9 dní zpoždění, testy negativní

2
14.6.23 13:14

9 dní zpoždění, testy negativní

Mám 9 dní zpoždění a jak 2 papírkové testy negativní tak i clear blue. Myslíte že mám počkat do 2 týdnu a udělat si test jestli jsem těhotná? Jak jste to měli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36173
14.6.23 13:16
@AnetKK2 píše:
Mám 9 dní zpoždění a jak 2 papírkové testy negativní tak i clear blue. Myslíte že mám počkat do 2 týdnu a udělat si test jestli jsem těhotná? Jak jste to měli vy?

Test si udělat můžeš, ale nejspíš těhotná nejsi. To už by test ukázal. To by si musela mít ovulaci hodně pozdě, až těsně před menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
14.6.23 13:37
@AnetKK2 píše:
Mám 9 dní zpoždění a jak 2 papírkové testy negativní tak i clear blue. Myslíte že mám počkat do 2 týdnu a udělat si test jestli jsem těhotná? Jak jste to měli vy?

Pokud máš tolik dní zpoždění a testy negativní, tak těhotná nebudeš. Já měla u prvního těhu test pozitivní v den zpoždění ms, u druhého těhu cca 5 dní před ms a u třetího 11 dpo, což bylo taky x dní před ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.23 20:11

Také jsem měla negativní test 12 den po vynechání MS objednala jsem se na gyndu a tam krasný gestační váček :D Takže bych ještě klidně týden počkala záleží kdy byla ovulace… já měla z CARU potvrzený anovulační cyklus a teď jsem 37tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.6.23 20:49

@Šílená Bafunka zítra tam jdu, tak jsem zvědavá 😅 jestli jsem těhotná nebo to je ze stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.6.23 09:34

Mě se ukázal pozitivní až po 18 dnech.
Měla jsem posunutou ovulaci.
Těhotenství bylo naprosto fyziologické. Jen termín porodu podle menstruace byl chybný. Lékaři se řídili podle ultrazvuku a dcera se narodila 39+0 zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36173
16.6.23 12:27
@AnetKK2 píše:
@Šílená Bafunka zítra tam jdu, tak jsem zvědavá 😅 jestli jsem těhotná nebo to je ze stresu

Tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.24 19:26

Dobrý den, také mám 9 dnů zpoždění menstruace, těhotenské testy mi vyšly jako spíše duch (viz fotka).. dnes jsem byla na krev a byl negativní
Menstruaci mám vždy přesnou sem tam o 2 dny.. a další kontrolu mám příští týden tak uvidíme.. snažíme se 4 roky, nikdy jsem antikoncepci nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí