8 týdnů po porodu - jizva

NCH
3
30.8.23 14:58

8 týdnů po porodu - jizva

Ahoj,

Jsem osm týdnů po porodu. Měla jsem maly nástřih. Stehy mi vypadly, nebo aspoň už žádné dole nevidím a na kontrole po šestinedělí u lékařky bylo vše v pořádku a zahojeno. Nicméně mě jizva po nástřihu stále táhne. Pne mě, když sedím. Před několika dny jsem mi na raně udělal malý vřídek s hnisem. Po vymáčknutí a vyčištění a to na chvíli zklidnilo. Nicméně včera to zase začalo být bolavější a ze místa jizvy vyletěla směs hnisu s krví. Mažu framykoinem. Na dotyk je raná tuhá. Zkoušela jsem různě i masírovat a zatím nic moc zlepšení. Měla jste některá taky podobné problémy po nástřihu? Co vám pomohlo? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.8.23 16:21

@NCH nemáš tam zarostlý kus stehu? Mi se to stalo a příjemné to nebylo. Každopádně jsem to vyčistila, odstranila tu nit a bylo po problému :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11861
30.8.23 18:09

Jestli to bolí je tam hnis tak by asi bylo lépe zajít k lékaři..může to být maličkost -jako třeba nevypadly steh ale může to být i něco vážnějšího, přecejen je to v poněkud nečisté oblasti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
1.9.23 11:04

Ahoj, měla jsem zahnisanou ránu po nástřihu a doktor mi poradil vzít strikacku a do toho místa dat peroxid a vyčistit to, samozřejmě hodně větrat a jizva bude ještě klidně i par mesicu pnout. První styk po porodu byl jako první styk vůbec :D ale bude to lepší, ty masáže by mohly pomoct, ale až se ti to poradne zahojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí