9měsíční najednou nechce být v kočáru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
27.2.14 12:18

@celipipka54 To nevím, jaké šlapací vozítko. Klasická tříkolka, kde jsou šlapky na středu..ne takhle vepředu a pak kolo. Tady jde o to, že dítě do tří let si fixuje nějaké návyky, všechno se teprve tvoří - roste - formuje a tohle mu ten vývoj „kazí“.
Náš měl také odrážedlo, ale dostal až opravdu pozdě - necelé dva roku tuším. Čím déle to člověk vydrží, tím lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.2.14 12:25

@kozisek NAse skoronejmladsi si nasla cestu k odrazedle az pred tretima narozkama.Zato ted intenzivne drandi stale, budou ji v lete ctyri. A stabilitu ma uzasnou, jezdi skvele i na kolobezce. :kytka:

ZAkladatelko,
chce to vydrzet.MY mame o mesic mladsi, teprve tento tyden sla z korby do sportaku-a hned tam nehcce lezet tak, jak tomu byla zvykla v korbe.Hned polosed, nejlepe sed. Sama jeste nesedi, jen plizi.Zato intenzivne.
Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.2.14 12:27

@kozisek Zní to rozumně, co píšeš :think: Malá skoro dva roky a na odrážedle ještě ani nejezdí, na té tříkolce nešlape, protože je fakt, že má taky šlapátka ve předu na kole, takže to jí nejde. Koukám na tříkolky se šlapátkama na středu, ale moc jsem jich teda nenašla, budu muset hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.2.14 12:29

Musí se to vydržet, at si dítě případně pořve. Chápu, že už chce všechno vidět a osobně prozkoumat, ale všechno má svůj čas.
Děti jsou všetečky a nudí se v kočárku, chtěly by všechno sami ohmatat, ochutnat, doběhnout si tam. Ach jo, to znám. Super, že jsou v kočárku popruhy jako v autosedačce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.2.14 12:29

@celipipka54 Jenze slapaci pohyb na trojkolkach je protismerny/jedna noha nahore-druha dole. To dite pochopi a nauci se cirka ve dvou a pul letech drive NE!
Jedine ze ty nozky na slapatkach ma a nechava je tam, zatimco se slapatka toci??
Neumim si to dost dobre predstavit. Trikolky nemam v lasce vseobecne, trpi vzdy nejvic rodicova zada :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.2.14 12:36

@farska Oni jdou ty šlapátka zastavit, aby se netočily, ale když jsem zkoušela aby šlapala sama, tak mi přišlo, že na ty šlapátka ani pořádně nedosáhne. A náš soused právě ve dvou letech už šlapal sám, tak jsem si myslela že se to děti naučí dřív. Tak je asi soused nějakej šikovnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.2.14 14:39

@celipipka54 Náš dostal kolo ke třetím narozeninám, abychom mohli právě vyřadit odrážedlo..no naučil se…, prostě mu to nejde, uvidíme letos, ještě to nezvládl. Každé dítko je jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
25.5.14 21:52

Tak to taky znám převaluje se tam a sem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie