.tt zakázané chodit delší trasy pěšky, musím všude autem) a jak kousek jdu, tak mě taky hned bolí břicho, tvrdne a tahne. Zrovna dneska mi není nijak valně, tahne mě to i s celým spodkem…taky jsem zvědavá, co mi v pondělí řekne. TAšku já už mám sbalenou, akorát manža zatím nechce smontovat postýlku a dovézt kolíbku od švagra. Tak doufám, že už ho ten příští týden k tomu dokopu.
Tak-mně bude stačit, když vydržíme ještě aspoň ten příští týden, to budu 37. A v 38. už se považuje porod jako v termínu.
já se tedka dovalila pěšky z kaufu
jsem měla takové bolesti
malý mě tlačil,píchalo mě v boku
lidi protivní já taky a nervní
břicho stále tvrdne tak uvidím.
tak koukám, že jsme na tom všechny tak nějak podobně
a kdy že máte termíny holky?
Brusek píše:
tak koukám, že jsme na tom všechny tak nějak podobněa kdy že máte termíny holky?
24/27.2 kluka
ja mam 26.2 ale to fakt nevim 5 tydnu neni moc ale je to dlouho na to aby tam vydrzel a doktorka sama dnes rekla ze to nevydrzime tak nevim…pripada mi to jako bych mela rodit kazdym dnem ![]()
já mám termín 20.2.-holku- ale taky nevím, jestli to tak dlouho vydržíme. Někdy si říkám, že třeba i jo a z toho se taky cítím, jak kdybych měla porodit v nejbližších dnech, tak uvidíme v pondělí na kontrole ![]()
ale už mě to tefa fakt nebaví. Bolí mě snad všechno, nikam neujdu-hned začne tvrdnout břicho, dyž chvíli stojím-bolí záda (teď zrovna sbírám po cestě do obchodu sílu na vaření)…a malý je tak šíleně neodbytný poslední dobou-už je mu to taky dlouho, že jsem pro něj tak nepoužitelná. Doufám, že vydrží ještě chvíli zdravý=ve školce. To je pro mě tak akorát vydržet s ním jen to odpoledne, než přijede táta.Celý den s ním sama už bych asi nedala. M8m co dělat sama se sebou.